Намаления и разпродажби - нов сезон!

• 148 049
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 570
Направо се виждам в чудо от къде ще купим ботушки... Confused

Вече се замислям за Колев и Колев - нали казват, че са качествени  Thinking

# 571
  • София
На мен това също ми е последния резервен вариант.
/макар,че сме имали Колев и не останах доволна/...в същото време вчера гледахме на Рихтер едно ботушки,много добри бяха и като го сравнявам с тези на Колев,нямат нищо общо като изработка и дебелина.../нямаха номерация/

# 572
  • София по рождение
извинявай мила, какви са тези рихтер? Има ли за по-големи деца?

# 573
в същото време вчера гледахме на Рихтер едно ботушки,много добри бяха и като го сравнявам с тези на Колев,нямат нищо общо като изработка и дебелина.../нямаха номерация/

Тези и аз не ги знам  Thinking Къде имат магазин?

# 574
  • София
Ето за марката малко:
http://www.richter.nn-bg.com/
Неделчев ги разпространяват.Моделите: http://www.richter.nn-bg.com/products2.html

И тук ги има: http://www.kasidabg.com/advanced_search_result.html?search_in_de … r&x=0&y=0

Знам само магазина им в Павлово,където продават Maxi Cosi.Вчера бяхме там и моделите са се поизчерпали Confused

Май разводнихме темата... Blush Rolling Eyes

# 575
Исайкова, мерси  Simple Smile
А в Бенетон гледа ли, защото аз мернах на витрината на детския Бенетон на Витошка, че имаше изложени ботушки, но бързах и не влязох.

Май разводнихме темата... Blush Rolling Eyes

Ами детските ботушки по марковите магазини сега имат намаление, тъй че сме по темата, все пак  Laughing

# 576
  • София
Не,не съм гледала там,всъщност не вярвах че имат.Но щом казваш,ще прескочим да видим.
Знаете ли къде предлагат Minimen?Харесах си един модел от магазина на Витошка,но и там всичко е опоскано.

Ами детските ботушки по марковите магазини сега имат намаление, тъй че сме по темата, все пак  Laughing

Като казваш така в Ecco дали има вече намаление?И от там имаме един резервен вариант,но засега парите ме спират Simple Smile Blush

# 577
Не,не съм гледала там,всъщност не вярвах че имат.Но щом казваш,ще прескочим да видим.
Знаете ли къде предлагат Minimen?Харесах си един модел от магазина на Витошка,но и там всичко е опоскано.

Като казваш така в Ecco дали има вече намаление?И от там имаме един резервен вариант,но засега парите ме спират Simple Smile Blush

До миналата седмица нямаше намаление в Ессо.
Ние с теб май сме ходили по едни и същи магазини  Laughing Днес и аз гледах моделите на Минимен, които споменаваш в едно магазинче на Витошка, но от единствения, който харесах, имаше само големи номера.
Иначе на витрината на Бенетон мернах някакви ботушки в розово, не знам как са с момчешките модели.

# 578
  • София
Минимен се предлага в магазин на пазара на Красно село.
Някой беше написал,че в Еко има намаление 20-30%.Каква е цената им?

# 579
  • София
Около пазарчето ли е магазина им?

ДАно наистина имат намаление,днес ще отидем.Ако ме питаш за цената на ботушките-мисля,че бяха 140лв.САмо не разбрах до коя номерация цената е  такава,по големите номера от същия модел са на други цени.

# 580
само да вметна , понеже се коментираха ботуши на Колев и Колев
имаме едни миналогодишен модел - пързалят се много, две крачки не може да направи сам

имайте го предвид

като идея мога да дам аутлета до Билла Младост - там има доста обувки, но не съм ходила скоро за да споделя прясно инфо

# 581
  • София

ДАно наистина имат намаление,днес ще отидем.Ако ме питаш за цената на ботушките-мисля,че бяха 140лв.САмо не разбрах до коя номерация цената е  такава,по големите номера от същия модел са на други цени.
Късно се включвам,но магазинът е вътре в самия пазар.

140 лв.са детските ботуши на Еко ли?А за по-големи деца като мен  Mr. Green,има ли намаление т.е. на 37 номер?Бях разбрала,че и на дамските има намаление.

# 582
  • София

Късно се включвам,но магазинът е вътре в самия пазар.

140 лв.са детските ботуши на Еко ли?А за по-големи деца като мен  Mr. Green,има ли намаление т.е. на 37 номер?Бях разбрала,че и на дамските има намаление.
Извинявай,понеже говорихме за детски,помислих,че за такива питаш. Blush
Не съм гледала цените на дамското,но днес  звънях в магазина на Еко и не ми споделиха нищо за намаление.Детските са си все още 140лв,само където нямат номера вече.

/Между другото малкия вече си има ботушки Simple Smile/

# 583
/Между другото малкия вече си има ботушки Simple Smile/

Честито, какви му взе?

И аз вчера купих на дребната апрески от Колев и Колев - много са сладки. Харесах й и едни ботушки и мисля да ги взема, но те не са за тежка зима. Ето ги: 

# 584
само да вметна , понеже се коментираха ботуши на Колев и Колев
имаме едни миналогодишен модел - пързалят се много, две крачки не може да направи сам

имайте го предвид

като идея мога да дам аутлета до Билла Младост - там има доста обувки, но не съм ходила скоро за да споделя прясно инфо

прясното инфо е, че 25 номер за момче нямат апрески, а останалите от този номер почти нищо или трицифрена сума. В петък ще получават стока, но не знаят каква ще е.
А апреските на Колев пропускат ли вода и дали са топли крачетата след 2-3 часа на сняг?

Общи условия

Активация на акаунт