Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 339
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от нас

Честит Рожден ден Страчи и Све! Здраве, любов и много късмет!
Весел празник на всички малки и големи, които днес имат имен ден!

И ние се завърнахме. Ваканцията ни беше чудесна и много се радвам, че се запознах с Илит и smooth, Калина и Томи и техните татковци. Снимки ще покажа друг път.... Сега ми се иска да споделя какво писмо от Нестле получих. Буквалният текст е "В нашите реклами за Нестле НАН Хипоалергенно /ХА/ 1 и 2 твърдяхме, че НАН ХА е хипоалергенна храна, която се препоръчва за всички бебета, че НАН ХА по състав се доближава най-близо до майчиното мляко, че оптимално замества майчиното мляко и че НАН ХА 2 съдържа естествени бифидусбактерии. При заседание на съда в Амстердам от 23-04-2008 бе решено, че тези твърдения са подвеждащи и неверни. Съдът също забрани използването на твърдението, че хипоалергенните храни НАН ХА, когато се дават на бебетата редуцират алергиите. #Crazy

# 121
Страчи,честит рожден ден,мила!
Желая ти много здраве,щастие,усмивки и дано една официална сватба  Heart Eyes

Честит имен ден на Ели на МАРТА,на майката на TanyaSSK,Константин на мама bobche_78,Елена на мама bobche_78,Елена на мама tomata&eli,Константин на Irkatka!!!

neci, страшен номер ви е спретнал Монко.Голям сладур  Heart Eyes

Nijntje,по какъв повод си го получила това писмо?На мен м миреше на конкуренция  Thinking

Сиси, Hug Липсваш ни!

# 122
Патенце, не е от конкуренциата, оригинално писмо от Нестле е, на оригинална бланка. Съдът е принудил Нестле да разпрати писма на всички майки с бебета.... Предполагам, че делото е започнало след обвинение от конкурент, но не знам подробности  Thinking

Сега се разтърсих и видях, че процесът е бил срещу Нестле и Нутрисия /производителите на Нутрилон/. Резултатът е - продуктите на Нутрисия са хипоалергенни, а тези на Нестле - не.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 21:30 от Nijntje

# 123
Nijntje това звучи ужасно  #Crazy мерси , че го сподели.
Стайл хайде честита ви седалка за колело Simple Smile Тук като ги гледам малчовците и им е много кеф. Но има едни колички, не знам у нас има ли ги, предполагам Това като идея, ние след време за такова сме се замислили. Ще може и двете палавници един човек да ги разхожда с колело.
МАрини, заинатило се е, и дано си права и да чака твоя РД , а не повече,  че така както е тръгнало ще си подмине и термина. Ааааааа тук ще ме чакат до 2 седмици след това...........много са ми, хи хи

Къпането - къпем се заедно. Обикновенно вечер сме сами и затова. Аз на душа, Борис в коритото до мен, на пода де.  После го изплаквам с душа, и следва обличане, първо той, после аз. ВАрианта със спането не ме устроива, ако сме си в къщи и аз съм подремвам с него. А ако аз влезна сама да се къпя, на отворена врата , ще си имам изкапано с дрехите диване. АКо е затворена, ще стой пред врата и ще мрънка безобразно, защото и той иска под душа. КАк така само аз ще имам това удоволствие. С една дума ЖАБА, дай му вода и е доволен.
sissi ама и ти си си изкарала акъла. Добре, че е минало.
Ivalex честито християнче и от мен! (сутринта забравих  Blush) ЧУдесни са ви снимките, а Верунката е същинска принцеса. Hug
Клер, как мина изпита?

# 124
Nijntje,странна работа,наистина. ooooh! А тези бебенца,които са хранени с това мляко как не им се е засилвала алергията?
Пусни една тема в Хранене с адаптирано мляко и захранване на бебета,за да научат повече майки.Тук,в България сигутно никой няма да ни изпрати подобно нещо.

# 125
Nijntje ,  welcome

Ето една от многото статии относно бойкота на продуктите Нестле:

http://bglog.net/bebelog/17486

Аз отдавна съм ги бойкотирала, заради ужасната им политика в страните от Третия свят.
Но сега се зарадвах като ги видях вече осъдени. Гадове!

# 126
smooth,знам за този бойкот,но все се изкушавам като видя техни продукти и после се чувствам мн виновна  Embarassed Но за това,за което говори Nijntje за първи път го чувам-че има проблем със съставките.Аз все си мислех,че е заради политиката им в Третият свят.
А с млякото за над годинка Nestle Junior дали има проблем?

# 127
  • София
Страчи, Честит ти рожден ден, мила!!!!  Големи радости с любимите ти хора, да си се радвате много дълги години!!!
Сега като четох как миналата година покрай Мая са ти забравили РД-то... скоро си говорихме с моята приятелка (с две дечица е, на 4г  и 2г) как никой вече не се интересува от нея - обаждат се и всеки пита "как са децата" Mr. Green Това с най-добри чуства, разбира се

Честит имен ден и на всички именници! Да са ни живи и здрави малки и големи Елени и Константиновци!

neci, как се смях за номера с "прибраната" карта, а като стигнах и до възстановката направо се смях с глас!
Преди години докато бях в техникума племенницата ми все ми отмъкваше гумите докато чертаех и после наставаше едно издирване...
А Мия сега има мисия да ми разхожда новата мишка на компютъра... уж за удобство трябваше да е безжична, а то какво излезе???

Style, радвам се че с Руми всичко е наред. Чудесна алтернатива за извеждането сте измислили. Аз за седалка за колело си мислех докато Ида беше бебе... Като дойде и Мия в плановете ми стана ясно, че ще забравя за колело близките... хм... 10 години
Дано преборите и комарите - явно е чуствителна Гери към тези гадини... Баща ми е така - все него хапят и всяко ухапано става огромна подутина...

sissi, да кажеш на Криси, че е даваме повече такива да ги върши!  Hug

# 128
Пресни, пресни снимкииииииииииииии - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/40

# 129
  • гр.Варна
Здравейте и от нас!!
Страчи,Честит рожден ден!Желая ти да си винаги така лъчезарна и изпълнена с позитивизъм Hug HugИ скоро да зарадвате малката сладурка Мая с братчче или сестриче Joy Joy
Честито и на всички,които носят прекрасните имена Елена и Константин!!
Наш Кристиан така зверски падна в Морската градина днес,че успя да си удари и челото.Положението не е сериозно,но аз доста се уплаших.Ама той не ходи,а тича.....Всеки път като го сваля от количката съм на тръни.
За продуктите на Нестле,аз съм доволна от тях.Нямам забележка засега!Млякото Нестле Джуниър давам и аз.Детето го хапва с апетит,а и не съм забелязала някакви странични реакции,така че мисля да продължавам с него:)
За 1 юни,какво смятате да вземате за подаръци на малките-пораснали дечица??Аз така и така всяка седмица му купувам нещо по-....и си има всичко...незнам какво да измисля за празника му.Някакви идеи?? Thinking
Лека нощ Heart Eyes Hug
п.с.нямам търпение да дойде другият петък и да се видим

# 130
Мамо на Кики, лично аз ще му подаря един прекрасен ден в Балкана!

# 131
  • Чехия
Привет мами, ще има ли среща при това време?

# 132
лили стахотни снимки от рД,малкия стои до мен на компа и като видя малките хубавици какква радост настана, едно такова дълго иииии и бе_бе... Grinning Grinning Grinning.Той е малък но знае WinkА пък те са родени в 1 ден Grinning Grinning Grinning
мамо на КИКИ и аз се чудя за подаръци на детския празник,може да отидем в  патиланци,незнам.
за продуктите на Nestle-не съм му давала,много са ми скъпи,само скоро му дадох млякото нестле джуниър но той не го хареса.

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 11:03 от megi.angelova

# 133
Честито на рождениците и именниците(да ме извинят за закъснението).
Да ви питам вашите мушмороци имат ли проблеми с пиенето от магическата чаша на Авент. Щото моя разбойник, като пие и му изскача капка вода от дупчицата за въздух (една малка,срещу мущука се пада). Няколко пъти става тоя номер и сега той отказва да пие от закупеното с много кеф шише!  Sad

# 134
  • гр.Варна
Marjo,и при нас проблема е същия.Обърнах накрайника по посока отворчето да е към брадата.Така пие,но чашата трябва да е пълна,за да може да засмуче....едва ли ще продължавам дълго с опитите да му давам от нея Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт