Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 338
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
ashli голям сладур е този калоянчо в проходилката  Grinning
benitta ние също имаме платнена кошарка и аз съм зашила ципа,защото веднъж излезе от там уж беше затворено ,а той дойде при мен да готвим заедно Wink

# 106
ЧРД Страчи. Много здраве и любов ти желая!

честит имен ден на Елку-елена , на сладката Ели на Марта и на всички с имената Елена и Константин.
Къпане Ами аз най-редовно си се къпя и него го оставям да си играе в кошарата. Разбира се в началото плаче 2-3 минути и после се заиграва. Whistling
megi.angelova Давам му хляб, отдавна, както и бисквити, сухари и любимите му гризини(от форнетите), а теб какво те притеснява?
smoothБлагодаря за инфото за банските Hug

патеАми от зъбите ще да е, дръж се!

черешиНе ги хареса, хвървя ги по пода и ги настъпва, впрочем много обича да настъпва разни неща.

А вчера какъв номер ни спретна. Извадил картата от приемника за телевизията и я скрил ooooh! Търсих я 1 час , после и с баща му пак търсихме и накрая я открихме в тясна ципка под телевизора. Даже правихме възстановка с др. карта, но нея я мушна в един шкаф Joy

# 107
  • на североизток
Честит рожден ден,Страчи!
Пожелавам ти много здраве,любов и щастие!

Честит имен ден и на всички с прекрасните имена Елена и Константин!Бъдете живи и здрави!

За хляба-давам й отдавна.Той батко й предложи филийка и Яна нали е мека душица и не може да отказва храна-взела,че си хапнала и така... JoyПри нас често се случват такива интересни неща.
Къпане-оставям я от доста време да си играе.Тя не обича да стои в кошарата и шета из къщи.Но до големи бели не се стига.Общо взето умее да се заиграва сама,макар и за кратко.
Пате,не се предавай.Така е с момченцата май.И моите спомени от зъбоникненето на Мони не са хич приятни.То не беше повръщане,писъци по време на 20-минутния му следобеден сън,кривотии...Чувствах се много изтощена.Опитвай се да си почиваш повечко,поне през времето,докато Алекс си подремва.По-добре остави част от домакинската работа,но мисли и за себе си.Сигурна съм,че ще премине този период и поне само ще си го спомняш с усмивка Hug

# 108
  • Варна
Здравейте момичета,

Страчи честити рожден ден! Да си жива и здрава!

Честит празник и на всички именици днес!!!

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТРАЧИ!

Бъди много щастлива с близките си хората и имай само положителни емоции в живота!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕНА ЕЛЕНА И КОНСТАНТИН! Да са живи и здрави да носят хубавите си имена!

Ето и по едно виртуално бонбонче за почерпка, че и моята майка се казва Елена и празнува днес!

# 110
neci много не се притеснявам за хляба,само се чудех дали е правилно ,но щом почти всички давате хлебче всичко е ОК newsm10
zazka и при нас интересните неща са често явление.Скоро влизам при децата а те като приседнали на една кутия Maxi MIX и големия ми вика-мамо Ачо е гладен Laughing

# 111
Страчи,скъпа да си ми жива и здрава!!!Много те обичаме!!!
Честит празник и на всички малки и голими Ели-та!!!!!! Hug

Александра си е свикнала и понеже нямаме отделна кошара и я зарязвам с играчки в леглото и си играе сама без въобще да се сърди.Но аз и така я приспивам всъщност.Оставям я в стаята и след известно време само отивам да я завия и тя се е предала милата.Дори в момента седи там от около час и я слушам по бейбифона как блъска нещо и си пее  Grinning

хляб-в супичките сухари ,а на закуска редувам всевъзможни филийки-препечени с кашкавал,кашкавал и шунка,с детския пястет на Хаме,със сиренце и т.н. Много обича и направо си ги ръфа като голям човек или като са печени й ги режа на парченца.

череши -да, ягоди-по-нататък

# 112
Момичета, много сте мили и страхотно ме разчувствахте   bouquet  Hug За разлика от миналият ми рожден ден, който не празнувах, да не говорим, че почти никой не се сети да ми го честити, покрай емоциите с Мая, този съм почнала да празнувам от снощи  Mr. Green Днес ще празнуваме в любимата ми МАРТА със сладката Ели, след което продължаваме в събота - така де трябва да наваксам Blush
Еми, и аз ви обичам  Heart Eyes
Хляб - давам, даже и е супер любима храна. Като вечеряме и давам залъчета, за да не мрънка, че ние ядем, а тя не  Wink Давам и сухари да си чеше зъбките, също така и като и правя попарка или със сухари или с хляб.
Череши и ягоди - още не съм давала в прясно състояние, ягоди в пюрета само. Но мисля да и дам черешки  Peace
Къпане - оставям я в кошарата в хола, ако е будна и и пускам Бебе Айнщайн и тя си играе, гледа си и нямам проблем, в повечето случаи се къпя, докато спи следобед  Peace
Зъби - Мая скоро няма да е вампирче  tongue Преди 2 дена и се показа горно зъбче посредата лявото ( егати обеснението  ooooh! ), но явно и друго е тръгнало, защото снощи горкото се измъчи, записва - буди се и така на 15-20 мин., мазах и зъбенцата, минава заспива и след 30 мин. пак реове, стигна се до там, че се друсахме на спалнята, за да се унесе и да заспи
  Sad

# 113
Sve_dim и Страчиатела, честит ви рожден ден и дано се сбъднат и най-смелите ви мечти Simple Smile
Честит имен ден на всички именници Simple Smile, ако Гергана се беше родила момченце, щеше да е Константин Simple Smile
GrOzNoTo^_^PaTe, поздравления и за майка ти

marini, успех и от нас на 26-ти, тогава любимият братовчед на Руми става на три годинки, така че ще празнуваме, както и catty_m и ще изпращаме положителна енергия Simple Smile
lina6.3, браво на принцесата ти. Сгъваемата кошара я пратих в Тетевен да спи там лятото. Аз се къпя само, когато Гери спи, а Руми е будна - тя е голяма и разбира. Онзи ден реших да обърна и влезнах, когато Руми заспа, резултатът беше, че се къпах на отворена врата, тъй като малката тропаше и мрънкаше, докато не я пуснах. Беше ми студено, а и през цялото време трябваше да я гледам, че влизаше и излизаше, та да не стигне до водата.
Хляб - сутрин печем пълнозърнести филийки и после им правя на момичетата залъчета мечки със сирене, жълтък, може топено сирене, кашкавал или каквото ми хрумне. Попарите ги правя със сухар, но Руми ги отказва и рядко са в менюто.
Гери яде ягоди и череши като "шоп", е, то частично си е такава - взима си едничка, отхапва си мъничко, оставя я и взима нова, ако и дам отново наръфаната, я хвърля Simple Smile
neci, е, добре е, че сте я намери, аз все още търся с надежда една SD карта за фотоапарата - нали е мъничка да цъфне в някое чекмедже или цепнатина, но уви, вече повече от година липсва.

Да се похваля за каката, извеждаме я с количката на Гери, а бебето в триколката - снощи чак до парка ходихме и е съвсем различна като излиза. Взехме столче за бегача на мъжа ми и ще я вози така до парка, че с количката е мъка. В момента мисля за такова столче и за моя бегач за Гери - нямам търпение да се върна към живота - не съм карала от 6-ти месец на бременността с Румена. А днес бяхме на контролен преглед - всичко е ОК на 6 юни ще сваляме гипса, т.е. на 21-я ден - вече започнахме обратно броене Simple Smile))

Благодаря за споделения опит с комарите - като излезем на следобедна разходка, ще купя  Занзарин и дано ни действа добре, че от ултразвука също си имаме нови няколко ухапвания и хората ме спират да питат какви са тези пъпки по детето, токлова са огромни, подути и червени, а старите с корички стават ...........

Приятен ден на всички ви и весело изкарване на празнуващите Simple Smile

# 114
Страчи аз на моя мъник му давам Дентокинд когато му растат зъбки.Това са хомеопатични хапченца ина Ачо му помагат много,а иначе през ноща е ужас Shocked

# 115
  • София
Страчунка, кака, ЧРД и от мен! Пожеланията- на живо  Wink

Честит имен ден и на всички Константини и Елени /и мами и бебета/!

Корички хляб са любимо нещо.

neci, направо ме разби с това, че сте правили възстановка Joy, може да помагаш на kler когато й дойде време за изпитите по криминалистика. Peace

Къпане само докато спи. Peace

# 116
Честит рожден ден и от нас,Страчи!Нека усмивката не слиза от лицето ти,радвай се на сладката Мая и на обичта на всички около теб!
Честито на всички именици днес!

# 117
  • Beyond the Frontiers
Само да ви покажа каква прозявка хванах днес  Mr. Green

# 118
Илит Ами ще помагаме, как! Май ще трябва да развиваме и усъвършенстваме детективски умения. И после отиваме в Стайл да намерим SD картата Joy

elku - elena Ама че сладичко! Ама май е ранен нещо по бузката. Мушмурочета сладки!

На мен пък ми излиза ужасен херпес на брадата, не беше се появявал от 3 години и сега ме мъчи яко. Сърби и боли и изглеждам ужасно, а в събота съм на рожден ден на една братовчедка на мъжа ми и някои от роднините ще ме виждат за пръв път Rolling Eyes
Ха-ха каква суета изведнъж ме е налегнала, чак не мога да се позная Joy

# 119
Здравейте, милички!
Много ми липсвате, не съм ви забравила, но новата работа просто ме побърква, напълно непозната територия и те пъра ще я завладявам, много ме е страх да не се изложа и постоянно мисля тая пуста работа, вече малко съжалявам, че се захванах.....почти никакво време не ми остава за муцуната, а тя милата си иска мама.... и така.
Страчи, Честит Рожден Ден!Много щастие и късмет, и много,много любов!
При нас имаше няколко инцидента, преди две седмици Криси си удари много лошо главичката, челото право в секцията и стана една огромна цицина, веднага отидохме на лекар, правиха й снимка, преглеждаха я невролог и педиатър, трябваше да я наблюдавам, ако започне да повръща-веднага щяхме да влезем в болница, за моя радост, не се стигна до там, но след два дни баба й я нахранила с някакъв гювеч с какво ли не и едно пакетче царевични пръчици и Криси повръща цяла нощ, измъчи се милото, до сега никога не е повръщала, а аз се побърках, бяхме си самички и не знаех дали да я водя на лекар....отидохме до денонощната аптека и след като пи Натриев Цитрат спря повръщането......мислех си, че е от удара, но подиатърката ни успокои, че щом е минало повече от 24 часа, значи е нещо друго.
И така милички! Ще се опитам да влизам по-честичко, защото много ми липсвате!
Прегръдки за вас и сладките бебещори!

Общи условия

Активация на акаунт