Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 342
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Stra4i - ЧРД с пожелание за мнгооооооого щастие и любов!

Да се похваля - след 4 дневна висока температура, днес вече Алекс се събуди без. Дано да продължим така и през деня. Не мога да разбера какъв е този вирус, но бяхме така точно преди месец. Само че тогава продължи повече от пет дена. И абсолютно нищо друго му няма. Дори не му е зачервено никак гърлото. Кръвни изследвания му правихме в петък сутринта, а той дигна температура вечерта. По принцип знам че ако е вирусно заболяване левкоцитите са намалени, но неговите си бяха нормални....Но просто не знам какво да искам от лекарката.
P0LLY - морковите запичат, а така също като не иска печена ябълка, пробвай с разтворен пектин, само не си спомням колко точно се даваше на тази възраст. Има и специално мляко което се дава когато детето е с разстройство

# 91
Страчи, честит рожден ден! Желая ти от сърце да продължаваш да очароваш околните с обаяне и красота, чар и доброта! Бъди много здрава и щастлива!

Честит имен ден, Ели! Бъди все така всеотдайна майка и съфорумка Hug!

Честит празник на всички именници днес! Желая Ви приятно изкарване на празника!

# 92

Мерси, милички, ето и една скромна виртуална почерпка   bouquet
Све, честит рожден ден, на патерица ! Бъди здрава, обичана, слушана и много глезена от мъжете си !
bouquet

# 93
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЛИЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 94
[Ашли    здравей и тук Winkне съм се крила само че на другото място не можах да се регистрирам със същото име Simple Smile
пате от Самоков съм.
На всички благодаря за добрия прием в темичката и комплиментите към децата
СТрАчИ newsm59  ][/size]
мами да ви питам давате ли хляб на бебоците?

# 95
 baloni Честит рожден ден, Страчи! Мноооооооооооооооооооооооого щастие ти желая!    Party Time

# 96
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕНИЧКИ!  newsm59

megi.angelova, аз давам хляб на Борис - редовно под формата на сухар в яденето му, а ако има питка още по-добре, то я обожава  Mr. Green

# 97
то и аз му давам хляб-сухар в попарата ,или обикновен хляб дори отвреме на време яде по малко саддвич Simple SmileВчера напримир докато му надробя супичката с хляб той си взел коричка и си хапва Laughing

# 98
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Ех, как исках първа да напиша СТРАЧКА ЧЕСТИТ 23-ти РОЖДЕН ДЕН!!!!  bouquet, ама който се успива така му се пада!  Blush
Да си ми жива и здрава още безброй години и все такава ухилена до ушите безпричинно , както си сега!!!  Hug
Обичам си те много нали знаеш!  Laughing
И понеже традициите не са това , което бяха чакам те с нетърпение следобяд у нас да си духнеш свещичките на тортата ! А пък аз да те почерпя по повод именният ден на моята красива Елена!

Честито на останалите празнуващи именяци на този ден!!

Иве - не съм ходила вчера там , та друга мацка ще да е била!

Марта, стискам палци! Peace

За какво всъщност ми стискаш палци , не че няма да са ми от полза за нещо ?  Wink

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 10:31 от MAPTA

# 99
Страчи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Много сбъднати мечти, много да си здрава, обичана, и заобиколена от любими хора!

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Само с добро да се споменават имената ви! А малките априлчета само да радват мама и татко, и да си показват рогцата, но по малко, за разнообразие Simple Smile

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТРАЧИ! МНОГО УСМИВКИ, ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ, ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И КРЕПКО ЗДРАВЕ ТИ ЖЕЛАЯ!
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ ИМЕНЯЦИ!
ЗА ХЛЯБА - давам сухар в супа и попара. Понякога той сам си се обслужва от масата и си взема по някое малко парченце от хляба. Сандвичи не съм давала още.
череши - правих му 2 пъти сок, няма проблем. Hug
за разтройството - на нас и оризова вода ни помага.
Лек и спокоен ден на не празнуващите!
Щур и весел ден на празнуващите!  Hug

# 101
, Stra4i! Все така свежа и усмихната...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ С ПРЕКРАСНИТЕ ИМЕНА ЕЛЕНА И КОНСТАНТИН!  ДА РАДВАТЕ БЛИЗКИТЕ ДЪЪЪЪЛГИ ГОДИНИ!
Благодаря за подкрепата, момичета! Нямам търпение всичко да минава и да се подмотавам пак тук...
Алекси, какво става с твоето инатливо теленце? Май ще е близначе? Сигурно чака моя РД, за да се появи Laughing...Някакви признаци?
catty, щом е на рождения ти ден има още една причина всичко да е ОК!
МАРТА, да се наснимате хубаво днес с рожденичката и именичката да ви се порадваме и ние! Wink
Меги, аз му давам хляб, натрошен в храната, а сутрин яде попара със сухари!
dari_stz, браво на оздравялото ти момченце!

# 102
  • Пловдив
Страчи,   bouquet Честит рожден ден!!!
Много здраве и красиви мигове.... и много ,много....от всичко хубаво по много  Mr. Green

Ягоди не ще /като много други неща/. Череши не искам да й давам под заплахата на съпътсващи червеи. Sick
Сега с първите черешки още няма опасност от червейчета  Peace Поне в Пловдивско, развитието на червяците е малко по-късно.

Баня - Вече се налага и аз да крада по малко време за душче без Рая. С тази разлика, че от известно време няма вързано положение в кошара. Научи се да си качва крака отгоре. Премята го през коляно и се набира с ръце. Веднъж вече летя отгоре и вече е опасно. Ние сме с платняна кошара и и отварям вратичката да си щъка. Та... като влизам в банята съм по-спокойна като обикаля из нас, отколкото ако е в кошарата. Така всеки път като излизам съм на тръни каква беля  ще заваря. Последно беше изкарака едни кутии от боклука и кротко си играеше в средата на стаята  Mr. Green

# 103
Честит рожден ден, Страчи!

Честит имен ден на тези, които носят имената Константин и Елена!

# 104

Марта, стискам палци! Peace

За какво всъщност ми стискаш палци , не че няма да са ми от полза за нещо ?  Wink

Извини ме, имах предвид marini, но така става като пиша и спя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт