Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 347
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на  Sve_dim !Пожелавам ти много семейно щастие и любов   bouquet Heart Eyes

# 76
Здравейте,априлчовци!
Честит рожден ден на Све! Бъди здрава и щастлива, а също и все така лъчезарна!
Ние почти оздравяхме.За съжаление обаче хомеопатията не помогна и бяхме на антибиотик.
Затова и пропуснахме варненската среща.
От събота обаче сме по цял ден по улиците и Мони е много доволен,а щом той е доволен,и аз цъфтя Simple Smile
Относно тръшкането-...успокоихте ме  Simple Smile не е само при нас,значи.Най-точно описание на положението при нас е дала benita.Даже го прочетох на мъжа ми и се посмяхме-все едно описваше Мони,а не Рая!
Понякога имам чувстото,че ще изперкам от нерви и че не мога да го успокоя по никакъв начин,а ето вече 2 дни е толкова кротичък,занимава се самичък с играчките,усмихва се,гушка се и си давам сметка,че не е толкова до инат,колкото от зъбчета и други разни неразположения,свързани с хремата.
А за секциото- според доктора,при който мина моето секцио,е препоръчително да има 2 години от раждане до раждане,защото проблеми евентуално могат да възникнат при контракциите.Това в случай,че второто раждане е нормално!Аз се интересувах дали може да родя нормално втория път,при положение,че сега беше по спешност,заради челно предлежание,а не беше ше планирано.Но и спомена,че в практиката си е имал няколко случаи с по-кратък интервал и не е имало усложнения!

# 77

Smooth, с тези подготвящи въпроси за тандемското - няма да е далече май темата с поздравления към теб Mr. Green Сега като се замисля, когато Ида бешена възрастта на Мия вече бях видяла туптящото сърчице Laughing
Та по темата - кърмих ги заедно 3 месеца, после Ида я отбих лесно и плавно (за мое учудване). Style е права, че е доста изморително, понякога чак луд ставаш...
Планове нямах кое как ще се случи, просто така се наредиха нещата. Докато бременеех за мое улеснение я приспивах на гърда - бързо и лесно. После като се роди бебка Ида беше голяма помощница, когато трябваше до доизцеждам. Така си имахме и моментите на уединение и гушкане и с двете (винаги поотделно ги кърмех). Дойде момент в който Ида вече не заспиваше на гърдата, а се разиграваше - тогава реших да я пробвам и тя се оказа готова за отбиване. По съветите от форума ако поиска отлагах във времето, давах нещо друго за папане, обяснявах как каките могат да папкат други неща и тя се съгласяваше. Даже така стана, че после трябваше да се замисля, за да си спомня от колко време не е сукала Laughing
И всичко това стана при положение, че кърмя малката винаги пред нея и на поискване (поне по 10-15 пъти).
Ще помагам с каквото мога, ти само кажи!!!

И на теб едно голямо браво, мамо! Сигурна съм , че ти е било трудничко, но пък съм и сигурна, че си изпитвала страхотно чувство на удовлетвореност и добре свършена работа към децата ти!

neci ,памперс-бански:

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=167&products_id=1945

# 78
  • Варна
Здравейте момичета,

Светле, Честити рожден ден!!! Пожелаваме ти всичко най-хубаво и най - вече здраве и любов, зещото всичко останало се купува с пари, а пари се печелят!

Marini стискаме палци операцията да мине благополучно и бързо да се възстановиш.

Чакайте аз пак да си похваля гарджето колко е послушно  Mr. Green Днес реших да вляза да се изкъпя докато тя е будна. Оставих я в кошарата с малко играчки и тя си игра през цялото време. Започна да мрънка обаче веднага като чу, че спрях водата. И друг път също ми е правило впечатление, че като че ли разбира когато имам работа и си мълчи и си играе, но види ли ме, че съм седнала... край, веднага пристига. Но и това ми стига разбира се.

Хайде лека вечер на всички.

# 79
Светле, ЧРД да си жива и здрава още дъъъълги години! Пък ако имаш сили и се навиеш за трето детенце ти пожелавам да ти се сбъдне мечтата да сплиташ плитки!  Laughing
[/color]

Марта, шшшшшш, тихо да не чуе Дявола... двечки си ми стигат. Не съм смела като Пепена. Баткото ми  е вече големичък, още 10-на годиники и може и на внучки да се радвам Grinning.

eraser, много се радвам да разбера, че Мони вече е здравичък. Крайно време е да съберем децата да играят (както и с Клер).

Раде, много хубави изглеждат тези бебешки бански; на живо също ли са толкова атрактивни? Утре ще отида до гаражчето да ги видя.

Лина, много смело си постъпила Peace! Не мисля, че бих могла на този етап да оставя Боян самичък, докато се къпя... от друга страна, с батко му мога да го оставя и за по - дълго и да съм сигурна, че Васко ще се справи (с други думи Боби ще командва, а Васко ще изпълнява... Wink).

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 23:12 от Sve_dim

# 80
Све, честит рожден ден! Много здраве и любов ти пожелавам!
Дари още и болна. Разстройство и температура. Не яде, ама то и нещата които мога да и давам сега, не са и от любимите. Само сухар харесва.
Аз съм решила, да се връщам на работа и почнах да търся детегледачка. Обаче, и заплатите на бавачките, и комисионните на агенциите са такива, че взех да се чудя дали има смисъл???
Иначе, и от жените, които видях досега не съм в особен възторг.

# 81
Све,честит рожден ден!Желая ти много любов,усмивки,здраве и щастие!

С моята мама сте родени на един ден,така че да почерпя и за нея!

Поли,пробвай да намериш чрез познати или чрез бюрото по труда детегледачки  Peace Дано имаш успех.Ако не друго поне ще си спестиш комисионните,а и Бюрото поема около 200 лв от заплатата на детегледачката,ако детето е до 3 год.

smooth,само се спотайва и не казва нищо за кърменето в тандем.  Laughing Признавай без бой!3

megi.angelova,добре дошла!От къде си?

Момичета,направо не мога да си позная детето.Постоянно мрънка за нещо,не иска да яде...Отдавам го на зъбоникненето и на прекалено топлото време,но е ужасно измарящо.Направо нямам сили на края на деня  Tired

# 82
  • София
P0LLY на мен лекарката ми каза, че от антибиотика се получавало разстройство и да съм и печала ябълка във фурната и да съм давала. Хем вкусно, хем оправяло нещата. Пробвай, може да и се услади. Аз не мога да кажа колко помага, защото Вики като не ядеше и не пиеше вода, та и разстройство нямаше  Laughing

# 83
450, и на мен ми го каза докторката за печената ябълка. Пекох, ама неще. Едната от кандидатките за гледачка е била мед. сестра в дизентерийното отделение, и днеска като се чухме ми каза обелени и сварени моркови на пюре, много помагало при разстройство. От тях хапна малко пък да видим.

# 84
  • София
Све, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си здрава, обичана и много да те глезят твоите мъжеnewsm59

Марини, стискам палци з аоперацията ти  Peace (точно на рождения ми ден е)

450, и на мен ми го каза докторката за печената ябълка. Пекох, ама неще. Едната от кандидатките за гледачка е била мед. сестра в дизентерийното отделение, и днеска като се чухме ми каза обелени и сварени моркови на пюре, много помагало при разстройство. От тях хапна малко пък да видим.

Варените моркови запичат  Peace

# 85
  • Чехия
Добро утро

Страчка, ЧРД с пожелание за много семейно щастие и любов.

Све_Дим честит празник и от мен, всичко най най...

Марта, кажи не се ли засякохме вчера пред съдебната палата..или съм се припознала. Hug

Марини, имаш и от мен палци, дано мине бързо.  bouquet

450, днес вече ще сме с фотоапарат..  bouquet

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 06:16 от ivalex

# 86
  • Попово
Stra4iatela  nbirthday

# 87
Страчи, честит рожден ден, с пожелания за безкрайни щастливи мигове !

Аз отивам да уча, защото утре заминаваме при моето детенце, вече не мога да спя от вълнение !

# 88
Страчи, честит рожден ден! Много здраве, любов и семейно щастие  bouquet   bouquet     bouquet

Марта, стискам палци! Peace

kler, успех на изпита! Hug

# 89
  • Beyond the Frontiers
Страчи,

Честит имен ден на всички с хубавите имена Константин и Елена!

Да ви почерпя по повода  

Общи условия

Активация на акаунт