Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 336
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник! bg
Върви народе възродени, към светла бъднина върви
 с книжовността, таз сила нова, ти чест и слава поднови... 

# 211
Честит празник!

Моят син отиде с баба си и дядо си на манифестация. Стана ми едно носталгично за времето, когато и ние бяхме ученици... а беше толкова отдавна!

# 212
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,СЛАВЯНИ И ПРОСВЕТИТЕЛИ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМИТЕ НИ,КОИТО УЧАТ И ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА НИ   bouquet
pepena,честито   bouquet Ще видиш,че е много хубаво да си момичешка мама  Simple Smile
Алекси,хайде,кога ще очакваме чудесната новина от теб? Леко и бързо раждане   bouquet

# 213
  • София
Честити ви Кирил и Методи! Joy И на мен ми се ходи на манифестация, освен това трябва повечко да си ги почитаме, че и гърците и македонците ламтят да са техни. Twisted Evil

Пепе, Hug Много хубаво ще се получи, двама батковци с малка сестричка Simple Smile Да му мислят ухажорите й. Mr. Green

Алекси, Hug чакам с нетърпение вече, представям си за теб какво е.

Абе и на мен ми се иска второ /на теория/, ама ако може някак без недоспиването, без коликите, без памперсите и т.н.... и с повечко свободно време за мама и тати.... пустият ми егоизъм. Blush Така и така трябва да чакам още година до нова бременност /нали съм секцио/, та се надявам дотогава да ми се е приискало силно второ детенце.

# 214
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Пепена, какво мога да кажа освен Честита ти девойка! Пожелавам ти леко бременеене и раждане и здраво бебче накрая, Тя ще е една малка принцеса с 2 батковци да я пазят Simple Smile

Алекси, хайде да раждаш в понеделник, а?  Wink

Между другото, по мните ли една от нашите априлски мами drize? Та засякох я в една друга тема и тя е бъдеща мама на второ детенце  Grinning Много ви се радвам за смелостта, честно. Аз не знам как бих се справила с още едно бебе сега, както съм постоянно сама, мъж ми само работи  Confused

Хубав ден на всички. Аз се надявам да излезем на разходка сега с Бобърчо, чакам го да се събуди, смао да не се скрие слънчицето.

# 215
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! и МНОГО СПЕЦАЛНО НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ СРЕД НАС, И НА БАТКОВЦИТЕ И КАКИТЕ УЧЕНИЦИ!

smile3534 тук сме , тук сме. Т.е. излизаме, защото малкото диване не го свърта в къщи.

catty m тозно сега и аз искам да е най-рано утре вечер. Че таткото ни го няма, е бързичко ще се върне ако се наложи, не би изпуснал раждането. Борис има кой да го гледа.

Само да ви кажа как съм се смяла с Боболан-калпазан. От оня ден може да ляга сам, от седнало положение назад по гръб. Първия път се чу едно хубаво дрън, и смях, и викам сега пък какво стана, а той лежи на пода, и се мести с крачета напред назад. Чвно главата е тупнала на паркета. После вече го видях, но втория път, а ха да повтори дрън, и се спря, още един опит, и на третият си подложи......ръчичка под главата. Ние все дебнем първо изправяне, първа крачка.  А то имало и други сложни неща. И сега мине не мине, легне на пода и започне да се плъзга с крачета напред назад - само му слагам един парцал под гърба поне  работа да върши Joy

ооооооо, оставям ви, качи се от дивана на перваз ана прозореца.........лудница ей, по улиците и градинките най-безопасно

# 216
bg Честит празник на българската книжнина! bg

pepena, ще видиш колко е хубаво да киприш малката кукла с рокли и панделки! Hug

# 217
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
В нашето градче атмосферата доста наподобява на отминалите години: имало е шествие /вече не се казва манифестация!/ на училищата и концерт на площада! А откъде се появиха толкова хора не знам...едва си проправяхме път с количката. Но е много празнично. Освен това беше пълно с ученици с ленти "ОТЛИЧНИК", а аз си мислех, че вече няма такива неща. Малчо се забавлява доста на танцуващите народни танци! Въобще истински празник.
pepena, честита дочакана новина за девойка и от мен! Леко бременеене оттук нататък!
За второ и аз ще трябва да поотложа поне година, заради тази операция, а така ми се искаше да е по-скоро, но...важното е да ме ремонтират качествено, за да издържи тумбака ми още един напън!
Алекси, мина ли термина вече? Мързеливо бебче ще се появи, май! Нашият господин все още не се контролира и си думка главата най-редовно. Браво на Борис!
Аз утре потеглям за Софето и леко ми се е свило сърцето /ако няма рима,удари мА!/ Най-вече заради това, че ще съм сама... е, свекърите ще са там, но това не ми е голяма утеха! Надявам се скоро да долетя при вас отново!
Хубав ден, момичета! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 13:59 от marini

# 218
  • на североизток
Честит празник,момичета!

Пепена,честито!Много се радвам за вас!Наистина е страхотно да си имаш момиченце!
Алекси, и аз всеки ден влизам надявайки се на новини от теб!Стискам палци всичко да мине бързо и без проблеми!
Относно трето детенце- и ние искаме много.Мъжът ми вече е обработен hahahaСамо ще поизчакаме още година-две.Малката да поотрасне и баткото да е първолак/може би/.Че да има кой да го гледа из къщи....

# 219
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС!
Ей, хубави новини днес има! Браво! Честито на Пепена. Как искам и аз второто да е момиченце  Praynig  Дано само скоро да се престраша.
гърне - слагам го от време на време, но най-много да пишка в него, а с акането сме зле, ака в памперса.
Мислите ли, че е рано още да давам прясно мляко, когато е в кремче или някакъв друг десерт?

# 220
  • София
Честит празник и от нас  Hug
Вики по повод празника днес извади очите на едната книжка с очички. Извади едното, ние голяма мъка, но не можахме да махнем другото за да не би да го глътне. Дадохме и книжката и 10 секунди след това окото беше извадено  ooooh! Как ги прави тези работи незнам. С баща и бая се мъчехме, но не успяхме, а тя с едно движение  Laughing
Пепена, много прегръдки и от нас. Ще се радвам да връзваш панделки  Hug

# 221
  • Попово
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИЧКИ  bg
ние сме в Шумен при кумичката и бяхме на манифестацийка, страхотни спомени  Blush
Благодаря ви още веднъж за пожеланията  Hug Heart Eyes

# 222
Честит празник, скъпи момичета Simple Smile
Може би един от най-българските празници - да не се подлъжете да вярвате в щуротиите, че са славяни и пр...... Simple Smile.
Моят мъж е луд на тема древни българи и последните години у дома е заринато с книги по темата. Аз изчитам някоя от време на време и съм шокирана от грешната идея, която ни е насаждана толкова дълго. А напоследък вече напълно ми разби представите. Ще спомена само, че великата гръцка митология, която така се бие в гърдите, че е дала основата на съвременната цивилизация, всъщност те са  "открадната" от нашите митове или дори исторически събития, но кой се интересува от това, когато паметниците се затриват с лека ръка, а в Родопите, където и да копнеш, попадаш на светилище, погребална камера, съкровище и т.н. и всичко това на уж неграмотното племе траки.............. Боже, спирам, че и без това съм надъхана, да не ви пълня главите, а който има желание и търси, намира Simple Smile))
Весел празник ви пожелавам от сърце. Ние бяхме в Борисова градина, имаше на Летния театър концерта на детски ансамбли и Руми остана очарова, дори танцува на сцената с гипса. Гери пък се натича по тревичката и преуморени сега спинкат Simple Smile

# 223
Пепена честита бъдеща дъщеричка,[/size]дано всичко мине леко и безпроблемно.АЗ понеже съм нова-в кои месец си.браво за куража ти да родиш 3-то.,аз не бих се навила пък и трябва да сменявам майстора,че мойчкия мъж с тия 2 момчета Wink
ashli аз на моя му правя кремчета с прясно мляко още от 9-10 месечна възраст и нямам проблеми Simple Smile

# 224
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Момичета да ви споделя какъв ужас преживях снощи. Докато аз и мъжът ми бяхме на тържеството на Сашко по случай завършването на 1-ви клас, майка гледаше Ели у нас. Към 17 ч. и се обаждам да ги чуя как са и та ми казва , че Ели носейки дървеният меч на брат си е паднала и се е ударила по носа и и е текло доста кръв , но вече поспряла. Аз се притесних , но викам щом е спряло значи всичко е ОК , случват се такива неща и отидохме в Макдоналдс да се почерпим. Като се прибирам в 18,30 Ели вече е силно нервна и ревлива и от носа продължава да тече кръв примесена със сополи. Майка ми казва , че не иска да се пие кашата - много учудващо защото тя я обожава , а и си е доста ящно детенце. Пробвам да и дам друга този път с лъжичка и плодово пюре , при което тя още на първата лъжица започва неистово да пищи и я плюе. Докато реве решаваме с мъжа ми да погледнем с фенерче в устата и , и само дето не припаднах върху задната част на небцето и отпечатък / раздран и  кървав/ под формата на подкова. Това ми подсказа как са се развили нещата - Ели е била захапала острият край на меча /дървен и доста широк/ и падайки той със сила и се забива във небцето, тя просто се е нанизала на него. Оттам То вика отивайте веднага в спешният УНГ в ИСУЛ. Отидохме / добре че живеем на 1мин. от ИСУЛ/ веднага всички ни пуснаха, защото тя ревеше и кървавите сополи се увеличаваха - та резултата е , че за малко сме се разминали да ни шият , раздрано и натъртено небце, частично разкъсана дясна дъга , разкъсани вътрешни тъкани , което води до кървене в носа. Абе ужас направо щях да ревна в кабинета ви казвам. А манипулациите в кабинета бяха силно болезнени и стресиращи за Ели и тя трепереше от рев милата , а аз едвам успявах да я удържам за да не мърда. Продължението , както и сами можете да се сетите беше рев , ама непрекъснат да 3 часа / с майка се сменяхме да я носим/ , като тя вече умираше от глад , държи се шишенцето с млякото и хапе биберона, но ако и попаднеше и една капка в устата и - неистов рев. Интересно , че хем виждаше че не може да яде , хем не даваше да и го вземем - само си го стиска в ръчичките милото. Чак към 5 сутринта успя да си го изпие. Сега е и с Т. 38.2 в следствие на тази голяма рана и сме на АБ за да не тръгне инфекция.
Ужасен ден и нощ . За капак и Сашо с разтройство и Т. 37,4 , но за него нямах физическата възможност да направя каквото и да било , защото Ели ми беше постоянно в ръцете. И той милият се беше свил сам и си стенеше /болеше го корема/ в детската и заспа гледайки ТВ. През нощта само притичвах да го пипам да не качи висока Т. но слава богу не качи. baby_neutral

Съжалявам , че така ви напрегнах с моя тежък пост, но трябваше да си излея душата , че иначе ще експлоатирам! Cry

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 17:49 от MAPTA

Общи условия

Активация на акаунт