Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 319
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Марта,много неприятно.Накрая на историята се просълзих.Горката Ели,какво е преживяла.Дано бързо да и мине и да не развие никаква инфекция.Тя е малка героиня и съм сигурна,че ще се оправи бързо  Hug Гушки за нея и за теб!Ужасна нощ сте прекарали,миличките!
Дано и баткото да се оправя!
450 беше писала скоро за печени ябълки във фурна-помагали за разстройсто.Ако сложиш и малко захар в тях,ще си ги хапне с удоволствие!Дано да му минава бързо!  Hug
А как е днес Ели?Хапва ли?

# 226
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Ами хапва ,но само млекце от шишенце и със зор половин бурканче плодово пюре на миниатюрни дозички - на върха на лъжичката.
Иначе , като че ли е по-добре , но все още е доста кисела , няма сили да ходи само залита и пада и почва да реве. Спа преди обяд 2 часа и сега от 1,30 мин пак спи. Много е изплашена - педито каза , че вече е достатъчно голяма и маниполациите , болката и стреса ще ги помни поне няколко дена.
Сашко отиде у майка, че само и липсва на Ели и тоя вирус. Бил по-добре , но не искал да яде нищо.

# 227
MAPTA -милите ми...нямам думи просто се просълзих.... Cry дано бързо да отшуми болката и да няма никакви последствия.Кураж!

# 228
Леле, МАРТА, ужас!!!
Бързо възстановяване!

# 229
марта,какъв ужас сте преживели,дано ЕлИ СЕ ОПрАВИ бЪрЗО.КУрАЖ

# 230
  • Пловдив
МартаSad направо съм ужасена какви бели могат да си докарват тези  мъници. Дано бързо да се оправи раната и да се успокои детенцето  Hug Ох, много мъчно ми стана....

Много целуФки на бременелките, малко им завиждам, макар сега да съм на ръба на физическите си сили  Mr. Green  И аз искам 3-чки дечица  Blush По план съм го измислила така: второто след около 2 години ще го правим, а третото мисля да ми е подмладяваща терапия  Mr. Green
Ето и фотоматериал от месеца  Mr. Green http://benitka.multiply.com/photos/album/41

# 231
  • Попово
МАРТА, голямо  Hug за Ели, за теб само кураж и сили  Praynig

# 232
МАРТА, направо ми се разтупа сърцето от ужас! Дано бързо да се оправи малката сладкишка! Прегръщам и теб и нея... Hug

# 233
Марта, направо ми се  сви сърцето докато четах. Горкото детенце, дано бързо заздравее раната и да забрави стреса, който е преживяло. Кураж и дано утре новините са по-добри! Hug

Пепена, много се радвам за голямата розова новинаnewsm44И аз като Smooth отправям лек упрек, за това че не се обади. Ще чакам следващата среща с нетърпение. Simple Smile

Честит празник на книжовността !

# 234
Марта, чак ми се доплака, голям ужас сте преживели. Cry Целувки на дечицата и бързо оздравяване! Heart Eyes Praynig

# 235
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Дейзи, Све , това да се чува! Дейзи, вие пак ли за панделки ще работите, или таткото си иска мъжка компания?

Таткото се дърпа, аз искам момченце

# 236
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Марта  smile3518

# 237
Ох, да пази Господ децата ни! Марта, дано по-скоро забравите това нещастие!  Sad

# 238
Аз уж за друго влязох да питам, ама като прочетох за Елито, направо ми се доплака....Марта спокойно...раните в устната кух. бързо минават....знаеш, че и слюнката помага...ох, направо....не мога да си представя.....какво ти е било.... скоро да се оправя сладкиша....
Момичета само да ви попитам...има ли и други дечица като моя бонбон....от едно известно време много, ама много бълнува..... само да заспи и като почне едно бръщолевене  Crazy...то в началото е смешно, ама после през нощта... спинка си детето и не се буди изобщо, ама аз като не знам и ставам постоянно да я видя .... отивам да се приспиваме....вече.....  след този ''Бетовен'' ще ми лае цяла нощ.....  Whistling ooooh!

# 239
Марта дано се оправи малката скоро  PraynigМного мъчно ми стана....горкото детенце  Cry

Общи условия

Активация на акаунт