Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 281
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.Варна
МАрта,желая бързо възстановяване на малката сладурана. HugОх,представям си и ти какво си изживяла.
Нашият като вдигне малко темп се притеснявам много,а в твоя случай,незнам Rolling Eyes
Дано утрешният ден е много,много по-добър за вас  bouquet

# 241
MAРТА, стискам палци Ели бързо да влезне във форма и Сашко да е още утре здрав. Кураж и да нямате повече такива инциденти.

# 242
  • София
Марта, мила  Hug
Като знам като давахме насила антибиотика и Вики не искаше да вземе нищо което ние и даваме, та си мисля, че по тази причина беше отказала и да яде. Педиатърката каза, че доверието и към нас е нарушено и затова трябва да минат няколко дена. Предполагам, че като зарасне малко за 1-2 дена и ще се пооправи детето. Всички ми казваха да и давам каквото най-много обича за да я прилъжа да яде, но тази тактика се оказа неуспешна и резултата е, че сега отказва да яде всички неща които преди много обичаше и с които се опитвахме да я прилъжем по време на болестта. Дано вие откриете печелившата тактика, защото като я боли устата сигурно е много трудно да я накараш да хапне нещо. Прегръщам те виртуално и се моля и двамата да се оправят бързо, много ви се е събрало за 1 ден  Hug
А колкото до бълнуването Вики не бълнува, но днес е гледала 2 часа телевизия. Изгледа целия филм за Бетовен и лаеше по телевизора непрекъснато  Joy

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 10:06 от 450

# 243
  • София
МАРТА, Hug Ужасно изживяване, дано по-бързо всички го забравите. Има логика в това, което казва 450, гледай много да не я насилваш с яденето, в крайна сметка за ден-два нищо толкова няма да й стане, ако не яде колкото обикновено. Може би е добра идея да оставяш някъде на достъпно за нея място храна, такава, която тя може сама да яде, ако поиска. Например бисквити, корички хляб и каквото обича, за да не асоциира неприятните емоции от болезненото ядене с насилване от ваша страна. Уф, дано бързо мине. Praynig
И Сашко милият... абе изобщо, много ви се е събрало. Sad

# 244
Марта, ужас направо!!! не мога да си представя какво сте преживели! съжалявам!

Дано бързо да минава! Трябва да се внимава много, когато тя си играе с играчките на батко!

Баткото също бързо да оздравява! Абе, много ви се е насъбрало! А трябва да се погрижиш и за майка си - тя сигурно е в стрес, горката и се чувства виновна. Мисля, че няма основание за това!

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 10:27 от Ламята Спаскa

# 245
МАРТА, и от мен имаш една топла  Hug! На фона на твоите тревоги нашите направо си бледнеят...

# 246
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Момичета, много ви благодаря за подкрепата!!! Hug

Ели тази нощ беше значително по-добре
, дори на два пъти си пийна млекце. Ревовете започнаха чак към 5 ч. , но на снощният фон - това е идеално.
Любимата и храна е течната- мляко или каша / пак от шише/ и при нея парадокса е че тя ужасно много иска да я изяде /не е като когато ти е болно детето и бута всичко което му предложиш/ , постоянно си държи шишенцето , но отпивайки я щипе ужасно.

А относно това , че майка е в невероятен стрес - факт е!
Пък и аз в  началото реагирах доста импулсивно и необмислено , като казах " ей, да не изляза и аз за два часа и ...". После и казах сто пъти , че е могло на всеки от нас да се случи. Да не говорим , че майка е била на две крачки от нея, но Ели е била с гръб и бабата не е видяла , че е лапнала меча. Тя по принцип обича да си го влачи и разхожда. Въпреки всичките ми успокоения към майка ми /която е доста съвестна , не е някоя дето вятър я вее на бяла кобила/ тя се чувства много виновна и уплашена. Абе, предната нощ и трите добре си поревахме! Cry
Тези две нощи от околните до нас заведения се чуваше постоянна глъчка от празнуващи абитуриенти и аз , като не спя се размечтах - представих си Ели как би изглеждала и тя на абитуриентската си вечер. Естествено представях си я доста прелестна, това поне за малко ме измъкваше от натисналият ме проблем!

Пепена , много се радвам за хубавата вест, помниш ли че ти го бях предсказала! Няма да си само "лоша свекърва" , ще си и добра тъща!

# 247
  • Попово
свекърва ще съм- зла и крива, но... и тъща- добра и мила  hahaha hahaha hahaha Joy

# 248

А относно това , че майка е в невероятен стрес - факт е! Пък и аз в  началото реагирах доста импулсивно и необмислено , като казах " ей, да не изляза и аз за два часа и ...". После и казах сто пъти , че е могло на всеки от нас да се случи. Да не говорим , че майка е била на две крачки от нея, но Ели е била с гръб и бабата не е видяла , че е лапнала меча. Тя по принцип обича да си го влачи и разхожда. Въпреки всичките ми успокоения към майка ми /която е доста съвестна , не е някоя дето вятър я вее на бяла кобила/ тя се чувства много виновна и уплашена. Абе, предната нощ и трите добре си поревахме! Cry
Тези две нощи от околните до нас заведения се чуваше постоянна глъчка от празнуващи абитуриенти и аз , като не спя се размечтах - представих си Ели как би изглеждала и тя на абитуриентската си вечер. Естествено представях си я доста прелестна, това поне за малко ме измъкваше от натисналият ме проблем!

MAPTA мила . Разбира се, че Ели ще бъде великолепна абитурентка Grinning и да ме поканиш на бала, ей Wink.

pepena много, много се радвам за теб  bouquet.

# 249
Марта,миличка  Hug  Горката Ели, какво ужасно нещо е преживяла  Cry Бързо да се оправя и тя,и батко й  Hug  Давай й сега по-течна и хладка храна,за да не й дразни на раната и да не я боли,милата

# 250
Марта, всичко ще мине и ще се успокоите! Само е важно майка ти да няма страх, когато я оставяте сама да гледа бебка!
Наистина на всеки може да се случи - бил е малкият дявол!
Цункай бебка от нас! стискаме палци бързо да се оправят и двете дечица!

# 251
Ей, Марта, голямо преживяване сте имали. Дай Боже да не се случва повече. А и миличката Ели е изживяла неприятните манипулации. Айде, че са за нейно добро, пък и скоро да ги забрави.  Hug Бате Сашко също да се оправя бързо, че да пази Ели с меча.
Пепина - Колко се радвам  smile3501 Някакси ми е едно такова розово и на панделки настроението  Joy   girluu
Марини - Всички си мислим позитивно за теб, така че  Peace Hug Flowers Four Leaf Clover

# 252
Марта, и аз да се присъединя към прегръдките за Ели. Нагушкай я хубаво и ви пожелавам бързо да й минава! И баткото да оздравява, че пак да ви е малката сладка лудница в къщи. А на майка ти не мога да си представя какво й е. Аз като знам на мен какво ми бе Борис като прехапа езика, точно му бяха избили долние зъбета, а си е мое...........дано и тя да се окопити.

Момичета, ха сега да ви се похваля - ще връзвам панделки Днес си родихме, с таткото, който беше до мен през цялото време, една сладка госпожица. В 14:30. Още не сме се спряли окончателно на име, коебаем се малко. Но и това ще стане. Както виждате сме си в къщи, голяма е лакомница, веднага засука, като че гладна съм я дръжала. Малко ме шиха, и едва си седя на Дто, но ще мине.

Целувки и искам много да благодаря за подкрепата и през втората ми бременност, и нетърпението последните дни, с което и вие чакахте. Много мило ми беше! За вас   bouquet

И да не забравя, дано утре мине всичко бързо и леко за Марини! Praynig

# 253
Ураааа, имаме бебе!

Мила Aleksi , да ви е жива и здрава малката сладурка! Ще съпреживеем с вас този прекрасен миг!

Отивам да си налея чаша винце за хубавата новина!

Дай повече инфо, как така вече сте у вас, направо недоумявам как бързо са се случили нещата  newsm78

...и името сме нетърпеливи да научим....

Много целувки от мен, смела мамо!

# 254
Алекси,честита ти малка госпожица!
Да ти е жива и здрава!Много да слушка,малко да плаче и никакви колики!
Нагушкай и нацункай много малката принцеса от мен и Алекс!
[/b]

И специално за гордите мама,татко и батко Борис!

Нараво ме просълзи!!!Напрова ми исва да ви кажа Обичам ви  Heart Eyes Сладурки!!
А Бориско как приема новото човече?

Ей,smooth,докато се натуткам и ме изпревари!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт