Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 430
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • Попово
ОООООООО Честито  Алекси Hug Heart Eyes smile3501 smile3522
бъдете здрави и бързо възстановяване   bouquet

# 256
Ураааааа! Безброй прегръдки и целувки на смелата мама и подкрепящият я татко! Да са ни живи и здрави първото априлско братче и неговото сладко сестриче! Колко см и кг се роди? Бързо ли мина раждането?

Пате, сменяй първа страничка... или най - добре да си пуснем нова тема с послание към малката ни  беборанка, а?

# 257
Алекси, честита рожба!!!   bouquet    bouquet     bouquet
Да ти е жива и здрава малката кукла!

Ето, че едно априлче сладко вече стана батко Peace Heart Eyes

На мама  Hug и бързо възстановяване!

# 258
Развълнувах се както когато очаквахме близнаците на Aya и узнахме радостната новина...

# 259
Пате, сменяй първа страничка... или най - добре да си пуснем нова тема с послание към малката ни  беборанка, а?
Само казвайте какво да е заглавието и я пускам.
Аз предлагам :
"Едно АПРИЛче сладко,днес стана батко"
Ох,сега видях,че Линофрина го е написала по-добре
"Едно АПРИЛче сладко,стана вече батко"

# 260
Честита дъщеричка на Алекси!!!
Да ви е здравичка и нека бъде на мама радостта и на татко гордостта!!! И на батко слабостта!!! Heart Eyes
Толкова сила , лекота и оптимизъм лъха от написаното от теб, Алекси!  Наистина   ти  се  възхищавам !!!  bouquet     Вместо ние да ти даваме кураж, ти ни зареждаш със смелост и спокойствие. Още веднъж БРАВО и ЧЕСТИТО!!!                                       

# 261
Само казвайте какво да е заглавието и я пускам.
Аз предлагам :
"Едно АПРИЛче сладко,днес стана батко"
Ох,сега видях,че Линофрина го е написала по-добре
"Едно АПРИЛче сладко,стана вече батко"

Преди време една от темите ни беше "Едно априлче сладко през май ще стане батко". Simple Smile Сетих се за нея и малко я перифразирах. Peace

# 262
ОООООО мила Aleksi да сте ми живи и здрави цялото семейство!ЧЕСТИТО!!!! Ето как бързо се случват чудесата!

# 263
  • В красивите ми сбъднати мечти!
АЛЕКСИ, БОЖЕ КАКВА ПРЕКРАСНА НОВИНА!!! Hug Да ти е жива и здрава бебка! Как между другото я подхвърли в пространството тази новина, чак в първият миг не можах да асимилирам какво е станало. Как ти мина самото раждане, дай малко повече подробности.
Браво каква си свежарка само! Така сме ние плувкините!  Wink

А и Ели е още по-добре от сутринта , Сашко си го прибрах сега от майка и той вече е по-добре ,та накратко живота отново е хубав

# 264
  • Варна
Здравейте момичета,

Алекси ЧЕСТИТО МИЛА! Да ви е жива и здрава госпожичката! Как реагира баткото на нейната поява? Как се чувстваш ти? И чакаме снимки.

МАРТА съжелявам за това което ви се е случило. Бързо да се оправят и двамата, и дано Ели скоро да не усеща болка и да започне да си хапва.

ronq  Галена не ми бълнува, поне за сега, но баткото е от много бълнуващите и все още го прави. Много е чувствителен и емоционален и доста често сънува и бълнува това което е преживял същия ден. Преди 2-3 год. по този повод щях да изхвърлям диска с филмчето за рибката Немо, защото плачеше на сън и викаше "Мамо моля те спаси Немо, че водолазите ще го вземат", но в крайна сметка му се размина де.

Аз пък да ви се похваля, че в събота излизах на банкет без мъж и деца  Mr. Green Събирахме се класа по случай годишнина от завършването, няма да казвам колко, важното е, че си изкарахме страхотно. Затворихме 2 заведения и се прибрах в 3 ч. Е, сега малко ми се спи, но... ще наваксам.

# 265
Аз ли последна научих новината............ Cry
Алекси,да ви е жива и здрава рожбата,много да е послушна и да дава време на мама за почивка. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Баткото как прие появата и?Представям си го как и се радва и я обикаля. Heart Eyes
Марта,мила,представям си какво си изживяла и силно те прегръщам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.Радвам се,че вече всичко е наред. Heart Eyes
Днес и Калина ми изкара акъла.Бяхме на вилата и докато се обърна да взема нещо от стаята,тя излязла в антрето и се залепила на любимото си място-едно огромно огледало,да се гледа и да се целува.......и като чух силен трясък.....изтръпнах,тичам до там,Калина на земята и огледалото върху нея.Доста си поплака,но за щастие не е контузена.Огледалото се оказа леко предвид големите му размери.Аз треперех още 3 часа след случката. ooooh!

# 266
  • гр.Варна
Мила Алекси,
Честита ти рожба!Да е жива,здрава и много послушна.Както Марта е писала и аз не можах да повярвам на написаното.Прочетох го 2 пъти докато осъзная какво става!!!Много се радвам,че сте добре двечките!!Прегръдки и от нас!!! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ларсен,аз след теб научавам добрата вест:)))
Сладки сънища Heart Eyes  bouquet

# 267
Алекси, ЧЕСТИТО!
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!

# 268
        АЛЕКСИ ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА ,ДА РАСТЕ ЗДРАВА ,КРАСИВА И ДА РАДВА МНОГО
              МАМА ,ТАТКО И БАТКО

Марта бъзо въстановяване на малката Ели и на батко Сашко .
    Марини успех утре на операцията  Hug

# 269
  • София
АЛЕКСИ, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА! Не мога д аповярвам, вслизам в темичката и какво да видя, изненада. Ама вярно как си го спеменала междудругото, сякаш си излязла, взела си си нещо и си се върнала  Mr. Green Да ви е здрава, послушна, да папка. И много цунки на баткото  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт