Мамо АПРИЛчето си ти гушни и всички тревоги забрави

• 11 321
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз ще пробвам и с трето /само трябва и мъжът да го навия, ако много се дърпа ще го сменя  Whistling/

# 196
момичета да ви се похваля  Flutter Балев рече и тсече- "Тоз' път е мома "  stork-girl newsm44

Заслужавало си е значи! Поздравления, ще връзваш плитки и панделки!  newsm06
А защо не се обади като си била тук, а?

# 197
момичета да ви се похваля  Flutter Балев рече и тсече- "Тоз' път е мома "  stork-girl newsm44
Heart Eyes HugПрекрасна новина! Hug Heart Eyes

Ако знам и аз,че второто е момиченце веднага ще забременея.
Но и аз като Дейзи май др ще си търся  Mr. Green Laughing

# 198
  • БГ
pepena newsm10
браво какви сте смел Peace,аз за второ ме е бъззз Thinking

# 199
  • Варна

Е, браво, много се радвам за теб!

А за Алекси все си мисля, че като вляза в темичката и ще прочета вече радостна новина, а тя гледам още си се подвизава 2 в 1 из форума. Хайде мила време ти е. И стискаме палци да мине леко.

Малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185906&photo=171

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 22:47 от lina6.3

# 200
Пепенка, така се радвам  Heart Eyes Сега вече ще връзваш панделки  Hug

# 201
Пепена, много хубава новина!  Hug
Направо ви завиждам на куража, мамите дето сте готови на трето. Аз въпреки, че искам поне още едно детенце, още не съм се навила на второ. Ама ще взимам пример.
Дари уж пребори разстройството и температурата, вчера беше ОК, днеска два пъти ака нещо като разстройство. Няма температура, дали е възможно да е от зъби??? А и нещо е една кисела, пъха си ръчичката почти до гърлото, все едно нарочно иска да повърне???

# 202

Браво, Пепена, значи ще купуваш роклички  4470 ! Много се радвам за теб!

# 203
Пепена, честити розови гащи, и панделки, ех че хубаво Hug! [/b] Супер, а двамата батковци как ще й треперят на госпожицата, кавалер няма да може да припраи до нея. Стискам палци все така леко да я носиш.
Лина, ами и аз викам че ми е време, ама му/й е добре чшно и не ще да се показва. А всички казваха, че след като първото било подранило, и второто ще е така. Да , ама не....Simple Smile та искате не искате, още се подвизавам тук Simple Smile
Поли, това с пъхането на ръката до гърлото, като нищо е някой пореден зъб, може и повечко наведнъж. За разтройството не мога да кажа, но Борис преди 3 седмици си ядеше настървено китката, ако нямаше друго под ръка, чак до кръв, и накрая се показаха 4 зъбчета в разстояние на 1 седмица.
Дейзи, Све , това да се чува! Дейзи, вие пак ли за панделки ще работите, или таткото си иска мъжка компания?
Та така, до утре ви казвам, сега! Пък да видим, накрая може и юнско човече да се пръкне.

# 204
Пепена,чудесна новина,вярвам на Балев Peace.Той и за Кики така отсече-на 100% момиче.Радвам се за вас Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 205
  • гр.Варна
Пепена,и аз съм много щастлива за вас!!!Ето,че гена не е чак толкова силен,колкото си мислеше.Вярвам,че бебка е добре и скоро ще се радвате една на друга Hug Hug Heart Eyes
Имах тежка нощ!Кристиан се буди на 10 мин.Носът му беше запушен и не можах нито с наличните вибросил и стеримар,да го отпуша.Беше Ад.Иначе нямаме вече темп.Проклетият нос ни тормози.И лапа бебо каквото му попадне.Дъвче зверски и моята страна.Мисля,че са тръгнали няколко зъба и това е основният проблем.
Татко ни,тази сутрин решил да иде на работа ooooh! ooooh!незнам с какъв акъл.Върна се след час.Едва издържал.Питам:а защо отиде?Мислел,че ще се справи Shocked ShockedАко го бяхте видяли снощи,едва ли щяхте да мислите,че ще се справи.........Днес ходи при личната.Правиха му снимки.Има лека форма на ошипяване както и някаква деформация,ама не разбрал каква точно.Сега е на инжекции и аулини.Не ходихме при чекръкчията.Иначе са дали на Иво 7 дни болнични и ще си правим компания,засега.
Ради,татко и той е с прищипан седалищен нерв и е ходил при този чекръкчия,който много  му помогнал.Досега е ходил 2 пъти(първият път е бил преди няколко години).Всички то фирмата,в която работи ходят при него.Много са предубедени към този тип "лечение".Аз също.Затова не ми се искаше и Иво да ходи.Но ако не се пооправи до понеделник,той каза,че ще навести човека и да видим.....
НАоплаквах ви се
Лека нощ  bouquet
п.с.дано тая да поспя Praynig

# 206
И аз да ви навестя по нощите и каква хубава неочаквана новина - честита бъдеща принцеса, pepena.
То и аз да се присъединя към тези, които искат трето, а и ми е все едно дали ще потретя пола или ще ощастливя таткото с мъж, просто обичам да гледам бебета, но мечтая да се преместим в къща поне с три спални, пък тогава може и четвърто (шегичка).

Аз също влезнах евентуално да прочета за новопоявило се бебенце на Aleksi, но няма грам истина в статистиката - всяко си е за себе си, как иначе ще покаже характер още преди раждането Simple Smile

mama_na_kiki, дано ти се оправят мъжете по-скоро. А чекръкчията, ако е добър, върши чудеса. Аз и всъщност всички от семейството ми през годините сме ходили на един в Гложене, който казва, че като пипа, вижда костите като с рентген и до сега винаги сме го хвалили, има златни ръце - това си е дарба. Все забравям да спомена, че ти се възхищавам на лентичката - чудесни постижения. Като си отбия момичетата и аз се присъединявам Simple Smile

lina6.3, ех, тази Галена, все по красива става Simple Smile, много сладка е на снимките Simple Smile

Тази вечер замръкнахме на Коколандия. Понеже сме редовна клиентела, се смилиха над Румена, че е с гипс и я оставиха да скача на батута докато се умори - е, голяма грешка - това чудо умора няма. Милата Гергана съвсем се размина с режима си и я сложихме в леглото чак след 23 часа Simple Smile. Поне Руми влезна в статистиката, като първото дете скачало с гипс на бънджито Simple Smile.

Време е да писпя, лека дано да е нощта на всички ви, особено на бъдещите зъбатковци Simple Smile

# 207
  • Попово
 Hug благодаря ви момичета- кокичета   bouquet
smooth- не се обадих, защото бях с придружителка и цял ден се мотахме по докторя  Embarassed ноооо обещавам да се реванширам август  Flutter
Aleksi- чакаме с теб и тайничко се надяваме на корделка  4470
Поздрави на всички и още веднъж ви благодаря за съпричасността и пожеланията Hug.Обичкам ви  newsm51

# 208
Hug благодаря ви момичета- кокичета   bouquet
smooth- не се обадих, защото бях с придружителка и цял ден се мотахме по докторя  Embarassed ноооо обещавам да се реванширам август  Flutter
Aleksi- чакаме с теб и тайничко се надяваме на корделка  4470
Поздрави на всички и още веднъж ви благодаря за съпричасността и пожеланията Hug.Обичкам ви  newsm51
Стисках ти палци да е момиченце! много се радвам!
моята кума има две момчета и когато беше бременна с третото, всеки ден само това си мислехме - и хоп-  - сега си имат малка красавица!!!

# 209
  • Чехия
Eхе, това е новина, честито Пепена.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт