Ние с Къдричкови още от първия топъл ден маем по баджаци на вън. А Еми вчера и днес е само по боди имитиращо рокличка
Така обличането е и мнооого по-лесно.

А от тогава не сме обличла дълъг ръкав или крачол... само пипам да видя дали не са й судени крачетата и толкова. Вчера външния ни термометър сочеше 32 градуса, а в стаята беше 24. А нали най-добре е за бебето 20-21 градуса, при къпане 22-23. Та затова дори махнах завивката и спи само на сгънат на 4 чаршаф. Ама паника съм си и през нощта без да го планувам съм ставала да я гледам дали не е свита, топло ли й е телцето и т.н., че ние спим на отворен прозорез, а нощем температурите са други...
-събудих се тооочно в 3 часа и се изстрелях да я храня, пък тя...си спи...не й се става...та пак си легнах...Вече към 4.30 мишокът се обади за храна, а аз като ставам...гледам-тениската ми отдясно е в кърма...е, минало е време от 3 часа, обичайният ни за храна и тя си потекла...
Така и за мен е по-лесно, защото не се изнервям от плача, и бебката по-лесно се кротва, че то едно бебе като ореве ортлъка, после иди го приспивай! Докато я държа да се оригва и й говоря и аз вече не зная какво, а тя само ми гъргори нещо, ама сякаш отговаря, много е сладка... забелязах, обаче, че когато сме ходили на разходка около много хора, после е много неспокойна и минава дълго време преди да заспи. Даааа, ... 
Дано да е все така топличко, да можем и по пикници да тръгнем и на мини екскурзии да отидем. Следващата ми по-далечна цел са камбаните над Младост. Там е подходящо и барбекю да се занесе, така че можем цял ден да откараме. За съжаление е много близо да ОколоМръсното шосе, ама на първо време ще стигнем само до там.

Ама много сладък твоя младеж.
Това е всеки ден след 19ч и така докато заспи към 24ч.Дори докато суче нервничи и се опъва.....Много трудно заспива, а е направо изтощена, както и аз де.Иска нон стоп да суче и ако се опитам да й дам залъгалка се нервира още повече.Дали ще мине този период?