Цъфнаха ябълки и круши мама МАРТенчето гуши!

• 11 982
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
  • Sf
radi, ще стискам палци за операцията всичко да мине леко и безпроблемно.  fingerscrossed

lorisita, кефиш!  Hands Clap

Били, не слагам. Т.е. дрешките са един слой. Вземи някаква тънка връхна дрешка за да й сложиш, ако ръчичките й станат студени - така ще си по-спокойна.

# 61
  • София, Борово
Привет от нас!
Глаинана, мерси се кожната кънка, която е показател за синдром на Даун. Освен това сега има много добро изследване - скрининг за Даун точно в тези седмици. Ето повече инфо http://www.zarodish.com/fmc-home14.htm
За шапките - аз също търся за Вико, но все са големи или за момичета.
Деситка, ако успея да свърша работа ще се присъединя. Peace
Хубав ден на всички  bouquet

ПП: Ради, кураж! Всичко ще мине добре Hug

# 62
Днес ще ви почерпя, тъй като любовта на живота ми има рожден ден!

Вижте какъв й е кеф:

Иначе навън даже чорапите й свалям!

Това са ни снимките от вчера Без първите четири!

Приятни разходки!

# 63
  • Тук и там
Пореден слънчев ден - само за разходки !
Аз чакам малкото да се събуди и тогава отпрашваме  Crazy
И ние вчера бяхме по голи кълки - нашата мома като се събуди, пък на мен не ми се прибираше и като я виждах че не е гладна,
си я поразсъблякох в количката. Леле като се почна едно бясно ритане, то кеф - то чудо  Mr. Green
Освен това както ме беше обхванала една шопинг мания - набързо й накупих няколко летни тоалетчета.
Вечерта, след като ги показах на мъжа ми - оцелях  Peace
Имам едно питане: от 2-3 дни като че ли малкото не яде толкова НАН, колкото съм свикнала да й правя след като свършим с кръменето. Бих се радвала да си помисля, че кърмата ми се е увеличила, но не е това защото не усещам по-голям прилив или повечко цокане от нейна страна  newsm78 Иначе си спи спокойно, няма нищо необичайно в поведението й.
Вие забелязали ли сте нещо подобно при вашите бебоци?
Утре сме при педиатърката и ще питам, но все пак ако някоя мама има идеи на какво се дължи това - ще се радвам да науча   bouquet

# 64
Рони, честит рожден ден на половинката  ти   bouquet Пожелавам ти винаги да е до теб, да те обича и уважава и ад бъде най - страхотния татко  Hug

А малката е раскошна   love001

Били, не слагам. Т.е. дрешките са един слой. Вземи някаква тънка връхна дрешка за да й сложиш, ако ръчичките й станат студени - така ще си по-спокойна.

О,да! Аз от няколко дена я извеждам с по - тънички дрешки и и нося връхна, а и ние се прибираме обикновено към 8 - 8:30 и може да захладнее, въпреки че до сега не съм ползвала тази дрешка  Peace

# 65
благодаря за подкрепата ще ми бъде нужна в най скоро време...
а относно дрехите ние излизаме така: боди с къс ръкав...чорапки които свалям от време на време.. или ако няма чорапи едни тънички ританки които пак се свалят ако на човека му стане жега...и задължително си носим дрехи ако пък времето се промени Hugа сега отиваме да ядем и после дано кротува че мама трябва да чисти....

# 66
Рони, да ти е жив и здрав рожденикът и да сте много щастливи заедно!
Ради, стискам палци проблемът да мине бързо и неусетно!

Вчера синоптиците твърдяха, че днес ще вали и аз си планирах по съвсем различен начин деня, но сега с радост откривам, че ще можем да направим една разходка до Панчарево.

Имам въпрос, на който вероятно ще могат да ми отговорят малко мами, защото за щастие повечето бебенца са изцяло на кърма. И все пак - с какви препарати миете шишетата? Ако вече е обсъждана темата, не ми се сърдете, акълът ми е в дъъъълга почивка и няма кой да помни вместо него. Останах доста изненадана като разбрах, че някои мами не мият шишетата с препарат, а само с вода и после изваряват и то не всеки път. Според мен млякото е добра среда за развитието на бактерии и винаги мия всичко с веро, но съзнавам, че то много трудно се отмива и вероятно не успявам да отмия всичкия препарат. Сега трябва да избера по-малкото зло - идеално измити от Аптамил шишета, но с вероятни остатъци от веро или просто леко позаплакнати с вода, в които може би живурка голямо разнообразие от микроорганизми.

# 67
  • Пловдив
Ради, стиснати палци и от мен  Hug
Марги, ние сме на кърма, но понякога цедя и помпата и шишетата за вода мия с препарат за съдове /Док каза, че не е проблем с какъвто имам да е - в случая е Пур/. Това преди да стерилизирам. Освен, че могат да се завъдят гадинки, млякото  мазно и не може да се измие само с вода  Peace

# 68
аз пак да пиша ех голям е кеф да имам време за всичко... та Марги аз сущо не ги  мия с препарат защото ме е страх .. изплаквам ги с много гореша вода и търкам с четката и ги преварявам 2 пути дневно.. но колкото по големи са децата толковеа по малко време ще ни остава за такива работи...и аз се радвам на слънчевото време зашото Оги ще хваща тен и трябва да му купя мляко защото е много бял...
Рони честит рожденник жив и здрав да е!

честити месечинки на всички бебоци... и на тези които пропускам от време на време...

# 69
  • София
Ането стаята за бебета е на третия етаж при тоалетните, има тоалетна, мивка и една пейка да се смени памперса и да се седне да се нахрани бебето, пейката е достатъчна да се оправят 2 бебета наведнъж и е чистичко.

Марги аз мия шишетата с препарата за съдове (ПУР) и един път на ден ги стерилизирам, ако не ми остане време само с измити. И ние от миналата седмица сме на Аптамил и само с вода не виждам как ще е хубаво измито шишето.

Рони честит рожденник!

# 70
Мия с Пур и изплаквам доста продължително, защото и мен ме е страх да не остане от препарата. Освен че е мазно, сухото мляко има някаква остатъчна миризма, не виждам как ще се измие само с вода.

# 71

Рони, да ти е жив и здрав рожденикът и да сте много щастливи заедно!
Ради, стискам палци проблемът да мине бързо и неусетно!

И аз мия с препарат за съдове, изплаквам с хладка вода и после с вряла.

Как приготвяте АМ на бебетата в тези горещини? Фризовома пише, че се разтваря във вода 75градуса, а Фризолака с хладка 40градуса. Но аз не винаги слагам толкова топла вода, че малката, като пие по-топло мляко се поти и не яде цялото количество.

# 72
Марги* нашето шише е само една за чайчето, но го мия с верото Пур, но когато родих дъщеря ми - тогава в книгата по която я гледах бях чела шишетата да се мият със сапун защото се отмивал по хубаво.

# 73
75 градуса си е гореща вода, ако го направя така ще го чакам сигурно половин час да се охлади. Гастроентероложката ми каза да го проверявам на вътрешната страна на ръката и като капна не трябва да усещам капката, т.е. да не е топло а с телесна температура. Аз обаче давам лееееееко затоплено.

# 74
Честити месечета на бебчетата!
Ние сме пораснали около 1кг за един месец и сме 54см.Чудя се не е ли малко,миналия месец качи повече от килограм.
Биха ни Пентаксима и снощи вдигнахме 37.1,пихме първия си Панадол.
Мами имат ли вашите столчета за кола легнало положение?Аз пак питам,че нямам отговор досега,ама то май вече гледаме първо да напишем нещо да се отчетем,пък ако има време дочитаме.
Аз мия шишето за водичка само с вряла вода,и само преварявам и така си стои,едва успявам да й капна няколко капки в устата и настава едно мръщене все едно се мъчим оцет да пием.
 Снощи постигнахме сън от 10:00  до 5:00 сутринта. newsm10
Аде ще му полегна и аз малко да използвам паузата.
smile3508

Общи условия

Активация на акаунт