Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 295
  • 419
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета.Много ме развеселихте.Определено имах нужда от това.
Нашият тати замина миналия месец.Очакваме го да се върне в средата на септември-живот и здраве.
В началото и на мен ми беше много трудно,много криво и депресивно.Добре,че са децата да ме развеселяват.Едва сега вече се посъвзех малко.

# 136
  • Варна
Хакиба,  newsm53.
Милички още 2 дни и   remybussi.

# 137
и с моя мъж се майтапим така; той например казва: "аз на жената винаги и се обаждам кога точно се прибирам; няма да си разваляме семейството я!"  Laughing
той този майтап е подигравка за всички тези дето си мислят, че моряшките съпруги само чакат мъжа им да стегне куфара, за да покани друг в къщи;
нашият син е рус и синеок, пък ние и двамата сме тъмни и някой "любопитни" все питат на кого приличал; "ми на баща си прилича", обикновенно отговарям аз Wink

# 138
  • Brokenpromiseland
MamaDonna и нашият татко така казва  Laughing.Аз в предните теми бях споменала за една случка на група моряци.
Тръгнали за смяна, обаче времето било лошо и отложили полета...така моряците се прибрали по домовете си, но без да предупредят семейството си.И така от 18 човека, 15 от тях след това се развели, защото засекли жените си в кофти ситуация.
Това е съвсем истинска история..превърнала се вече в легенда.И от тогава върви и лафа, че "няма смисъл за 5ст.(колкото струваше на времето тел.разговор) да си разваляш семейството".
При нас върви и друга приказка, че е "важното е да си вярваме...ако не си вярваме ще вземем да се хванем".
В крайна сметка изневярата е въпрос на себеуважение....и уважение към партньора.
Принципно на всеки може да се случи....поставяме се понякога в доста екстремни моменти....все пак дълго време без ласки и любов е доста трудно.
И всеки след това си носи кръста от постъпките.Въпрос на избор  Crazy

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 13:09 от мама_на_фъстъче

# 139
Тъй,тъй,колко мъдрост блика от последните постове Mr. Green

Важното е човек да носи на майтап,че има мъже дето много сериозно приемат такива шегички.
Моят предния път каза,че се връща на 28 февруари.
После обаче нещо се обърка със смяната/неизрядни документи/и не беше сигурно до последно ще слиза ли или ще прави още един преход/20 дни/.
Слизам-оставам-слизам-оставам.......
Последното обаждане беше:
Прибирам се.
Аз му викам:
Прибираш се,не прибираш,секса на 28 почва Mr. Green

# 140
  • В море от любов
Малееееее, че весело стана тук Joy Joy Joy

# 141
мама_на_фъстъче, точно от тази история за 5те стотинки за телефон е нашия лаф  Simple Smile
като гледам аватара ти, споделяме вкус към един и същи мъж, така, че ако ставаше само с гледане, бащата на детето вече го припознах  Mr. Green

# 142
Искрено се забавлявам цял ден, но чак сега намерих време да пиша  Grinning
Петъчно я давате нещо...
За студента не знаех, но и ние си имаме подобни закачки - "Идвам си, кажи на любовника да си заминава!"

# 143
И мен ме подкачат със студента.А за празницит-научих се по закона на Мърфи-рожден ден,имен ден,празници на децата,Нова година и св.Валенти всичко сама с децата.Е не се оплаквам защото няма смисъл.Прекарваме си ги страшно весело и ние забавно.Една случка ще ви разкажа.Алек обяснява на баща си ,че миналата Коледа е била по-хубава от тази с него защото сме я прекарали на вилата с много други деца,както те са  иска ли, а не на масата както сега.А на Жоро не му стана приятноКак да му обесня на детето,че баща му не иска да вижда"нито хора,нито животни",а да си е у дома.

# 144
  • Brokenpromiseland
мама_на_фъстъче, точно от тази история за 5те стотинки за телефон е нашия лаф  Simple Smile
като гледам аватара ти, споделяме вкус към един и същи мъж, така, че ако ставаше само с гледане, бащата на детето вече го припознах  Mr. Green

smile3521 Аз пък съм предупредила моичкият, че набарам ли го този батко може да е сигурен, че съм му кръшнала..... Mr. Green......за негово щастие перспективите не са големи  Crazy

# 145
От един нищо и никакъв студент каква приказка отворихме Grinning.
Аз да ви се оплача,Илиянчо е втора резерва в паралелката по английски в хуманитарната.Ако искаше с немски бала му стига,но не иска.
мама_на_фъстъче,какви трябва да са данните на шината?Аз не съм чувала за такова нещо Rolling Eyes.
Направо на ЛС ми напиши данните на вашия и по него да се ориентирам какво да търся.Модела,цената и от къде сте го взели.
Ние предния сме го купували от D&G и пак от там мисля да взема.

# 146
  • Brokenpromiseland
Роди,кутията ти за ЛС е пълна и не мога да ти пратя инфото там.Извинявам се на другите мами за спама, но ще го пусна тук.
http://laptop.bg/#/details/DELL/6/1090.В сайта има доста голямо разнообразие, така, че проблем с избора на модел няма да имаш. Hug

# 147
Благодаря,а за шината каде трябва да гледам? Rolling Eyes
PS:Изпразних си кутията. Flutter
Нашия татко на 21 пристига в Монте Видео.После се връщат към Европа и живот и здраве началото на август ще е при нас.Гледахте ли,Калиакра отплава на регата.

# 148
мама_на_фъстъче, с тез снимки дето ги слагаш отляво, на гладно куче салам размахваш; eat
newsm74

# 149
  • В море от любов
Aйде да подбутна малко темичката, че последните няколко дена никой не е писал Rolling Eyes
Някой да се похвали с нещо............

Общи условия

Активация на акаунт