Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 298
  • 419
  •   1
Отговори
# 150
Ние отиваме с малкото в Аспарухово да видим какво се случва(някой тук беше споменал за празник ако не се лъжа днес Thinking)
Пък и малко да разнообразим маршрута,че вече ми писна едно и също.

# 151
  • Варна
Здравейте момичета!
Ние се стягаме за почивка,утре тръгваме за Боженци.Ще сме там 3 дни, после се връщаме насам към морето за 2 дни до Несебър.  Wink

# 152
Ние днес ходихме на шопинг в новия МОЛ.Купих си бански от New Yorker,а на Илиянчо чехли от FOX.Зузи си игра в Capella Play.Без да се усетим минаха 4 часа.
Утре сме в морската.

# 153
  • Варна
Здравейте момичета!

Прибрахме се от Аспарухово преди малко, два дни бяхме там. Децата се забавляваха страхотно. Вчера и днес бяхме на събора в парка. Гледахме концертите и минахме през виенското колело, батути, въртележки, пързалки и стрелбище, захарен памук, топъл сладолед и др.
Най-голамята атракция беше участието на близнаците в конкурса "Мини мис и мини мистър", като получихме награда за най-атрактивни и интересни участници.
Всички са доволни от забавленията и емоциите през 2-та дни, героите от щуреене са уморени.
Стягаме се за рожден ден утре в детската градина. Другата събота продължаваме.

# 154
  • Варна
Да ви почерпя за  моите рождениците:

# 155
ИЛИЕВА Честити рожденници.Да са ти живи и здрави,с по-малко проблеми и много радости.

# 156
Илиева,Честито ти рожденници.
Да са ти живи и здрави,много да те радват и слушат.Да имат весело и безгрижно детство.

# 157
Честито и от мен,Илиева!!!
Да са ти живи и здрави рождениците и много да ги слушате. Wink

Днес ходихме с Илиянчо в МОЛ-а на кино.От 17:30ч. бяхме на детски рожден ден.И деня мина...

# 158
Честити рожденници на Илиева.
Много радост да ти носят  bouquet

# 159
  • Варна
Благодаря ви, момичета, за милите пожелания!

# 160
Честито и от мен!!!  bouquet

И ние вчера станахме на 2г.!!!
Да почерпя: newsm38 :,  cook , beer2 и по едно  Misc Baby Bottle за най-малките и въздържателите  Laughing

Днес имам годишнина от сватбата - значи горното х 2   Sunglasses

# 161

Илиева, MamaDonna... Дa са ви живи и здрави рожденниците, големи да пораснат и все така да ви носят радост!
Илиева значи близнаците са зодия Близнаци  Wink това е страхотно! Аз съм малко пристрастена към тази зодия, защото всички около мен я носят(роднини, половинката, приятели, колеги  Laughing)

Днес имам годишнина от сватбата...  Sunglasses
Честито MamaDonna и дано докарате поне до 50х2  Wink

# 162
  • Brokenpromiseland

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

....и от нас  Hug.
Да са живи и здрави малчуганите и много да радват мама и тати  Hug

MamaDonna, честита годишнина!   bouquet

...Нали сме с нашият тати, сега по цял ден сме навън...обикаляме барчетата и детските площадки.Преди два дена и ние ходихме до новият МОЛ, но честно казано нещо не ме впечатли.Има доста хора,блъсканица и не може човек да се разходи и да пазари спокойно.
най-много харесах парфюмерията на първият етаж и магазина за луксозни обувки на вторият етаж...Nine West беше ако не се лъжа....спокойно бих изкарчила 1000-дарка там  Crazy

# 163
  • Варна
MamaDonna, честито ти пораснало детенце! Много да ви слуша и много радост да ви носи.
Честита и годишнина! Много любов и повече щастливи мигове заедно.

# 164
  • В море от любов
Честит рожден ден и от нас!!!
Много здраве, щастие и семейно благополучие на всички и много любов в сърцата Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт