Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 300
  • 419
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви на всички! Познайте какво си пожелах за празниците? Да не пиша вече в тази тема като препатила, а просто за удоволствие ...  Embarassed

# 166
Извинявам се за закъснението,но
Честит рожден ден и от нас!!!
Дано желанието ти се изпълни.

Днес с Илиянчо ходихме на плаж.Водата ставаше,той се къпа.

# 167
Здравейте.Ние вече сме си с татко и няма по-щастливи от нас.Децата са на върха на щастието и се приготвят да водят баща си на плаж,а той не иска да вижда вода освен в чашата си. Laughing

# 168
  • Brokenpromiseland

Момичета, вчера пораснах с още една година, и по този повод ви черпя...макар и виртуално.
Беше много емоционален ден...излязохме вечерта със съпруга ми на ресторант.Беше наистина чудесно! Crazy

# 169
Честито!!! Да има много щастие и здраве в твоето семейство!!!

# 170
ЧЕСТИТО.
Много здраве,щастие,любов и късмет.

# 171
  • Варна

мама_на_фъстъче, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастие и любов. Бъди винаги много обичана и желана!

# 172
мама_на_фъстъче, Честит рожден ден и от мен!

Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

# 173
  • Варна
Много рожденици през изминалата седмица  Grinning
Честито на всички!

# 174
  • Brokenpromiseland
 Я, малко да побутна темичката ни...в това хубаво време е ясно къде сте се загубили
Хайде, черпя ви с биричка

# 175
ние не ходим на плаж още, щото мама я е страх да води сама малкия мъж  Embarassed /много палав/
обаче биричка пием beer; благодарско   Hands Clap

# 176
  • Варна
Здравейте, момичета!
Къде се губите? В тая жега някъде на сянка.
Ние в събота бяхме на плаж в Аспарухово, направихме първата си баня. Останахме при мама с тенденция да не бием път от Петлешев, но заваля и плажа в неделя пропадна.
Днес на работа лудница, върволица от клиенти, края на месеца и шестмесечие, стоях да 6ч. Бързам като луда с 1 такси да прибера малките от градина да не стоят последни, те последни останали и собствено ръчно разкрасени. Намерили от някъде една ножица и един на друг си резнали бретоните, с едни дупки рязали до дъно където сварят. В подстригването е участвало и още 1 момченце, но вече го бяха взели и как е изглеждало не знам. Ако утре е 0 номер значи е било зле в главата. Та сега сме доста късо подстригани и имаме вид на мангалчета, ама само че доста белички.

# 177
Илиева, важното е че сте с 2 уши и 2 очи все още;  Shocked не мога да повярвам, че са ги оставили с ножици; ама и ти се възхищавам на позитивното отношение; браво Peace

# 178
  • В море от любов
Maцки, аз вече тръпна в очакване Crazy, мъжото се прибира на 18 и повярвайте ми броя всеки ден и час Grinning Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 179
  • Варна
Илиева, важното е че сте с 2 уши и 2 очи все още;  Shocked не мога да повярвам, че са ги оставили с ножици; ама и ти се възхищавам на позитивното отношение; браво Peace

Добре, че нямаше други поражения с тая ножица, да пази Господ. Къде са я намерили? А и госпожите къде са бляли?

Ива,, малко остана, на последната права сте. Хубавото е, че ще усетите от лятото заедно. Два пъти моя мъж тръгва в средата на лятото, този път го пропуска тотално.

Общи условия

Активация на акаунт