Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 309
  • 419
  •   1
Отговори
# 180
  • В море от любов
Вече съм на ръба на нервна криза Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 181
  • Brokenpromiseland
Илиева, голямо шоу са били близнаците Joy....а по отношение на персонала просто думи нямам....аз ако бях щях да вдигна олелия.
И то не защото децата са се постригали, а именно заради невниманието на учителите.
Постригването в предучилищна явно е хит на възрастта....аз също съм го правила...бях си остригала една ливадка над челото, майка ми като видя направо  Shocked...и така за първият учебен ден бях с голям бретон който прикриваше дефекта.... Crazy
Иве, не го мисли толкова, защото съвсем бавно ще минава времето....тези последни часове наистина са много изнервящи...и аз много се притеснявам. Grinning

# 182
  • В море от любов
Е, не ми е за пръв път Laughing, но имам чувството, че е Mr. Green
Загубила съм им бройките на изпращанията и посрещанията, но тръпката не съм Mr. Green

# 183

даааа, позната ситуация; последните 2 седмици са като първите 2; а като си дойде и мине еуфорията и почваме да си пречим докато отново не свикнем с лошите си навици Wink; ако това те успокоява, мисли си за тези последни дни, като за последните дни на свобода, без разхвърляни дрехи навсякъде и ежедневни мисли какво да сготвиш  Mr. Green

# 184
  • В море от любов

даааа, позната ситуация; последните 2 седмици са като първите 2; а като си дойде и мине еуфорията и почваме да си пречим докато отново не свикнем с лошите си навици Wink; ако това те успокоява, мисли си за тези последни дни, като за последните дни на свобода, без разхвърляни дрехи навсякъде и ежедневни мисли какво да сготвиш  Mr. Green
Ейй, направо ми прочете мислите Grinning
Напълно съм съгласна, че еуфорията ще мине точно за няколко дена и после ще има пак мър-мър-мър Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 185
Аз съм на другия полюс - утре се изпращаме  Sad

И пак бързо трябва да се мобилизирам, да влизам в ритъм -
да съм и майка, и баща; да поемам отговорности - и за добро, и за лошо...
Тъжно ми е/14 години не можах да свикна да го изпращам/

# 186
здравейте и от мен .надявам се да ме приемете в вашия отбор аз съм моряшка съпруга ,бременна и САМА. много ми е ъчно и трудно както и на мъжлето ми но няма как професия, надявам се че при вас ще мога да срещна разбиране и подкрепа закоето  ви благодаря предварително

# 187
  • В море от любов
Добре дошла при нас bambi 25   bouquet
Разкажи ни нещо за себе си Hug Heart Eyes

# 188
здравейте и от мен .надявам се да ме приемете в вашия отбор аз съм моряшка съпруга ,бременна и САМА. много ми е ъчно и трудно както и на мъжлето ми но няма как професия, надявам се че при вас ще мога да срещна разбиране и подкрепа закоето  ви благодаря предварително

"бременна и сама" е всяка моряшка съпруга; просто няма такъв мъж, който да стои 9 месеца в почивка; няма да се плашиш; сега поне бебата е в тебе и имаш пълен контрол над положението  Mr. Green на мен сега ми се иска да го натъпча моя хулиган обратно, ама няма;  Crazy един съвет от мен - постарайте се да е тук за раждането и за първите 2-3 месеца поне

# 189
ооооооода за раждането ще е тук той си е наместил нещата но за това дали ще стои 2-3 месеца -едва ли ,най много месец и малко .Да знам че бременна и сама е всяк моряшка жена но така или иначе ми е трудничко за пръв път ми се случва и можеби тов е причина. зА СЕБЕ СИ какво да ражкажа на 25 години съм ,женени сме от 2006 г. и естествено живота ми така се промени както изобщо не съм и предполагала.първото ни детенце ще се роди живот и здраве декември.по някога като ми е ставало много мъчно винаги се сещам за невероятната ТРЪПКА при посрещането която за мен поне а смятам и за вас е страхотна.по принцип се опитвам да се успокоявам-виждам мои женени познати чиито мъже са си тук при тях -и какво? вече са отекчени а те така си омръзват чееееее...няма никаква романтика .МЕН поне ме успокоява че мъжлето като се върне получавам най-голямото внимание на света можа да е за 3 месеца ноооооооо .........Е СТРАХОТНО

# 190
Здравей bambi25 и добре дошла!

Тръпката при посрещането на любимия винаги е невероятна,
както и изпращането е винаги тъжно

Аз не съм била бременна и сама, но бях с две малки дечица и сама,
както и сега - с две пораснали и пак сама.
Но с такава професия, сме знаели с какво се захващаме, заедно сме го решили.

Пожелавам ти лека бременност и много спокойствие! Hug

# 191
  • Варна
Бамби, добре дошла сред нас!
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!

Ние наистина живее малко по-различно от другите семейства.Живота ни се измерва в друга единица- посрещане и изпращане. Няма го отегчението и монотонността, но я има тръпката от очакваното завръщане.
Съответно и отговорностите ни са повече, че няма кой да ти помогне и разчиташ на собствените си сили. За предизвикателството на живота да се справяш сам. Това е една битка, от която трябва да излезеш герой. Отговорността за децата, тяхното възпитание и здраве, къщата ,колата, сметките и др.

Ние днес бяхме на плажа в Аспарухово, утре пак сме там .Ако има желаещи да се видим, нека пише на лични.
Сега стягам децата за разходка в морската.

# 192
  • В море от любов
Хайде да подбутна малко Grinning
Искам да ви кажа, че ми остават 9 дена Flutter до................. сещате се сами Crazy
Направо този рейс много ми се овидя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 193
радвам се за идващия съпруг и аз искам ама ще почакам няма как. Искам да попитам всички които са с по голям опит от моя какво мислят за това мъжете им да пътуват на пасажери .>? може да ви се вижда смешен моя въпрос но това ми е болна тема и искам мнение защото моя мъж иска да се качва точно на такива кораби той е офицер и там се печели доста добре.естествено той милия се съобразява с мен и с това че не ми е много приятно но аз не искам да го спирам някакси ще се чувствам доста гузно  мисля че нямам право .за съжаление имам доста приятелки които пътуват тончно на такива кораби като камариерки и т.н. и от тях знам още преди да се омъжа че офицерите а още повече и младите са цел на доста женички ,макар че е аз вярвам на мъжа си и то много все пак не забравям че той е МЪЖ . незнам може и да си втълпявам някакви простотии но моляви да ем разберете а не да ми се смеете най-вероятно ще разберете моите притеснения

# 194
  • В море от любов
Bambi, мила и ние бяхма така, имахме същата дилема Peace
Мъжа ми имаше стаж в Зодиак близо 12 години, но т.к. и той е офицер и си цени уменията и образованието се премести на пасажер Peace И аз бях така (ревнувах Mr. Green), но в крайна сметка, ако е решил да ти изневерява, той може да го направи където и да било, така, че аз го пуснах Peace и сега сме много доволни, определено се усеща разликата както финансово и като работа от негова страна. На пасажерите е много по-леко, не ходиш с ключа по цял ден, направо си е рай по думите на мъжо. А и вече втори рейс и са го издигнали малко Flutter
Така, че според мен няма от какво да се притесняваш Hug

Общи условия

Активация на акаунт