Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 317
  • 419
  •   1
Отговори
# 210
Aз да се похваля Crazy
Утре пътувам към Варна ( airport )  Party Party Party
Mоят Дон Кихот се прибира Mr. Green Mr. Green
newsm10 радвам се за теб

# 211
  • Варна
И аз да се похваля. Тази сутрин в 6.30 моят мъж мина през Панама канал и го видях.
Пътуват от Перу за Испания.

Ива, посрещнахте ли се вече?

# 212
  • В море от любов
Oooo, аз съм вече тук Flutter Crazy
Но още не мога да гледам както трябва Mr. Green Mr. Green, ще пиша като се пооправя Blush Mr. Green

# 213
Момичета,
Нашият тати си идва до края на следващата седмица, но не знам точно датата все още. Heart Eyes
Стискайте палци да не ни мине път шеф на менингова фирма  Wink

# 214
  • Burgas
Привет дами! надявам се да ме приемете във вашите редици! едва днес открих темичката  Hug ! нашият татко пътува на танкер фирма k.ris, 3-th officer  е. контрактите му са 4 на 4 месеца. това му е трети рейс със тази фирма. преди това беше стажант! заедно сме от 10 години(т.е. от 16 годишни Crazy и двамата сме учили във морското училище в Бургас спец. Корабоводене) брак сключихме преди 1 година и имаме една прекрасна дъщеричка почти на 11 месеца! от 1 месец е на рейс. преди 2 дена тръгна от китай към сингапур. ще се радвам да си споделяме радости и тревоги! а сега ще почета малко назад, за да съм в час  Peace !приятна вечер!

# 215
  • Варна
Здравей Дели! Добре дошла сред нас, дето сме на един и същи хал и хората се чудят как се оправяме без мъже!
Последно време чувам от приятелки, как искат да си пратят мъжете малко на далече и май тайно ни завиждат.

Темата е малко в застой, заради сезона, всеки е нанякъде и е по-скоро на сянка под чадъра.
А на мен нали ми е морето под ръка, редувам чадъра с компа и обратно.

# 216
Е,да побутнем и ние темата.Моя хубавец заминава утре на ремонт и след това 2 месеца рейс.Не мие весело,но няма как.За да ми епо-лесно ние отиваме на почивка с децата. Grinning newsm41

# 217
Четох Ви , четох Ви .........да ви имам проблемите #Crazy .Щом изборът е направен в полза на финансовото благополучие на Вас и децата Ви ....какво се вайкате.Не някой друг а Вие сте взели това решение. Peace

И още нещо , не е по темата , но не мога да го подмина ..момичета някой от вас пишат много неграмотно , имайте уважение към останалите пишещи Peace

# 218
"Еър"........не си губи времето да ни четеш.Мястото ти не е сред нас.

# 219
Еър, не без да отбележа, че влизаш анонимно като гост, ще кажа, че със същия успех можеш да пишеш в темите за отслабване изречението "гат яди кифтета не рива ..." /правописните грешки са умишлени/; на същия принцип и многодетните майки - кой им ги е правил тези деца, а?  ooooh! като не разбираш що се заяждаш ?  Tired

# 220
  • Варна
Ето тук е по интересно,не си губи времето да ни четеш  Peace  ooooh!

# 221
  • Brokenpromiseland
Здравейте, момичета!
При нас ежедневието върви на макс (нали сме в пълен състав Crazy).Почти не ми остава време за компютъра.
Ходихме малко на почивка - на море, купихме си и кола....и сега се шматкаме насам-натам.
Илиева, опитвам се да те хвана на skype-a да ти дам програмата, но никога не мога да те засеча.Дай да се уговорим за някоя вечер към 20.30 (ако не си оправила настройките вече).

Четох Ви , четох Ви .........да ви имам проблемите #Crazy .Щом изборът е направен в полза на финансовото благополучие на Вас и децата Ви ....какво се вайкате.Не някой друг а Вие сте взели това решение. Peace

И още нещо , не е по темата , но не мога да го подмина ..момичета някой от вас пишат много неграмотно , имайте уважение към останалите пишещи Peace

#Crazy Намерило си кученце храстче, където да се изака........

# 222
  • Варна
мама на фъстъче,тук съм пращай програмката по скайп.

# 223
Здравейте,скоро открих тази тема и много ми допада,защото и нашият тати много пътува.За 10 г.така и не свикнах.Дано да ме приемете сред вас.

# 224
момичета във вторник вечерта мъжът ми си идва  Party Party Party
останаха ми само 2 дни  Two Hearts; тръгвам по козметици, маникюристки и фризьори; любимата ми част от времето, в което го няма 4470

Общи условия

Активация на акаунт