Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 288
  • 419
  •   1
Отговори
# 255
  • Burgas
Привет и от мен дами!
ние с дребосъчка бяхме на почивка за 2 седмици в едно селце на 2км от лозенец. беше много приятно. през деня на плаж, вечер в дворчето направо си беше студено .... абе страхотно беше ако можеше и таткото да е с нас щеше да е още по-добре....но другото лято се пада да е тук така че ще наваксаме  Grinning !днес се чухме сега са в персийския залив после към южна африка там поне ще им е по хладно!
Илиева долу горе по едно и също време ще посрещаме май  Crazy !моето мъжле се прибира средата на октомври, още незнам къде точно ще го свалят, но има времеее!

# 256
и аз и аз .щях да кажа след месец и половина ама то като се замисля е останал месец и 5-6 дни някъде,лелеееее Praynigсупер сега чак се замислих ,в края на септември ще съм много щастлива нямам търпение  Rolling Eyes Hug

# 257
Да побутнем темата.Мами приготвяте ли се за училище,или сте още на плажа.Аз позарувам за 3-10 кл.,5кл. и предучилищна.Е пада голямо мерене на дрехи и обувки,но рапортувам-останаха само дънките на средния(няма като за него 160см и 40 кг).

# 258
  • Варна
Ние приключихме с плажа, направихме 15 бани и още не съм започнала да пазаря за училище.Ще изчакам още малко да заредят магазините с есенни неща. Към края на септември трябва да има в Спорната зала "Произведено в България". Там намирам еднакви неща за близнаците, понеже зареждат стока с чували.
Преди седмица тръгнах да търся грейки/ватирани елечета/ на близнаците и продавачките ме гледаха като отровени. Определено всички деца иман нужда от нови маратонки.
В тая жега никой от децата не мога да накарам да мери дрехи от гардероба, да видим какво става за носене.
Каката ще има нужда от смяна на гардероба, лятото добре й се е отразило на талията.
Учебниците тая година до 7 кл. са безплатни-ура! Тетрадки ще купя като започнат у-ще, госпожите да си кажат какво искат.
Голямото приготвяне ще е догодина, ще имам първолаци.

Марка, ти колко деца имаш?

# 259
3 броя за героя.На 16,10 и 6 год.Двама сина и "мъжко"момиче.

# 260
marka_74 и Илиева,
като ви слушам, моите проблеми ми се виждат смешни; а с какво настроение говорите за това как се справяте с 3 деца, шапка ви свалям omm
аз усилено си търся работа, че ми писна да харча чужди пари Embarassed; малкият свикна с яслата и изведнъж се видях с твърде много свободно време;  Whistling

# 261
  • Варна
Марка, браво на теб  bouquet! И ти се справяш геройски! Сега ще си чакаме медалите! Laughing Laughing Laughing

МамаДона, въобще не ми се виждат смешни твоите проблеми  bouquet. Щом сме сами без мъже и имаме деца, проблемите са едни същи! Търчане по градини, готвене, пране, сметки, всичко нас чака.
А относно търсенето на работа виж в БГ джобс има интересни предложения. Сега има глад на работна ръка и има свободни места почти във всяка сфера.

Въпреки многото деца винаги съм работила с изключение на 2-те майчинства. И аз не мога да си представя да увисна на мъжът ми на врата, но ще се наложи. На работа ще съм до май месец догодина, близнаците свършват градина и са първолаци. Ще се гледаме в къщи поне 2г. А и тогава шефката се връща от майчински.

Да ви се похваля, току що ни прекараха Булсатком, който дъщеря ми сречели на томбола в интернет. На фона на лъжливи телеигри и томболи, не повярвах че истина просто.Платихме само монтажа. Иначе това почти всеки има в къщата си.

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 18:52 от Илиева

# 262
Илиева аз "водя" с 3 майчинства Grinning.А за медала-не знам такъв не ми обещаха,но имам обещание за круиз(трябвало само да намерим някой да гледа зверовете). Joy Joy Joy

# 263
  • Варна
Нашите разходки, круизове и почивки са като пораснат децата. С моя мъж живота ни е разделен така:
Живот /купони, кръчми/преди да се запознаем.
Живот с децата/от тях и морето не можем да се видим/
Живот след като пораснат/чакам момента/
И после живота ми с внуците/ надявам се при 3 деца да са доста/
Да виждате някъде да пише скука? Laughing

# 264
В недалечното 10-15 годишно бъдеще няма такова нещо круиз и почивка,аз това го знам.Но ми хубаво да си мечтая лонякога.Разходките аз ги правя със "зоопарка"и не ми е скучно никак.Само трябва някой да върви с нас и да снима,снима клипове"Най смешните животни и хора на планетата".  smile3509Когато излезем в градината ни гледат като извънземни.Ние сме смеещиа се банда и при нас е весело.Заради това ми се налага да имам допълнителен контингент от приятелчета на децата.В къщи имам 3 и още поне 7-10 деца на гости.Е хладилника не издържа много пълен,но какво да правя. #Cussing out Викам,обяснявам но не чуват "диванетата"

# 265
Илиева и marka_74 медалите още сега ги имате от мене!!!
За Стара планина от президента е само въпрос на време.
Колкото до работата и аз си мислех, че има голям глад и позиции като за мене виждам много, ама май детето не го искат на работа, ако ме разбирате ... Преди бях много млада и без опит, а сега съм много "майка"   Crossing Arms

# 266
  • В море от любов
Аз най-накрая да се появя на хоризонта Mr. Green Mr. Green Mr. Green, че сто с такъв мъж и време за компа не остава Joy Joy Joy

# 267
Аз най-накрая да се появя на хоризонта Mr. Green Mr. Green Mr. Green, че сто с такъв мъж и време за компа не остава Joy Joy Joy
Я раздуй Mr. Green
Разпърхай ни пеперудите/в корема/...

# 268
  • Варна
Добро утро, момичета!

Всичко живо спи и компа е изцяло мой! Mr. Green
Ива, добре дошла отново! Някой като зачезне и се появи пак си е за поздрав! Grinning
Да не би да си вече сама?

И така. Стресната от поста на Марка, че е готова с покупките на децата за училище и аз започнах от единия край.
Преди 2 дни купих на каката обувки нещо средно като маратонка и пантофка и вчера си хареса чанта от Елитис. Вече май никой от
тинейджърите не иска да ходи с раница/ бебешко било/, та купих чанта за през рамо от зеленикав бризент.
Днес ще водя близнаците с баба на село и хукваме с Миша по магазините да търсим нещо за 15-ти.
Въобще нямам представа какво ще търсим. Нещо е беден пазара с дрехи за леко закръглени госпожици.
Като се върнем ще докладвам.
Лек и слънчев ден!

# 269
Е не се стряскай толкова.Аз съм малко маниак на пазаруването,а и мойте са много трудни с дрехите така че се подготвям отдалеко.За тетрадки още само се оглеждат хлапетата кой какво харесва.

Общи условия

Активация на акаунт