Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 293
  • 419
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Всички са добре дошли  Hug

# 241
temata e dobra.nie ve4e 6 meseca si lqgqme sami.za6toto na6ia tatko e no6na smqna.a bebeto ni e na 9 meseca Tired

# 242
Blagodarq Vi!

Znachi shte obmenqme info!

Lek den na vsichki!

# 243
здравейте морячки, отдавна не съм ви писала. Икам да благодаря на всички за подкрепата наистина много ми помагате и ме успокоявате но то ако при вас не намеря разбиране не знам къде дугаде,незнам кой може да ме разбере така добре както вие. HugБЛАГОДАРЯ ВИ    .ние с моята бебка сме си добре рита си ме от 3 седмици и толкова много свикнах да я сещам че не знам до сега как съм живяла без нещо да ми мърда в коремчето  Laughing Laughing Laughing потвърдиха ми че ще е  ПРИНЦЕСА  многоооооооо сме щастливи с татито но за съжаление той милия още не я е виждал но в края на другия месец си идва и ще наваксаме , като ходя на прегледи все гледам другите майки с въодушевените си мъже там чакат нетърпеливо пред кабинета и всички си виждат бебенцта на видеозона де  а пък ний сме си самички УЖАССССССС но нищо другия месец ще заведем и татито бебка да му помаха с ръчички Heart Eyes Laughing Laughing
   СИРМА   мила ако ще се жениш за моряк трябва да си сигурна дали ще се справиш и да знаеш какво те очаква  замисли се  НЕ Е ШЕГА РАБОТА  много е трудно ,пожелавам ти успех

# 244
Здравейте!

Бамби, благодаря!

О да, замислям се, и още как! След месец любимият се прибира. Вие как се приготвяте за посрещане? Има ли всеки път сценична треска?

Сирма.

# 245
специално при мен и мъжа ми винаги има треска ЕСТЕСТВЕНО но и си имаме ритуал ойто винги си спазваме ,е сега най-вероятно ще пропуснем защото с този корем не мога да летя до софия да го посрещна но другия път живот и здарве си продължваме по старому винаги отиваме само някъде двамата и 2 дена просто се любуваме абе много красиво ама сега ще се разминем няма как ,причината е бебчо но за бебчо си заслужава всичко

# 246
  • Варна
За толкова години, никога не съм ходила да го посрещам на летището в София. Гледам, ако мога да му уредя билет до Варна и ходим с децата на нашето летище.
Харесва ми идеята сами в някой хотел 2-3 дни, може би децата като пораснат.
Сценичната треска не ме напуска никога при посрещане. Като разбера, че си идва спирам да ям, мога за дни да се смъкна. Толкова се вълнувам, сякаш съм на първа среща.
Ако се случи да си дойде през почивните дни имам възможност да се подготвя с вечерята от-до. Но ако се върне през седмицата/понеже съм на работа/, набързо поръчвам от заведението до нас. Винаги питам какво му се яде. Тези "яхнии" в това БМФ са му тотално омръзнали, седмици наред кара само на мръвка.
Лъсвам къщата, боядисвам косата, посещение на козметик за разкош, купувам си нещо ново, обличам децата и под строй към летището.

Сирма, добре дошла сред нас!  bouquet

# 247
Zdraveite!

Blagodarq za toploto posreshtane i za otzivite!

Strahotni ste!

Predpolagam che az shte otida na letishte Sf da go posreshtna, che sym nablizo. Eeeh, razmechtavam se! Simple Smile

# 248
  • Varna
Здравейте момичета  Grinning, аз малко се позагубих, но децата бяха болни (летен вирус). После ги водих в бургас, да погостуват на баба си. Сега съм мома англичанка. Първите дни се наслаждавам на спокойствието и тишината, но после ми писва. Още месец и половина и тати си идва. Посрещането всеки път е голяма емоция и за двамата. 15 години се вълнувам като ученичка на първа среща. Винаги оставям  всичко за последните дни, защото те минават най-бавно и трябва да се занимавам с нещо. Това са най-прекрасните мигове, които си заслужават чакането.
Бамби мила и аз бях сама. Мъжът ми замина когато бях в 4 месец и се върна когато бях в 8. Милия толкова се притесняваше за мен. Звънеше ми през ден да пита как съм. Когато ме видя на летището направо онемя (корема ми беше доста голям). Беше го страх да ме пипне по корема и много се забавляваше когато малките ритаха. Мисли си за момента в който ше бъдете заедно, пък и когато родиш ще ти е нужен повече.
Пак стана дълго ooooh!
Лека нощ момичета

# 249
NEVY МИЛА аз само за този момент си мисля ,той ме видя от камерата на компютъра ноооооооооооо ефекта на живо е съвсем друг.Гледам малко по спокойно с емоциите че като си дойде аз ще съм точно в 7 месец -от много емоции да не взема да родя  по никое време.
ИЛИЕВА  так ме разсмя с твоя разказ чеееее.... всичко ми до болка познато ,,фризиор това -онова,, е само з адецата още ми е чуждо но съвсем скоро ако е рекъл господ и това ще разбера ,абе супер аз се успокоявам че може нашия живот да е малко по труден но все пак е доста по забавен и емоционален от този на другите съпруги

# 250
ха-ха,
всичко ми звучи толкова болезнено познато, че нямам думи ....
bambi25 моят мъж замина, когато бях в 4ти месец и се върна на 15ти юли, а малкия се показа на 16ти; няма да ви обяснявам, колко сме се притеснявали дали ще се прибере навреме; ама явно съм майка-герой, която знае да стиска Joy; добре, че всичко се нареди в последния момент, защото не знам как щях да се справя без него първите месеци;
като се появят децата вече е много по-трудно да спазваш каквито и да е романтични ритуали по посрещането; най-малкото, защото малкото съкровище ви липсва и вече и на двамата ви се иска да не сте само двамата.
nevy, спомням си като посрещнах моя мъж на летището с 9месечен корем  preggo; голям майтап беше, защото и той беше напълнял от притеснение и близките ни бъзикаха, кой е по-бременен hahaha

# 251
 Здравейте момичета!
Аз лично гледам просто да се примирявам с положението(като нямам друг избор)и така се чувствам по-спокойна.Добре,че е лято и по-лесно се измислят занимания извън празния дом.Въпреки двете слънца в къщи,без мъжа ми къщата просто е празна.
 Към теб "KIARA"-може би другите съпруги ще са ти по-полезни с информацията си по въпросите,които те интересуват,защото моят мъж не е учил специално(в такова училище)за да се качи на кораб(и съответно аз не съм мн.запозната).Той се качи като готвач на един от корабите на БМФ(и готви "яхнии"за останалите на кораба-поздрави за Илиева:)Simple SmileSimple Smile),следователно и заплащането му е по-ниско от на останалите.
 В крайна сметка моето мнение е: в Одисеята си там,те всички са равни без значение кой какъв е и за какво е учил.Далеч от близки и роднини,от жена и деца,от приятели и Родина;в името на благополучието на семействата си.Еднакво тежко и гадно им е и на тях,и на нас.
 Кураж момичета!
 И попътен вятър на нашите моряци!

# 252
РУМИ да така е .много си права.,,ТЕ ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ..ДАЛЕКО ОТ ВСИЧКИ ЛЮБИМИ СЪЩЕСТВА.. ето това е техния живот ,и естествено и отчасти нащия

# 253
ехо къде сте всички ? да не са се завърнали мъжлетата ви ?  да живнне темичката малко пишете нещо ..... Hug Hug Hug

# 254
  • Варна
Здравейте, момичета!
Аз съм тук, толкова ми е уморено от жегата, че ме мързи да си пусна компа. Сега отивам да се полея пак.
Моя мъж се обади вчера от Полша, отива до Венецуела и се прибира. Остават месец и половина.

Общи условия

Активация на акаунт