Съпруги, чиито мъже пътуват 6

• 60 286
  • 419
  •   1
Отговори
# 120
Hakiba, мила, мъжът ми пътува от доста време вече, но докато свикна да го няма ми е леко депресивно /знаеш как е/; пък и той ще си дойде до края на юли, така че ще имаме време за малко плаж /сега някой ще изчислят че ще го няма само 2 месеца и ще си помислят: "тая как не я е срам да се оплаква"  Embarassed/ колкото до зимните празници, ако пропусне вече трета година откакто имаме детенце, ще ми дойде малко нанагорно ... а бе искам да кажа че сме го измислили ние графика, ама мен все ми е криво, че от цялата работа все идва един момент, в който трябва да се качи и аз оставам самотна кукувица;
до кукане .... Heart Eyes

# 121
  • В море от любов
Hakiba, мила, мъжът ми пътува от доста време вече, но докато свикна да го няма ми е леко депресивно /знаеш как е/; пък и той ще си дойде до края на юли, така че ще имаме време за малко плаж /сега някой ще изчислят че ще го няма само 2 месеца и ще си помислят: "тая как не я е срам да се оплаква"  Embarassed/ колкото до зимните празници, ако пропусне вече трета година откакто имаме детенце, ще ми дойде малко нанагорно ... а бе искам да кажа че сме го измислили ние графика, ама мен все ми е криво, че от цялата работа все идва един момент, в който трябва да се качи и аз оставам самотна кукувица;
до кукане .... Heart Eyes
И аз съм на същия хал Sad
Забелязах, че ми е най-криво първите 2-3 седмици, просто е ужасно Cry
Немога да заспя нощем, постоянно мисля как е, къде е и т.н. и куп глупости ми идват в главата Confused
Миналата година за пръв път празнувахме Нова година заедно Wink, какво да ви кажа- кофти си е Rolling Eyes

# 122
Миналата година за пръв път празнувахме Нова година заедно Wink, какво да ви кажа- кофти си е Rolling Eyes
Joy Joy
Със студента повече ли ти хареса?  WinkHug

# 123
  • В море от любов
Joy Joy
Нещо немога да схвана newsm78
Какъв студент, какви 5 лева?????????? Mr. Green

# 124
Немога да заспя нощем, постоянно мисля как е, къде е и т.н. и куп глупости ми идват в главата Confused
и на мен така - 2 3 седмици; само мисля каква простотия да направя, че да си се прибере; не че е възможно, ама аз в отчаянието си ... Embarassed
ама защо всички ме убеждавате, че Нова година заедно ще е кофти? newsm78 или аз не съм разбрала ...

# 125
  • В море от любов
и на мен така - 2 3 седмици; само мисля каква простотия да направя, че да си се прибере; не че е възможно, ама аз в отчаянието си ... Embarassed
ама защо всички ме убеждавате, че Нова година заедно ще е кофти? newsm78 или аз не съм разбрала ...
Кофтито е, че е толкова рядко Wink иначе празниците си ги изкарахме страхотно Hug

# 126
  • Варна
Аз пък никакви празници не пропускам, когато го няма. На Нова година бях на кръчма с приятели, рожденият ми ден на 1 май празнувах с  близките. На 16 юли близнаците стават на 6 г. в съботата съм заформила голям рож. ден с пират с 12 деца + моите 3 стават 15. На другия ден сме на друг детски рож ден. Тази събота е "Аспарухово пее и танцува" и съм при мама на гости, ще ходим да гледаме концерта. Всички съботи и недели са ангажирани с мероприятия.
Свекърва ми и тя е параходчийска жена и ми беше казала, че мрази празници. Бях много учудена на това. Когато мъжът ми замина за 1 път, предстоеше на дъщеря ми втория рожден ден и тогава разбрах защо мрази празници. Защото цял живот е била сама по празници. Още тогава си  казах, че всичко ще бъде както ако си е в къщи нашия баща,че не искам живота ми да мине като нейния.
Къщата ми е пълна с деца, весело е, излизаме, разхождаме, колата ми е под ръка и така, просто само си го посрещане и изпращаме моряка.

мама_на_фъстъче, честито ти нов лаптоп, нека да ти служи вярно!

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 21:06 от Илиева

# 127
Цитат
Със студента повече ли ти хареса? 

Това за студента и аз го знам  Laughing Wink Laughing.Първия път когато го чух се  Shocked като ivaaa .
И аз имам задача да купя нов лаптоп на мъжа ми.Казвайте какво трябва да гледам.Поръчката е да е 2 GB и поне 160 RAM.Гледам в новия каталог на Метро има някъкви,но дали са добри не знам. newsm78
мама_на_фъстъче,вашия какъв е?
И аз като Илиева не правя компромис с празници.От както е заминал мъжа ми,всяка седмица се случи да сме по рожденни дни или абитуриенски.Не пропускаме купон.Дори и на дискотечка ходя Crazy.Утре когато взема Зузи ще слезем с приятелка до капанчетата-мама да хапне миди с биричка,а Зузи ще пипне моренцето.

# 128
  • Brokenpromiseland
Това за студента и аз го знам  Laughing Wink Laughing.Първия път когато го чух се  Shocked като ivaaa .
И аз имам задача да купя нов лаптоп на мъжа ми.Казвайте какво трябва да гледам.Поръчката е да е 2 GB и поне 160 RAM.Гледам в новия каталог на Метро има някъкви,но дали са добри не знам. newsm78
мама_на_фъстъче,вашия какъв е?
Rodi, нашият го взехме от компютърна фирма.КОгато отидохме обяснихме за какво ще го ползваме и приблизително каква сума сме готови да тделим и те ни предложиха няколко варианта.Това което разбрах като цяло е, че освен херцовете на процесора е хубаво да се гледат и данните на шината му.
Защото има много компютри с висока честота, но не толковва ефективни заради по бавна шина...

Аз избрах това....Dell 15,4 инч.
Процесора е двуядрен 2,2, с 2GB RAM памет и 160GB хард.Избора ми падна на него заради това, че е без операционна система.90% от лаптопите ги продават с Windows Vista, но намен не ми допада, а и изисква по-голяма оперативна памет и повече място в :/С директорията.
Другият плюс на тази марка е, че са единствените които са произведени в Ирландия и са 3г. гаранция.Всички останали лаптопи са 1г. гаранция+опция за още една, но там се заплаща допълнително.
За Toshiba дочух, че ги сглобяват в България, а за HP има що годе добри отзиви...но все пак избора е личен според предпочитанията и наличната сума Flutter

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 10:10 от мама_на_фъстъче

# 129
За студента си е шегичка,стара,моряшка Wink
Да разказва,който знае автентичната история,че аз с годините съм я забравила.

# 130
  • В море от любов
За студента си е шегичка,стара,моряшка Wink
Да разказва,който знае автентичната история,че аз с годините съм я забравила.
Е кажете най-накрая де, че всеки пише, а никой май незнае Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 131
  • Варна
Къде отивали парите на моряците? Жените им издържали гладни бедни студенти докато ги няма.

# 132
  • В море от любов
Joy Joy
Ееееее със сигурност при мен студент няма и нкога е нямало Joy Joy Joy
Предпочитам си шеф механик Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 133
това със студента и с празнуването на празниците до дупка е въпрос на характер /не че ги приравнявам двата случая/ и искрено завиждам на тези, които го могат; живота става далееееч по-лесен; при мен, за съжаление, не става;

# 134
Много на сериозно го взехте това със студента Wink

Обадил се съпруга от кораба да види как е жената-вдига мъж Close
Помислил той,че има грешка,казал,че търси Мария/примерно/.
Мъжът отсреща-А,няма грешка сега ще я дам на телефона.
Нашият побеснял вече и гневно пита къв е тоя дето му е в къщата,пък Мария обяснява,че тъй и тъй едната стая празна седяла,че взела едно гладно студентче настанила добро да направи:mrgreen:
Илиева ви е казала по-нататък.
То си е стара моряшка закачка.
Моят като се прибираше най-редовно ми пишеше в мейлите да казвам на студента да си обира учебниците и кой от къде е Joy
То си ни стана навик да се бъзикаме на тази тема,та като се върне и завари както той го нарича"женско царство",та няма 5 см място в банята от шишенца и тубички да си паркира пяната за бръснене почва да мърмори как студента развалял дисциплината...
И като не намери някоя дреха в гардероба все го майтапя,че сигурно в суматохата като съм събирала багажа съм я харизала на студента по погрешка.
Такива ми ти работи...,нормални разговори,само дето много от нашите познати ни се чудят как така си бъбрим небрежно и се майтапим за толкова сериозни неща hahaha

Общи условия

Активация на акаунт