но забелязах,ч е ако й повиша тон или викна, Лъчко започва да плаче милият и сега ще трябва да внимавам още повече да не го стресирам
Иначе съм напълно съгласна, че трябва да има правила и дисциплина, като при някой деца тя се постига доста по-лесно отколкото при други....
непрекъснато иска хапчета и плаче,неможе и да яде ,всичко го дразни като преглъща . На срещата не дойдох защото сутринта го водихме на лекар и пак попаднахме на поредната дежурна откачалка
-каза ,че или е вирус или врицела
то май и аз горе долу така го виждам развитието, защото след Т и болки в гърлото едва ли ще последва да започне да чете например
. Искаше и се все пак да ни даде рецепта с нещо и ни предписа един хустагил ей така за всеки случай
и ни отпрати. Аз мислех дали не му е излезнала някоя афта защото нищо не го успокоява, давах ефизол, някъкви хомеопатични хапчета ,чай ,мед със сода и нищо ама дежурната каза ,че не виждала афти та така. Не посмях да дойда заради варянта с варицелата ,че да не вземе да излезне нещо такова и да ви изпотъръшкам и вас .
нещо са му го спряли и нямал в момента та цяла вечер беше пуснат неговия скайп и цъкаше непрекъснато
та аз умрях от скука ,лакирах се ,гледах някъкви глупости по телевизията, четох списания ,готвих
абе ужас
Най тъпото е ,че не съм сигурна ,че зъболекарката е добра ,обче друга няма да ме изтърпи със сигурност . Тази поне си ме познава и си е отделила целия ден в сряда за мен
голям пазърлък става ,просто немога да се преборя със страховете си.
като нищо човек ще каже,че си абитуриентка 
и ние го празнувахме във военния клуб.

Ох,и мен ме чака зъболекар тази седмица,че ми падна една пломба

просто подчертах нейните черти, то модела си е хубав това е 

интересното е какво ще отговори собственика.

А за работата , знаеш, ще съдействам 
Много те обичам,да знаеш.
Препоръчани теми