МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 304
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Какво стана момичета,срещнахте ли се?Никoй нищо не казва,снимки ще има ли?Аз изкарах болеста на Дани и сега съм с малко пъпки,но само по ръцете.

# 106
Ей Зои, какъв кошмарен период минавате ... ти поне ходи ли на лекар? Надали е било шарка, щом толкова бързо те хвана, много странна работа.

качих снимки от бала, ето една с мен, да видите грима на Жужи, който геройски издържа 14-15 часа.
По едно време само минах покрай огледалата и видях, че няма нужда да се редя на опашката от девойки, чакащи да се освободи място да се пооправят. Много победонсно чувство ме обзе Mr. Green

http://kalikayo.multiply.com/photos/album/169#139

# 107
Лелеее, Кали, страшно гадже си Simple Smile Като абитуриентка си, ако не знае човек, като нищо ще те вземе за 12-класничка Wink

# 108
Кали, и аз да те похваля. Мисля, че диетата ти се отразява супер, а за бюста, мога само да ти завиждам, благородно, разбира се.
Нещо хич не мога да си почина тези дни, но дано скоро вляза в релси, че не е добре така.
Хайде лекичка

# 109
  • София
Иииии,Кали,много си хубава!Браво и на Жужи за грима.Личи ,че е било голям купон.

Зоуи,какво е това чудо,бе,какво се оказа?На Дани минаха ли му вече пъпките?

Ние днес бяхме само трички-аз,Зори и Дейзи,ама си изкарахме страхотно,много сладко си побъбрихме.Носих апарат ама хич и не се сетих да снимам.Другата събота се разбрахме да се видим с децата,ама Зори или Дина да кажат къде беше,че аз забравих Rolling Eyes

Мики,как е Алекс,не е ли по-добре вече?

Айде цунки на всички и лека нощ! Hug

# 110
Уааааууу Кали изглеждаш страхотно Hug Hug
На лекар не съм ходила,защото реших,4е няма смисъл за 10тина пъпки дето ще минат от самосебе си,на Дани му из4езнаха още в 4етвъртък,явно някакъв вирус сме изкарали,ама какъв то4но не мога да кажа.

# 111
Мики я няма и в скайп, вчера каза, че ако Алекс е добре, ще дойде, явно не е бил добре Sad

Ей от кога не бях получавала толкова комплименти Simple Smile
не на всички снимки изглеждам така добре, но на тази и аз се харесвам (иначе нямаше да се покажа... тц тц ) много било трудно от другата страна на обектива.

другата събота с деца звучи страхотно.

# 112
здравейте! и аз да кажа - Кали, страхотно изглеждаш!

ние бяхме за уикенда с децата при наши приятели в едно село близо до Самоков, имат малко хотелче и механа, огромен двор и Писи имаше компания, игра от сутрин до вечер, толкова щастлива отдавна не бях я виждала.Аз пък бях полузаспала от чистия въздух та гледах да си подремвам като мога. Явно организмът ми съвсем е отвикнал да бъде сред природата.

Мики, дано Алекс вече е по-добре. Аз също се хванах да си оправям зъбите и вече минах през фазата, която описваш, нали слагат упойка, не е толкова страшно. Имам чувството, че ходя в най-скъпата клиника, такива цени ми съобщават всеки път....ама поне работят качествено със супер апаратура.Дано не съжалявам.

гледам има и други болнички - пожелавам на всички да оздравяват бързо!Зоуи, какви са тия странни вируси...все пак ако можеш иди на лекар.

Стели и Дани са много сладки!

аз досега не съм прилагала наказания на Писи, само няколко пъти се опитах да й обясня "правила", че яко не направи еди какво си, ще се случи това и онова, ама не винаги виждам ефект. понякога се прави, че не ме чува. По принцип не ми дава много поводи за наказания чак  newsm78 но забелязах,ч е ако й повиша тон или викна, Лъчко започва да плаче милият и сега ще трябва да внимавам още повече да не го стресирам  Sad Иначе съм напълно съгласна, че трябва да има правила и дисциплина, като при някой деца тя се постига доста по-лесно отколкото при други....

какво още щях да пиша...а , да, Кате, изглеждаш супер, сещам се,ч е преди ми беше направило впечатление на снимката от сватбата ви колко си слаба, сега си си възвърнала формата!!!

Ели, честит имен ден на много патерици! нека принцесите те радват още повече и надявам се вече са здравички!

накрая да се похваля, че и Писи вече доста говори, само повтаря всичко след всеки и все повече й разбираме, думички, които преди въобще не й се разбираха сега вече ги казва ясно и целите.

целувки от нас!

# 113
Здравейте тука съм  Grinning
Алекс с Т е добре ,спря да вдига от снощи,но гърлото много го боли  Sad непрекъснато иска хапчета и плаче,неможе и да яде ,всичко го дразни като преглъща . На срещата не дойдох защото сутринта  го водихме на лекар и пак попаднахме на поредната дежурна откачалка  ooooh! -каза ,че или е вирус или врицела  Confused и трбвало сега да чакаме пъпки ,хрема ,каица или пък да оздравее  Crazy Joy то май и аз горе долу така го виждам развитието, защото след Т и болки в гърлото едва ли ще последва да започне да чете например  Crazy . Искаше и се все пак да ни даде рецепта с нещо и ни предписа един хустагил ей така за всеки случай  ooooh! и ни отпрати. Аз мислех дали не му е излезнала някоя афта защото нищо не го успокоява, давах ефизол, някъкви хомеопатични хапчета ,чай ,мед със сода и нищо ама дежурната каза ,че не виждала афти та така. Не посмях да дойда заради варянта с варицелата ,че да не вземе да излезне нещо такова и да ви изпотъръшкам и вас .

Кали ,не бях на скайпа ,че наш приятел беше дошъл на интернет в нас  Joy нещо са му го спряли и нямал в момента та цяла вечер беше пуснат неговия скайп и цъкаше непрекъснато  Joy та аз умрях от скука ,лакирах се ,гледах някъкви глупости по телевизията, четох списания ,готвих  Joy абе ужас  Mr. Green

За зъболекара добре ме успокоявате с упойката ама мен и от нея ме е страх на предни зъби много боли поставянето,веднъж ми се е случвало и съм с много кофти спомени. Как ще издържа направо незнам ,умирам от страх  ooooh! Най тъпото е ,че не съм сигурна ,че зъболекарката е добра ,обче друга няма да ме изтърпи със сигурност . Тази поне си ме познава и си е отделила целия ден в сряда за мен  Blush голям пазърлък става ,просто немога да се преборя със страховете си.

# 114
Ей, Кали наистина изглеждаш страхотно  Peace като нищо човек ще каже,че си абитуриентка  Simple Smile
Снимките ми навяха спомени от моя бал  Grinning и ние го празнувахме във военния клуб.
Жужи,ти е направила страхотен грим  Hug

Ние този уикенд го ударихме на кратка спа почивка с децата.За това пропуснах срещата  Laughing кажете къде ще се организирате за другата седмица? Simple Smile

Мики,дано му мине бързо гърлото на Алекс. Hug Ох,и мен ме чака зъболекар тази седмица,че ми падна една пломба  Confused и аз как ги мразя тези процедури............ ooooh!

# 115
Ехооо  Hug

Първо да кажа, че нямам заслуги за визията на Кали  Naughty просто подчертах нейните черти, то модела си е хубав това е  Peace

Кате Н БРАВО страхотни резултати, като знам колко ми е трудно да се ограничавам и искренно ти се възхищавам  Peace

Герчо, много е стресиращо да ти каже детето ти такова нещо  Tired интересното е какво ще отговори собственика.
И нещо в тази връзка, Илин казва : " Не ми харесва при дечицата, не е хубаво там", питам го защо, а той : " Каките бият дечицата"  Shocked питам го, а теб бият ли те и той казва " Не, само дечицата". По склонна съм да мисля, че си измисля, но и не искам да си представя да е реално   #2gunfire

# 116
Днес говорих със собственичката. уж иван много бил обичал да влиза в кошарата на малките. забраних го категорично. Разбрахме се всеки път, когато детето ми е наказано за нещо да ми бъде даден незабавен отчет. Опита се да ми обясни как иван хапел и биел децата и и обясних как съм говорила точно миналата седмица с психоложката, която ми обясни, че иван е най-милото дете на света и не е враждебно настроен и агресивен към никого. Очясних, че или тя ибли психоложката и лъжат и да вземат да се разберат. Мисля, че разбра, че с мене тези номера няма да и минат. Също така и казах, че до момента само веднъж ми казаха, че иван е ухапал едно дете, той е идвал 100 пъти със синки или ранички, включително и от ухапване. изобщо извадихме шпагите. довечера имам среща с психоложката да видим какъв е проблема. Така или иначе иван е до края на сл. седмица на детска, след това заминаваме на море, а след морето ще е месец и половина на вилата, та отново ще се борим с проблемите в градината след 2 месеца, но няма да позволя на никого да си разиграва коня.

# 117
  • Варна
Хайде и аз да се отчета.
Кали, много яки снимки, наистина страхотно изглеждаш!  bouquet
zoui, дано бързо да минава и тази неприятности да сте добре вече. Hug
Мики, дано Алекс бързо да се оправя и той.  Hug
Аз напоследък много си мисля за тази прословута ясла. Класирането трябва да излезе в края на седмицата  ми е много притеснено. Ако не го вземат лошо, ако го вземат пак лошо с тези болести. Аз не съм свикнала много да боледуват и много се притеснявам и изнервям като са болни. Ама няма как. Само да го вземат и тръгва, защото аз трябва да се връщам на работа. Дори и да не е на летището. Защото днес капарирахме апартамент. За това ни бяха всичките чуденки и тревоги. И все още ги има, де. Тепърва ще кандидатстваме за кредит, ще изплащаме вноски, които са почти непосилни за нас, особено ако не съм на работа. Пък не знам как ще тръгнат нещата с децата, докога ще има кой да ги гледа, ще боледуват ли много и още куп неизвестни. Но днес сключихме предварителен договор, платихме първата вноска и сме се хванали на хорото вече. Ще се мъчим. Tired

# 118
Kате, ще се справите Hug А за работата , знаеш, ще съдействам Hug

# 119
  • Варна
Kате, ще се справите Hug А за работата , знаеш, ще съдействам Hug
Hug Много те обичам,да знаеш. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт