МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 269
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ще напиша тук преди Тася да е пуснала другата тема.
Който иска на среща във  Вторник в НЕРО на Витошка близо до Южния парк. в 11.00ч  Hug

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 01:46 от ketito

# 286
Ей, пак се разпадна уговорката за неделя. Аз вчера не съм влизала и реших, че съм изпуснала.
А за вторник едва ли ще успея. Макар, че се мъча да се разболявам от едни месец и все си седя на начална фаза. Може да си взема един болничен, та да се оправя  Rolling Eyes
Кети, а ти няма да бързаш за Майчин дом, имаш още месец  Grinning

Да се похваля, че вече новия апартамент е лъснат и спретнат  Grinning Най-накрая от толкова седмици търкане събота и неделя, може да се ходи по пантофи вътре  Crazy Другата събота и неделя ще се размажа от мързел  Crazy Сега остават "само" мебелите...

На мен и днеска ми дойде и съвсем ми се стъжни  Tired Макар, че може и да е добре, че ми дойде. АГ-о каза, че може и да не ми дойде, ако кистата е от хормонални проблеми. Абе в четвъртък ще видим  Rolling Eyes

# 287
  • София, център
Аз съм зааааааааааааааа  Mr. Green, даже мога да дойда по-рано, че един час няма да ми стигне... то няма и час да има като тръгна по-рано, за да я взема навреме от яслата...

Ех, дай Богу тази седмица да се задържи Мария здрава и да я ставя да поспи към сряда или четвъртък петък... не знам вече...

Едната "лелка" как ме издразни тая сутрин, ...нося памперси и кърпички, ама съм хванала от нас 3 памперса останали в плика и половин пакет кърпи... голяма работа-Мария така или иначе ходи за по 3 часа сутрин, което значи че тия памперси РЕАЛНО ще и стигнат за 3 дни, а за кърпите да не говорим... А тя ми вика "Ей, вие как пък веднъж не донесохте цял пакет с кърпички?", аз и викам "Е тя Мария толкова и ходи на при вас, нали..."... тъпотия... и на мен ми дойде (нервно ми е яко) и сега така ме боли корема, че ми е само до техните памперси и кърпи... нали има ... bash

veselina_s_p щом ти е дошло, най вероятно и кистата се е спукала (пожелавам ти го) и няма да го гледате толкова от тъмната страна... и преди съм разказвала, за моите кистозни яйчници с кисти, стигащи до размери за операция 4,5см. на 5,5 см., отиващ боц боц в краката и дупето 14 дни инжекции и си готова като нова  Wink к`вото и да е, млади сме имаме деян за много още...  Mr. Green

Ох, надрусах се с два спазмалгона, и чакам да ми мине тая болка , все едно си раждам по едно малко бебе всеки месец, ако не пия нещо направо припадам...пууууууу

Целувам Ви

# 288
Ох.Виктор пък го бяхме дали за уикенда на майка ми и от вчера е с температура.Изби му и обрив.След малко ще го водя на доктор да видим какво е.Имам подозрения,но и тя да каже. Sad

Хубава седмица на всички.

# 289
Здрасти!

Аз снощи се прибрах от Златни Пясъци. Добре си изкарахме. Тук е валял страхотен дъжд, а там се пекохме всеки следобед (сутрините имахме работа). А даже имаше организирана разходка с корабче до нос Калиакра. Кеееееф  Mr. Green

Само че сега ми се спи, имам мускулна треска и не ми се работиииииии  Crossing Arms

Хайде лек ден и успешна седмица на всички!

# 290
Симба,супер че сте намерили време за плаж и времето е било хубаво.Друго си е на морето,ех... Simple Smile
Виктор е с варицела,както и предполагах.Целия е в пъпки и е много горкичък,защото го сърбят.Да се надяваме,все пак,че ще мине без усложнения.

# 291

Общи условия

Активация на акаунт