МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 288
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ООх,  Rolling Eyes ако това от снимката е заведението....аз на тези столове, няма да мога да седя  Sad

# 256
Ами тогава ще мислим нещо със сапаренца  Rolling Eyes Но аз скоро не съм обикаляла по заведения и нямам много пресни предложения  Rolling Eyes

# 257
Привет момичета! Hug

Видях,че се прави уговорка за среща в Неделя  Wink ще гледам и аз да дойда!
Ако искате мога да ви предложа ресторант Руини 2 този на Хр.Смирненски има сапарета  Peacehttp://ruini.info/gallery.php

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 11:39 от Jessy I

# 258
  • София
А какво ще кажете за ДОБРО на Гоце Делчев newsm78 Там си спомням , че имаше много широки канапета с възглавници.. Или ще ви е далече?

# 259
Здравейте ,аз се загубих защото на зарядното ми на компютъра се беше прекъснал някакъв кабел и чак днес ми го оправиха .
От цялата работа хубавото е ,че посвърших доста неща в нас  Mr. Green без компютър се оказа ,че денонощието е доста дълго  Grinning

За срещата за съжаление няма да мога в неделя ,че закарах вчера Симона малко да поседи на село и в неделя ще ходиме да си я взимаме ,много ми се искаше да ви видя ама....нямам как  Sad

Герчо, Кате хубаво изкарване ви желая  Hug
Кате много се радвам ,че ще е момиченце бебето ама найстина как ги нашарихме всички  Grinning
Веси ,пожелавам ти всичко да се оправи и скоро и ти да се похвалиш  Hug .Аз също имах киста когато забременях със Симона ,но ми изчезна сама .

# 260
  • София
Еее, не. Кажи кога можеш Hug

# 261
Еее, не. Кажи кога можеш Hug
Ми всеки друг ден  Rolling Eyes събота всички са на работа ,но мога или да помоля една съседка да го пази докато спи или мога с него да дойда ама тогава пък ти неможеш  Sad  Уфффф много кофти така  Tired А през седмицята съм свободна всеки ден ама много работещи мами има вече та и така не става.

# 262
  • София
Айде ще се разберем по-късно, че това мойто откачи Crazy
След 12ч съм пак тук Mr. Green

# 263
Здравейте  , виждам , че оговаряте среща , която се очертава да пропусна , защото в събота сме на сватба В Трявна и ще нощуваме там , а колко искам да ви видяяяяяяя Sad
но този месец , че май и другия всеки уикенд ми е зает.

Ади , и аз скоро бях свидетел на истерична криза на Ели , но просто я оставих.Бяхме  а закрито в един търговск център.Иамх неблагоразумието да я пусна в големия батут и тя така се превъзбуди.... ooooh!Отиде на вътре , а дойдоха големи деца които започнаха да я прескачат , подритват , изпаднах в ужас ......някак си я докопах и я изкарах , но тя не беше съгласна Naughty Започна да се тръшка и да крещи.Успях малко да се отдалеча от батута  и я оставих да си лежи на земята...като видях , че ми наблюдава реакцията се отдалечих - седнах при бащаи в пицатията и я наблюдавахме в отражението на стъклото.
Лежа десет минути , като се надигаше да види дали я гледаме.След като видя , че не и се вътрим на пета , а точно обратното самичка леко , леко се присламчи и започна да се умилква , не бърезах да топя ледовете , за да спечелим още време , та съвсем да забрави защо е бил целия цирк...........и така кризата отмина безболезнено  , но имахме възможност да я зарежем и да я наблюдаваме отстрани , защото нямаше мн хора , а иначе  , не ми се мисли Thinking

С две думи , доволна съм от себе си , че запазих спокойствие и ситуацията протече като по книгите bowuu bowuu bowuu

# 264
Добро утро,

аз се завърнах от командировка. Много, ама много съм недоволна и ядосана Crossing Armsда не говорим, че съм спала по 4-5 часа на нощ тая седмица. Имам чувството, че ако мигам, ще забравя да си отворя очите някой път и ще заспя. Като капак днес имам много работа, че и един тв екип ще идва в офиса да снима шефа "в работна среда", спретнала съм колегите да се изказват, но подозирам, че ще има внезапни отпуски от по един ден Whistlingта може и мойта муцуна да се яви по тв, ще ви уведомя, ако стане да ме гледате и да ми се възхищавате на торбите под очите Whistling

Ходихме и на Лорд оф дъ денс, много готино шоу, бяхме в оркестрината отпред и се любувахме на гледката под полите им Simple Smileсолиста е много симпатичен Rolling Eyesпрепоръчвам ви и изложбата на моста на НДК - "България отгоре".

Алис е слушала много, прибрахме я неокъпана за два дена, но нейсе. Устичката заздравява. Вчера се хлъзна на плочките в кухнята. Изпищя и в първия момент ми се стори, че ръката й в лакътя има неестествен ъгъл Shockedвикам си край счупи я. Раздвижи я после, но пък на челото й изкочи цицина ooooh!надявам се това да беше третия й последен път, щото нали лошите работи се случвали по три пъти. И ние утре заминаваме на море. Ще тръгнем на обяд, че да спи в колата поне до границата. Силно се надявам да успея да събера багажа до утре Tiredох, нямам търпение вече.

За кистите - и аз знам, че при секцио може да се махнат. Заивиси обаче май от големината и разположението им. Аз пък си имам поликистозни яйчници и уж нямаше да мога да забременея, пък то какво стана Whistling

С целулита не се преборих, надявам се да не ме върнат от плажа.

# 265
Забравих да ви кажа

Утре в Борисовата градина ще има голям купон за деца и възрастни по случай 75 годишнината на Со.арма
жалко , че и това ще пропусна с колежката се шегувахме , да докарам младоженците на купона и няма да има друга такава сватба Joy

# 266
Здравейте,
Денерис Таргариен,приятно изкарване на морето.Къде ще ходите (може и да си писала,ама... Embarassed) ?
Цеци,кога ще бъде купона в Борисовата градина,знаеш ли?
И още един въпрос.
Някой водил ли е вече детето си на зъболекар,ей така на профилактичен преглед?

# 267
Teddie ,аз съм водила Алекс на зъболекар и има 2 кариеса  Confused

Денерис Таргариен , хубави изкарване ви пожелавам  Hug

# 268
здрасти!!!

аз съм водила Иван на зъболекар, даже два пъти, ама защото тука като навършат годинка всички задължително минават, а после преди яслите пак...даже си мисля пак да го заведа че ми се струва че има кариес, ама май си въобразявам

казах ли ви че го водих на ортопед, щото ми се струваше че крачката му са на "Х", та лекаря каза че има леко изкривяване в рамките на допустимото и за мое спокойствие му предписа масаж. тука за щяло и нещяло предписват на децата масаж, няма лошо де...

хайде цунки 

# 269
Леле, егати дъждааа се изля в София   umbrella  umbrella  umbrella Аз естествено бях на най-подходящото място - в центъра  Mr. Green Като се изсипа пороя и градушката, бях на доктор и само с молех да не падне дървото, под което бях паркирала  Mr. Green После се чудех от къде да мина и къде е по-малък язовир и коли  ooooh! Някои централни улици бяха абсолютно блокирани  ooooh! Егати му късмета. Това ми е втория път шофиране в центъра. Ще си го помня дълго  Mr. Green

При мен излезна поне едно положително нещо от гинекологичния преглед - нямам разни флори и фауни  Grinning

Момичета, утре къде ще ес виждаме последно  Rolling Eyes Макар, че ако пак се изсипе такова чудо по обед  Tired

Общи условия

Активация на акаунт