МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 285
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ей, ама вярно до сега все ги шарим Laughing Честито Кате Hug Hug Hug Много сладки неща има за момичета Mr. Green
Аз пък се надявам да се свие като родя, че ако и това изрежат, то какво ще остане незнам ooooh!

# 241
Мацки, на моя прителка й изчистиха киста при секцио. Предполагам, че и миома може - с един куршум 2 заека, нали така Wink

# 242
да, и миома може. Аз лежах в реанимация с една мама от Бургас, която беше изкарала цялата си бременност в Майчин дом, защото в Бургас й казала, че няма да роди. Роди си секцио и даже се вдигна на крака по-рано от мен.

# 243
И аз лежах в болницата с няколко мами,дето със секциото им оперираха и миоми,и кисти.
Кате,много е хубаво че ще си имаш момиченце.Много се радвам че всичко е наред.Айде,то не остана. Simple Smile
Веси,стискам палци и на теб!

# 244
  • София
Мики , къде се загуби........пак имаш гости сигурно Wink

# 245
Мамииии, след 3 дни съм на морееееее... Обаче след злополучното пътуване миналата година за тази в момента правя списък с лекарства все едно ще векуваме там  Joy. Дано не ми се наложи да ги ползваме...
Кетито, браво - малко остана...
за срещата - ние с катетоМ пропускаме, ама ще пием по едно коктейлче все едно сме на форумска среща.
Веси, това с кистата не е добре, но не е драма. Аз съм имала - оправят се (с уговорката, че кисти всякакви - някой се оправят по-трудно). Аз по време на бременността имах киста и миома. Кистата изчезна сама, а миомата я изрязаха със секциото. Кистата изчезна като беше 4.5 см - не разбрах стопи ли се, спука ли се, но от единия до другия преглед я нямаше. Миомата от 4ти до 9-ти месец порасна по-малко от 1 см, а за първите 3 от 1 беше станала 4 см та ми се беше изправила косата. Миомите се режат при секцио само при определени положения и съответно ако някой лекар се ангажира предварително, аз не бих му имала доверие.
Аз за снахата се стягам отсега  Joy Joy Joy. Само да се харесат младите  Mr. Green, че да не си останем само с плановете с катето  Joy

# 246
  • София, център
Добро утро,

Днес изпратих моята мома рано рано на ясла - да закусва там, че това все го пропускахме...нали сме поспаливи. Облякох я насън, взех я на ръце и я замъкнах, само и казах че там ще и дадат да яде и така!

Ger4o, да си изкарате добре на морето...

Кетито, давай да се виждаме, снимките не са така важни... Laughing

Вчера Мария направи голяма нервна криза в НДК, събрахме 100 човека в парка...легна на земята крещя, дра се като магаре, рева, скуба трева, бута ме, изпоти се цялата, почервеня и лицето, вика "мамо гуш", а като искам да я взема се гърчи като червей и не дава, оставих я да лежи на тревата за да не си сцепи челото на плочите, че им надаваше глава...сраааааааам. Аз не мога да я успокоя, две жени се борим да я приберем в количката- не става, абе направо се разтреперих цялата, 10-15 минути я чаках да и мине, но не стана, звънях на 100 човека да дойдат да ми помогнат да си прибера диването, но естествено никой не ми вдигна телефона... така както го описах да не си помислите че съм от паникьосващите се майки... просто такова нещо до сега не бях виждала и чувала... накрая кашляше от зор, абе мани... Rolling Eyes Е после прочетох по темата, че има и такова чудо... и ми разказаха това онова... та сега ще го играя по-кротко със строгостта, че май съм прекалила и тя е решила да ми покаже как може и да не е на мойто... Mr. Green

Целувки

# 247
Ехо привет!!

Ей Гер4о, Кате, блазе вииии! Скоро ще се плицикате Simple Smile И не забравяйте да пийнете едно коктейле и за нас Wink 

Гер4о, за списъка с лекарства, съветвам те против повръщане на вземеш  Вомитос Хил (хомеопати4ни све6ти4ки).

Кетито, браво на вас удържахте положението! Скоро ще си гушкаш малката бебка Simple Smile Име измислихте ли?

Беа, приятно изкарване и на вас, и ще се видим в Лозенец живот и здраве средта на юли Simple Smile За Мадона - 300 Евро е билета на сравнително хуваби места, най-евтините са около 150 Евро. Има и по 7-800 4ак и до 1000 Е  Crazy А за концерта й в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк има билети и за .... 30 000 долара !!!

Ама големи отли4ни4ки мартени4ките - как шариме бебоците Simple Smile

Айде да решим за срещата, кога и къде? Давайте предложения за място

# 248
Веси, и аз знам за кистите и миомите 4е се оперират при раждане зависи къде се намират в матката. Кистите 4есто могат да из4езнат а миомите да престанат да растат. Във всеки слу4ай хубаво се консултирай с Аг-то. Аз запо4нах супер 4есто да ходя на лекар, 4е ми отриха 4е имам папилома вирус, и сега съм общо взето за всеки 2 месеца на цито и колпоскопия. Според мен трябва да се ходи на гинеколог на 6 месеца, 4е женските проблеми са доста 4есто срещано явление и трябва да се следят изкъсо.

Ади, мале Мимето как се е проявила, инат4е а Wink Кажи кво 4ете за това? Анна-Мария и тя от няколко дни се тръшка за щяло и нещяло, тър4и по улиците, не слуша,  някакъв ад направо  ooooh!

# 249
Ади напълно те разбирам за истерията в парка  Shocked ние вчера така се прибрахме от ДГ, а миналата нощ рева от 2 до 6:00  #Crazy кажи къде чете по-темата, моля  Hug

Герчо, Кате, Беа пожелавам ви една слънчева и пълноценна почивка  Peace

Кетито, много се радвам, че пишеш отново  Hug малко остана  Peace

# 250
  • София, център
 Juji_  Ами пак хванах Спок..., друго под ръка нямах... и като ми разказа сестрата на мъжа ми техния син к`ви ги е вършил и се поуспокоих... Mr. Green

Зори срещата с деца или без е ???  Събота или неделя е??

Че ме канят да съм манекенче на прически в неделя, а в събота сме на Рожден ден от 11, ама искам да ви видяяяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!

# 251
  • София
Аз предлагам без деца Sunglasses
Аз в събота съм на погача, така че мога вечер къв 18ч чак. В Неделя, когато кажете Peace
Ади от колко са ти прическите?

# 252
Аз за срещата не мога да съм на линия. В Зл. Пясъци съм. Ако някоя варненска мама е свободна, може да се видим, само да се уточним за час, че аз ще имам работа там и няма свободно да разполагам с времето си Rolling Eyes

# 253
Предлагам неделя 13:00 ч (без деца) в Остерия ди София Simple Smile италианско ресторант4е с хубава градина - ул. Христо Белчев на ъгъла с Пар4еви4. 

http://www.programata.bg/index.php?page=details&ln=1&city=1&pid=4755

# 254
ОК, нека да е там мястото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт