ще гледам и аз да дойда!
http://ruini.info/gallery.php 

.Аз също имах киста когато забременях със Симона ,но ми изчезна сама .
Уфффф много кофти така
А през седмицята съм свободна всеки ден ама много работещи мами има вече та и така не става. 
Отиде на вътре , а дойдоха големи деца които започнаха да я прескачат , подритват , изпаднах в ужас ......някак си я докопах и я изкарах , но тя не беше съгласна
Започна да се тръшка и да крещи.Успях малко да се отдалеча от батута и я оставих да си лежи на земята...като видях , че ми наблюдава реакцията се отдалечих - седнах при бащаи в пицатията и я наблюдавахме в отражението на стъклото.
да не говорим, че съм спала по 4-5 часа на нощ тая седмица. Имам чувството, че ако мигам, ще забравя да си отворя очите някой път и ще заспя. Като капак днес имам много работа, че и един тв екип ще идва в офиса да снима шефа "в работна среда", спретнала съм колегите да се изказват, но подозирам, че ще има внезапни отпуски от по един ден
та може и мойта муцуна да се яви по тв, ще ви уведомя, ако стане да ме гледате и да ми се възхищавате на торбите под очите 
солиста е много симпатичен
надявам се това да беше третия й последен път, щото нали лошите работи се случвали по три пъти. И ние утре заминаваме на море. Ще тръгнем на обяд, че да спи в колата поне до границата. Силно се надявам да успея да събера багажа до утре
ох, нямам търпение вече.
Аз естествено бях на най-подходящото място - в центъра
Някои централни улици бяха абсолютно блокирани
Егати му късмета. Това ми е втория път шофиране в центъра. Ще си го помня дълго 
Препоръчани теми