През СЕПТЕМВРИ щъркелите ще си ходят, но преди това ще ни обходят

• 12 234
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен, то вече май по към пладне клони.
 welcome на новите мами.
При мен засега краката са ми ОК. Нодявам се така да останат. Макар, че при сестра ми доста се подуваха. Дано не е наследствено. Praynig
Мен от няколко дена нещо ме дере гърлото. Уж пия чайчета и лимони с мед, ама от два дена съм почнала да бухам и имам чувството, че почва да слиза надолу към дробовете.  Дало мога да смуча разни хапчета, или и те не стават? А нещо като осцилококциум мога ли да взема, нали е хомеопатично. Ако имате съвет за мен, ще съм ви благодарна.
Моят престой в България е към края си. В неделя рано сутринта се връщам към Германията. Изведнъж се сетих, че толкова работи имам още да направя, че не знам от къде да почна Thinking
Гледате ли страницата не Sheila? Тя там пише всеки ден какво е преживяла. Адски интересно и много готини снимки. Сега се вее из Токио. Завиждам и благородно.
Аз сигурно ще хода за последно на пазар за бременелски дрехи.
Приятен ден от мен и дано се покажи малко слънчо

# 226
Можеш Осцилококцинум, може и Стрепсилс с мед и лимон да си вземеш. Много е гадно да те дере гърлото Confused
В неделя сутрин... лек път ти пожелавам Hug и ... звучиш ми малко тъжно сякаш... Дано се лъжа и връщането ти да е изпълнено и с вълнение Hug

# 227
  • жителство на место
здравейте момичета
за хемороидите и аз никога съм нямала, но миналия месец, една вечер ми се появи кръвотечение- СТРАХ!!!! newsm17 и веднага в спешното- беше точно преди великден петък
приеха ме, надупчиха ме и на системи си постоях, а се оказа хемороид tantrum Rage
и не искат да ме изпишат, защото не е завършена клиничната пътека- пък са и празници-а ме лекуват за задържане, което не е необходимо  costumed050 doctor
това е моето небивало преживяване с тези "гъзари"
после ходих на хомеопат и сега взимам едни трици HUSK- помагат ми и нямам проблеми

# 228
Здравейте, мами! Simple Smile
Малко се поизгубих напоследък ,ама...като гледам вие не изоставате с материала. Накупили сте дрешки, имена сте избрали, сезонът на количките е в разгара си Simple Smile - супер. И аз тези дни ще обиколя магазините, дето Асето беше изредила в миналата тема за колички, пък да видим на какво ще се спра.
Еми, добре дошла при нас! Разкажи ни малко повече за теб, пък и можеш да се впишеш в блога на "НАШЕТО АЛБУМЧЕ" (от първа страница на темата) Simple Smile
Мацки, гледам говорите, че ви се подуват краката...Аз нямам този проблем за сега, но докато преглеждах отново книгата "Аз съм бременна" за края на петия месец или около 22ра седмица пише: "Изследвайте редовно урината си, ако крайниците ви се подуват, може би причината е в бъбреците". Каква точно е връзката между двете неща не разбрах, но може да е ключ към проблема...

Ох, чакайте сега и аз да ви се оплача...от ДЖИМИС!!!!  Преди два дни с мъжо излизаме да празнуваме годишнина от гаджелъка Simple Smile - 8 години  txtloves.  Наконтила съм се , настроила съм се да ям сладолед, понеже цял ден ми се яде гофрета и мелба, та 2 не виждам, ама викам "айде, довечера". Отиваме в ДЖИМИС зад Славейков (подробностите са за мамите от София) - там не им работел "гофретарникът". Уффф, викам си...яде ми се гофрета, хайде ставаме и отиваме на малките 5-те кьошета. Сядаме, носят ни менюто с уговорка, че...ГОФРЕТАРНИКЪТ НЕ РАБОТИ" . Викам й на мацката " това някаква тактика ли е или във всички ДЖИМИС по това време им се разваля гофретарникът?? (Понеже преди няколко дни една сервитьорка ми обясни, че гофрети не им се правили към края на деня) Помолих я да ми каже в коя тяхна сладкарница работи това чудо на техниката, за да отида да ям там гофрета!!?? - на Кристал работела. Отиваме на Кристал . Там, разбираш ли, им свършил сладоледът - 2 часа преди края на работното време в сладоледената къща няма сладолед!  Но иначе гофрети имало....така, хлебче ако искаш да хапнеш...да се смее ли човек , да плаче ли?!! Мъж ми вика "айде последно да пробваме на Шипка и ако не -.....нищо Simple Smile" Речено - сторено. Отиваме на Шипка в 10 часа. Там работят до 11. Питаме директно гофрети има ли или да си ходим ? Отговорът : " Мииии, аз точно почнах да го чистя гофретарникът...." И аз й викам "1 час преди да затворите, а клиентите ви??!!"..само да кажа, че разговарях с управителката!!! "Миииии, има много работа, а в 11 трябва да е затворено ......" Мииииии, ИЗДИВЯХ!!!  Просто нямам думи. А докато я чаках да ми даде координати, на които да се свържа с някой, на който мога да се оплача гледам БЪКА ОТ ХЛЕБАРКИ!! Лазят по приборите - гняяяяяс!!

# 229
Привет, мамчета. Един бърз запис преди да излезна да хапна.

Mona_mom, не знам как ти е стигнало търпението.  #Crazy

petka80, лек път мила!

Добре дошла Еми! Леко бременеене и сладко септемврийче да те радва!

Мдаааа, за отеклите крака много добре действа поливането със студена вода. Вече пробвах. Simple Smile

# 230
Петка не чакай, че аз тази сутрин бях подранила при личния и той като ме прегледа и ми вика ти си за болница... ConfusedИмала съм затруднено дишане в ляво с ясно изразени хрипове и съмнение за пневмония, което обаче няма как да се установи защото не мога да правя в 7 месец рентген. Rolling Eyes
А аз от голямо желание да избегна медикаменти ето до къде се докарах... първо беше дразнене в гърлото приложих чайове, мед, лимони и тем подобни бабини мазилца, но се оказа, че имунитета ми е паднал и не се справих сама.
Убедих го да започна хомеопатия за няколко дни уж да се подобря и да ми се размине болницата, че там ще ме нашляпат с антибиотици и ме прати при гинеколожката, която пък отсъства за 2 седмици...та и се обадих на мобилен и добре, че го вдига и ми препоръча Стодал сироп  и Тонзилотрен за гърлото за смучене и двете хомеопатични.Сега се прибрах и си пийвам и много ми се иска да пропусна болницата Praynig
Момичета ако знаете нещо по силно действащо и безвредно за бебо споделете, че съм на само лечение долу горе.

Веч, много ми хареса кошчето... Heart Eyes тука обаче не съм виждала "на живо" нищо подобно.
Ааа и да се похваля накрая, аз вдъхновена от Съншайн започнах ремонта на детската стая и днес поръчахме леглото на два етажа, но уви го видях само на каталог, дано да е така хубаво и в действителност! Heart Eyes
Хубав ден момичета!

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 13:14 от Mariam777

# 231
  • София
Мале Мона, ма защо директно не отидохте в Романс, горе в Симеоново? Там поне знаеш че винаги всичко има заради текучоството!

Съболезнования на за гъзарите, дано ме подминат мен!  Praynig Краката не ми се подуват за сега....да се надяваме така да се задържат.

Да ви питам някой ходил ли е в борсата Метларов? Била към Люлин...и имало страшно изгодни бебешки стоки от биберони, през играчки, уреди, та до колички? И то фирми като Авент, Чико...

хайде да ви се похвала с 2 подаръка за Теди от моята приятелка в Италия http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244465&photo=7

# 232
Здравейте, чета ви когато имам време, ама покрай сестра ми съм все в движение. Тя си тръгва във вторник, така че ще съм на линия от тогава. /Асе, не съм се затрила, в час съм с инфото, ама няма време да пиша Hug Wink Hug/.
И моите ръце се подуват,  когато е горещо/ония дни с високите темератури го забелязах/, но вчера и днес съм ОК.
За хемороидите-неприятен проблем..... Cryбях се обзавела, когато четох 3 месеца за изпита за специалност и то само в седнало положение. Помагат свещички/каквито намерите/, бани със смрадлика/не гореща-има съдосвиващ ефект/, добра хигиена.
Някой ще ходи ли на фетална ехокардиография? Аз съм се записала за 04.06 при д-р Велковски.
Вчера бях на фетална морфология/само 2Д/, уж всичко било ОК. Ама аз като Тома Неверний...ще си направя още една в 28-32г.с....само още се чудя къде....може би при доц. Томова.
Ами това за сега от мен....Надявам се скоро да мога да пиша повече!
Поздрави и целувки! Hug

# 233
Диде, това последното за бебо "Тате, силен съм като теб" е супеееееер симпатично!!!! Хехе, ще си потърся и аз нещо подобно. За нашия тати, дето много държи да е във форма ще бъде много подходящо Simple Smile Тези 0-3 месеца ли са ?
А на Романса не съм голям фен, понеже там пък продуктите им не ми харесват. Абе, идва ми да си направя собствена сладкарница -сладоледаджийница - за чудо и прикаа  Laughing

# 234
  • Свиленград
Момичета бързам,че имам работа... Само да добавя линкче към количките Firstwheels. Струват ми се готини. Дано Асето я види и да си каже мнението. Магазини 9 плюс я предлагат и не е много скъпа. Някъде около 850 лева излиза. http://www.firstwheels.nl/en/city_elite/

# 235
Дидка много са сладки дрешките Flutter
И аз утре продължавам с покупките и без това мъжо е в почивка и ще ме вози с колата по магазините  car003
Аз съм решила лека полека и да си накупувам нещата по дребните и си ги прибирам в едно шкафче специално съм гоосвободила за бебока Wink и последно ще оставя да се купят най-големите неща (креватчето,количката,столчето за кола и ваната със стойка)
Лелее момичета ама то не остана още два месеца влизаме в 9месец а те юни и юли както минават на един дъх поне при мен де. Peace

# 236
Mariam777 не е шега работа това с теб. Аз ползвам хомеопатия и за детето и за мен обаче не и при остри състояния, та си мисля че е добре да вземеш по-сериозни мерки. Щом още те боли гърлото, защо не опиташ Биопарокс - локален антибиотик е и няма проблем за приложение при бременни. А по отношение на хриповете - да ти кажа трябва да лекуваш, а не знам дали Стодала е достатъчен. Дано се оправиш бързо и без усложнения.  Praynig

Лек ден на всички  Hug  bouquet

ПС Веч, абе мога ли да те замолА да видиш що така не ми излиза щъркел в списъка, ами само надпис  newsm78??? Много благодаря предварително

# 237
Toni, биопарокс дори имам ще прочета листовката, благодаря много за идеята Hug
Само да мога да я изкарам тази кашлица до мокра отхрачваща, ама как става изведнъж късно за действие... все се имам за много жилава и губя границата.
И  аз мисля, че Стодала не е за такива състояния достатъчен, но Джи Пи-то в прав текст ми казва, че за бременни не знае, а гинеколожката на конференция някъква...ако до 2-3 дни нямам подобрение алтернативата е болница, а толкова ми се иска да го спестя на бебо...
 Praynig

# 238
Здравейте,  Hug
Еми,  welcome
Асе, лек път до миличкия Бургас
Соня и на теб лек път по командировката
Диди, ама много сладка тази дрешка. стори ми се че е бенетонска, та мога да погледна тук за нашия тати Wink
Mariam777  Praynig дано се пооправиш и никакви пневмонии  Hug

# 239
Привет сладурки Simple Smile ...ставам отговорна в писането и безотговорна в работата (как ме е нервирал шефа ми ......малиии Simple Smile ) та - ше пиша сега, гответе се Simple Smile
Мариам, пробвай и сиропа на д-р Тайс от живовляк - аз с него на два пъти се оправям от кошмарни състояния (щото и аз до последния момент чакам да взема мерки, нали съм пекана)....верно, не действа много бързо, но в крайна сметка помага...и след това пада едно отхрачване....има да тичаш през пет минути до банята. Пробвай - изпитано.

Общи условия

Активация на акаунт