Любители на КОТКИ, тема 4

• 20 584
  • 474
  •   1
Отговори
# 165
от софия, от някакъв породист котарак с дърво. Ама не знам подробности, нали ти казвам, не съм го виждала. А сега, милия така бил остриган, че на котка не приличал, мн бил зле. Братовчед ми е садист

# 166
Да ти кажа и аз не го разбирам!В смисъл нямам против подстригването , но животинчето сигурно малко или много е стресирано от смяната на обстановката , а и от пътуването и да започне да го тормози с машинката!  #Crazy Ще ми е интересно да видя снимки на котето , ако му направиш.

# 167
Hihi, братовчед ми е садист. То и аз му го казах, но той каза, че вчера котката цял ден спала и не изглеждала стресната.
Абе, луд човек. Че и бебета чакат, имат 2 кучета, 1-то с малки, сега и котка...

# 168
smile3556 Уаууууууууу пълна къща. Значи не им остава време за скучаене  newsm53

# 169
Това , че е спала не означава , че не е стресирана - все пак се уморява , не може да будува 24 часа!Той какво ще го прави това животинче - явно няма да го води на изложби , след като го е подстригал?

# 170
Що ги стижете котките бе  newsm45 на мене много ми се свидят... Мойто се надявах да има по- дълга козинка, ама  не му расте, няма да е пуФкава - както казват децата. Дайте малко от ваше да й напавя удължаване но козината  Joy
Преди имах ангорски хамстер, едва ходеше от козината си милия. Ама беше ужасно сладък и добър. Жалко, че набързо се спомина.

# 171
Ted_cat , айде спри се малко!   Simple Smile То не бяха обици на ушите , то не бяха лещи в очите , боядисване на кичури , че сега и удължаване на козината!  Joy Утре ще стигнем до силикона и ботокса ! Нефертина фолк певица ли ще я правим или какво?  Joy Joy Joy

# 172
Ted_cat те хамстерите и морските свинчета не живеят дълго..за съжаление...аз има морски свинчета и всички се споминаха, кое от старост, кое от болест... бременност.. Много са мухнати (разболяват се лесно), имат крехки кости Sad 
Нефертина и така си е много хубава..няма нужда да и удължаваш козинката... погледни го от добрата страна, по малко козина ще обираш  от земята и мебелите   smile3521
 На Джеси съм и взела ръкавица и сега всяка вечер си решим козинката

# 173
  • София
Събира ли космите тази ръкавица?Аз много им се чудя.До сега ми даде само 3 пъти да го среша с гребен и доста косми събрах,но рядко ми позволява  Sad

# 174
 mausbeni , ръкавицата ще ти свърши работа ,но е неприложима при дългокосмести.

# 175
  • София
И аз така подозирах но didi_hrisi има късокосместа като моя и за това се учудих.

# 176
На Джеси съм и взела ръкавица и сега всяка вечер си решим козинката
може ли снимка на тази ръкавица, че и аз се замислям

# 177
  • София
mausbeni , ръкавицата ще ти свърши работа ,но е неприложима при дългокосмести.
***Диди69*** ,сигурна  ли  си,че  не   става  при  дългокосмести.И  аз   мислех,да  й  взимам  на  моята  рунтавелна  дружка.Досега я  решех  с гребенче(не  се  смейте).Харесва  й,на  моменти е.

# 178
 seat-kata , просто е абсурдно да разреша Рет с тази ръкавица.Козината му е дълга повече от 12 см , като трябва да се реши в дълбочина , защото космената покривка на персийките е съставена от два вида косми - по-късите , които са пухкави и придават обем и дългите тънки косми . Ръкавиците за които се сещам аз са с шипчета не по-дълги от 1 см.

# 179
  • София
С подобно  окосмемение сме   и  си  оставаме  с  гребена.

Общи условия

Активация на акаунт