Любители на КОТКИ, тема 4

• 20 584
  • 474
  •   1
Отговори
# 330
Разбира се, че бих го гледала, ако имах тази възможност. Надали бих хвърлила толкова грижи и после да го разкарам ей така. Не възможно да го гледам у нас, защото не живеем сами с приятеля ми. Има още двама съквартиранти. В момента терасата не може да се ползва за сушене на пране, всеки е сложил своето в стаята си. Нашата стая и стаята на единия съквартирант имат врати към тази тераса. Съквартирантът е принуден да не отваря вратата си, както и ние, защото иначе Рижко влиза, вътре докато спим. Дори и малкото котенце не спи при нас, защото е невъзможно да се спи (знаете, че котките не стоят мирно цяла нощ). Всички работим, не можем да се съобразяваме с котка през нощта, когато спим. Още повече, идват жеги, вече е много топло вечер в стаята и вратата трябва да стои отворена, за да е хладно. Ще се издушим, ако температурите скочат още няколко градуса. Съквартирантите приемат малкия Арчибалд, като знаят, че той е временно при нас - търся му дом, дори имам кандидат вече. Нямаме възможност да задържаме за постоянно каквито и да било животни. Гледаме да помагаме колкото можем, което е по силите ни, правим го. Утре може да не сме в тази квартира. Може да изкочат бебета, други съквартиранти, какво ли не. Затова Рижко трябва да има друг дом. Да го оставя пред блока е крайния вариант, който не ми се иска да се случва, защото той ще се влоши. Сега, след седмица грижи, Рижко изглежда стабилен, явно му е писано да живее още, но с грижи, и то не за седмица, а постоянно.
Грижите за него в момента се свеждат до осигуряването на пастетна храна, която може да яде, даването на вода, почистването на тоалетната и - милувки. Инжекциите, които му правя, ще бъдат за още 5 дена, а не цял живот. Нищо по-специално от подбраната храна не се налага да се прави за него. Просто му трябва постоянен дом, който аз не мога да му осигуря  Cry

# 331
Шушулче и аз бях като теб - беше ми смешно да чуя "Ела мамо тук" отправено към комшийското куче ...
Днес го мамосам моя Гуго, толкова много го обичам, той е част от мен. И наистина ми е детенце, моето първо момченце  Heart Eyes
С толкова любов си го гледаме, мъж ми и той много го обича, както ти е казала и Лебенунката - всички грижи се полагат за него, а той е толкова беззащитен, без мен не би могъл да оцелее и две минутки. Куче в живота си той не е виждал .. кола ... не знае как да се пази , как се търси храна... бе оставя ли го , това е края за него.

Двамата любими мъже отново:

спинка
и пак спинка
и пак ...

# 332
Ох, влюбена съм в това говедо... Дори на скайп си го бях сложила хихи.
А в четвъртък, пътувайки за курса ми по английски, в 1 такси, видях 1 рошава топка и си викам Гугумънгууууууууууууууу, а то... плюшена играчка. Ама 1:1 с Говедото. То се е видяло, че Пуканка няма да имам, ми поне да издиря да си купя плюшена играчка.
Джиндж, албумче в нашата регистрация направи ли му?

# 333
Джеса как щеше да литне от терасата.... да дебне гълъбите. На 2-я етай сме,не че не е летяла ама неискам да повтаря,че вече 1 кошмар преживях. В движение я хванах......като едно малко дете е.. изпунали я от поглед и белята готова  ooooh!
Днес си направих една разходка след работа.... какви нещица съм й харесала....... къщичка, креватче.. клетка за пренасяне.... катерушка...... Whistling мойто мъжле ако види колко струват.... ще ми забрани да се мотам... ще ме води и прибира от работа,че да не харча  Laughing
Ама аз съм и казала ако слуша ще има поне едно от тях  Wink

Djindjari мойте двамцата също така спинкат  Blush ама мъжо леко спи и ще ми вгради телефона набързо ако ги снимам  Crazy

# 334
didi_hris къде бе мама ги видя тез хубави нещица да ида и аз да се порадвам малко...Няма да водя мъжо, щото ако го заведа, няма да купя   Close Той моя ме води и прибира, ама от време на време се измъквам и си харча на воля  Mr. Green

# 335
Ами ходих на колхозният пазар,че там са по евтинки нещата. Магазинът е от едната страна на пазарчетата с зеленчуци и плодове... разбра ли ме  Blush
Видях легло във формата на колибка, май беше около 20 лв., легло за 17лв., клетка за 26лв., за чесане на нокти най обикновенно за 9лв. най евтиното..... и т.н.  smile3503 А на мъжо само споменах ,че съм й харесала ама незнае кое колко е  smile3508

# 336
Че тя клетката там много евтина...В нашия котешки магазин много скъпо продават Crossing Arms Като се откача от съпружеското тяло и аз ще го наобиколя това магазинче  Mr. Green

# 337
Честит ви празник!
Минавам набързо за си покажа другия домашен любимец. Изтощена съм.... и изгоряла.. на деколте и ръкавче  Confused
Отивам да релаксирам, че мойте дребните  ми стопиха лагерите днес.
http://farm3.static.flickr.com/2131/2519160528_d1366588ee_b.jpg
Утре ще чета и пиша повече.  Heart Eyes

# 338
  • София
О, Ted_cat, и аз имам такива снимки на любимеца. Сега кат видя разбойника и рече "и аз искам". Но не знам дали в Северния са пристигнали хората с бънджито. Миналата седмица май нямаше.
Метнах клетката на Харо на боклука. Той не видя, не е страдал за нея Simple Smile И аз се размазах днес... от чистене. Поседнах за малко на кухненския ъгъл, Харо цъфна до мен... и като почна едно галене в корема ми, удари няколко езика по диагонал. Не знам дал усеща, че има бебе там Simple Smile

# 339
AnMary и аз така - облизах къщата от - до , сега свети ...
Гугумънгито цял ден търча по мене, а тая баня да лъснем, а другата ... направо ми се разказа играта от бърсане и прочие подобни операции  Crazy
Установих, че малкия не обича миризмата на Доместос, бяга като дявол от тамян от нея  Joy

Шушулче специално за тебе вкарах малко снимки на Гугумънгито в нашто албумче , утре ще сложа и останалите му снимчици   Peace

# 340
Абе къде е Дидито и Сиамка  ???
Още някой ми се губи  newsm78

# 341
AnMary, не знам за Северния, но в Южния ги има тези бънджита.
А днес се канех да ходим към Северния парк, че приятерката ми живее там наблизо и да се видим, ама му падна веригата на колелото на Мони и сега пеша неще да ходи  Laughing
Нефертина взе да прави доста бели и се притеснявам. тази сутрин чистих аки от килима в детската. А уж си ака и пиша в тоалетната. Но на моменти не я знам какво й става, прави бели насам- натам.
След седмица като заминем за Добрич ще трябва да я вземем с нас. Там как я караме не знам. Види ли двора, и свикне ли навън, после как ще я затворя в апартамент  Tired А и как ще я опазя някой да не я гепи или кола да не я смачка  Confused

# 342
Ted_cat , що така се оплакваш ти от туй хубавото дете Нефертинчето ?
Още е бебенце и затова се изпуска от време на време. После няма да имаш проблеми  Peace
И като отидете в Добрич, пази детето, че са много любопитни и си врат носа навсякъде къде не им е работа, да не стане някой сакатлък. Има такива поводи и за малки котенца - за да не ти избяга бебо  Heart Eyes

# 343
  • София
Ted_cat, при нас настъпва голям проблем като отедем в провинцията при мама. Налага се да стоим заключени с котараците в къщата, а ние да влизаме и излизаме много внимателно, само и само някой от тях да не ни избяга. Това е огромно мъчение главно за тях, защото стоят по прозорците на сантиметри от дръвчета, врабчета и др. и нямат възможност да ги стигнат. По цял ден мяукат, само обикалят да търсят някаква дупка в сетната да излязат. Могат да обелят тапитите на стая със средна големина за половин ден. Налага се поне един човек да е свободен и да им обръща внимание, да се прави на шут и цял ден да си играе с тях. А не смея да ги пусна, защото съседът ми улучи с камък единия котарак от своята тераса, като котаракът е бил застанал на прага на външната врата, т.е. дори не е излязъл навън. Опасностите са много, ако комшиите са недоброжелателни или животинката е още малка и глупава. Пожелавам ти успех и се надявам да се върнете живи, здрави и отпочинали!

# 344
Джиндж, тя направо си се изаква, не е да се изпишка просто. Ама ще се оправим с тоз проблем. А и яде много и ака по 3 пъти на ден  Laughing
Емел, наистина си е проблем това със съседите. И нашите в Добрич са ужасни, едните де, ако я докопат ще я убият мъчително, сигурна съм, по- зли хора от тях не познавам.
Иначе мъжа ми ще си е тука и аз на него искам да я остава, само ще я храни и ще й чисти, ако трябва да обитава коридора и банята само, да не я пуска другаде... ама неще. Той по принцип не  искаше да я вземем, аз се правих на глуха... и сега си правя оглушки като каже да махам котето. Знам го, че ще свикне, ама пърните месеци ще е зора.
Не обича той да му скача такова животинче по краката, да го хапе  Sad  но пък й дава от яденето си  Laughing нещо което за мен не прави. А на нея филета, шунки ...ларж го раздава  Joy
Ще видим какво ще стане, дано да упея да измоля да остане мацата тук и той да я гледа 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт