Любители на КОТКИ, тема 4

• 20 583
  • 474
  •   1
Отговори
# 345
Шушулче специално за тебе вкарах малко снимки на Гугумънгито в нашто албумче , утре ще сложа и останалите му снимчици   Peace
Ох, благодаря, майко на Гугумънгъл Hug
Че иначе ми е трудно да ровя по темите, пък чакай да видя на коя страница бяха... сложно е.

Имам 1 екзистенциален ?, засягащ моя пингвин (разбирайте Шели). чакаме 1 да роди края на месеца. Доста е наедряла, та може и да е по-рано, ?-ът ми е как да й направя местенце, където тя да роди. Как да избера мястото newsm78

# 346
  • София
AnMary, не знам за Северния, но в Южния ги има тези бънджита.
Заприлича ми на Южния. И Дияна май имаше 1-2 снимки от там. Работех в Стрелбище, и миналото лято понякога мъж ми водеше Дияна да ме прибират. Особено в неделя (работех на 6-дневна раб. седмица).
Живеем в Надежда, и Северният ми е по-близо. Миналата неделя Джони и Дияна се "загубиха" там, и даже закъсняхме за един детски РД Simple Smile

У нас голямо спокойствие цари. Приготвихме вентилатора за инсталация. Естествено стаята на Дияна за момент се беше превърнала в склад. Бре, вентилатора разглобен. Изцедих самопризнание от дребната - ами аз, такова, спънах се в нещо, и паднах в/у вентилатора Simple Smile Сглобиха го с общи усилия. Сега Харо ще има де да се разхлажда, отдалеч. Кеф му е на вентилатора, ама да не е много близо до него. И затова отдалеч си вее мустаците.
Имам 1 екзистенциален ?, засягащ моя пингвин (разбирайте Шели). чакаме 1 да роди края на месеца. Доста е наедряла, та може и да е по-рано, ?-ът ми е как да й направя местенце, където тя да роди. Как да избера мястото newsm78
Ти и да подредиш местенце, тя може да реши и на друго място да роди. На скришно местенце, може в кашон, с някакви постелка. Котките обичат гардеробите Simple Smile
Ted_cat, при нас настъпва голям проблем като отедем в провинцията при мама. Налага се да стоим заключени с котараците в къщата, а ние да влизаме и излизаме много внимателно, само и само някой от тях да не ни избяга.
И аз имах такива опасения когато бяхме при свеки в Сливен. Тя живее на 1вия етаж, прозореца лятото широко отворен, мрежа няма. Аз си мислех, че харо може да литне след някоя перната Фтица. Но той милия беше малко ошашкан, седеше си в къщи. Прав е. Външният свят е толкоз страшен и враждебен, може да ръмжи и лае Simple Smile
За сметка на това опикава всичко. Като си тръгнахме се смях - опикахме и о*хме всичко, време е да си ходим Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 11:09 от AnMary

# 347
Ти и да подредиш местенце, тя може да реши и на друго място да роди. На скришно местенце, може в кашон, с някакви постелка. Котките обичат гардеробите Simple Smile
Ааа, да ги нямаме такива. Изобщо да не си прави илюзиите, че ще ражда в гардероб. Други идеи?

# 348
Направи й местенцето някъде на по закътано и спокойно място... нека го опознае и като дойде времето да отиде там...
Незнам дали правилно мисля ,че така трябва     .... Thinking
Нямам опит в това  Rolling Eyes

Току що спасих една калинка от лапите на Джеса  Shocked .. на косъм беше. Успях и да  smile3509

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 12:04 от didi_hris

# 349
Така мисля да направя, само се чудя как да й привлека вниманието? С храна?

# 350
Здравейте! Hug

Аз съм новичка тук, но въпреки това гордо носеща "титлата" страстен любител на тема мъркащи милички създания! И имам една такава луда и непослушна диващина вкъща. Joy Надявам се, да нямате нищо против да се запиша и азИ тука. Heart Eyes

Шушулче, предишната писана на една приятелка преди да роди й нагласиха едно кашонче с няколко мекички одеалца в дрешника. Турнаха й и едно мъничко парче салам за примамка Rolling Eyes и явно подейства, защото си го хареса - роди там и докато не поотрастнаха писетата, стояха вътре нонстоп.

Дано съм ти помогнала! Поздрави! Embarassed

# 351
  • София
Това са новите ни снимки

Противниците на "бременна и котка", "бебе и котка", "дете и котка" - ме заклеймяват отмах Simple Smile
Харо ако не ми е на рамото трябва да ми е в краката, на стола. Само дет сега малко трудно се събираме и 2мата Simple Smile

# 352
"За котките и коремите"  baby_neutral Супер снимки!   bouquet

# 353
  • София
AnMary ,снимките  са   страхотни!
Шушулче ,обикновенно  маците  се  окотват  в  близост  до  мястото,където  нощуват.
Моята  Джеси ,когато  раждаше  се беше  свряла  в   креватчето  си.Лежеше  по  гръб и  напъваше.Накрая  роди  със  секцио,след което   влезе  в  кашона   при   малките.Бях  поставила  одеялце,за  да  им  е  мекичко.Успех и  да  ги  покажеш,като  се  родят!!!
И  аз  се  интересувам,как е   Сиамка?
Емел,благодаря  за  инфото.Непременно  ще  отида.

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 14:16 от seat-kata

# 354
  • София
Ето и няколко снимки от архивите. Тук сме в апартамента в столицата на една страна от Централна Европа, където живеехме по време на командировката ми. На втората и третата снимка единият ми котаранчо се интегрира успешно сред гости от Бразилия, Америка, Белгия и др. Докато живеехме в България не сме канили много гости, освен близки приятели и роднини. За това смятам за голямо постижение постъпката на Кокорчо, когото наричам така, защото ококорва очи винаги, когато някой ме пипне.  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178956&photo=5
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178956&photo=6
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178956&photo=7

# 355
Вижте две новородени пухита - едното в Бургас , другото в Пловдив.  Simple Smile

Аполон                                                                            Афродита

# 356
  • София
Много са сладки!
Чувствам как ми липсва да гледам бебенца. Моите стават на 8 г. след седмица.

# 357
Много са сладки!
Чувствам как ми липсва да гледам бебенца. Моите стават на 8 г. след седмица.
Емел, моята се очаква да роди до дни, да ти пратим 1 в колет Whistling hahaha

# 358
  • София
Мерси, много си мила! Grinning
Можем да дойдем тримката да погушкаме малките. Моите така и не оставиха потомство - единият имаше един неуспешен опит, явно не е могъл да се вреди, а другият си нямаше хал хабер от такива неща. После ги кастрирахме.  Rolling Eyes

# 359
Заповядайте хихи

Общи условия

Активация на акаунт