Любители на КОТКИ, тема 4

• 20 582
  • 474
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Шуши  а ти  къде  живееш  в  Пловдивско В  началото  на  другия  месец  имам  път   към  Пловдив  Може  да  дойда  с  децата  за  да  видят  малките  ако  може  разбира се

# 361
Шуши  а ти  къде  живееш  в  Пловдивско В  началото  на  другия  месец  имам  път   към  Пловдив  Може  да  дойда  с  децата  за  да  видят  малките  ако  може  разбира се
A ще вземете ли за София някое Whistling

# 362
  • София
Не  знам,може  би  не.Живея  в  апартамент,с    две  деца  ,мъж и  една      ангорска  писа.Аз  искам,да  я   окотя  нашата,но  мъжа  ми  се  противи.
Имам  път  на  около  50  км  от  Пловдив и  в  самия  град,Предполагам  в  началото на   юни.

# 363
и аз бих помогнала финансово на Рижко,пишете като се наложи.

# 364
Рижко има нужда от дом сега... болен и трябва някой да го наглежда ...  Cry

# 365
Имам  път  на  около  50  км  от  Пловдив и  в  самия  град,Предполагам  в  началото на   юни.
Ще се разберем дотогава Peace. Страх ме е дали Шели ще има майчински инстинкт, защото това ще й е 1-во раждане Tired. Страхувам се, че няма да може да гледа котенцата и ще се наложи аз да се грижа за тях. А не съм по цял ден вкъщи и... ooooh!
Та, нека роди, пък ще му мислим Hug

# 366
Рижко има нужда от дом сега... болен и трябва някой да го наглежда ...  Cry

Писах в дог.бг, както и на организацията, с която ме бяхте посъветвали да се свържа. Резултат засега няма. За жалост ще трябва да го оставя пред блока. Но това не означава, че ще го изоставя. Преди и след работа ще го храня. Може дори уикендите да го взимам "на гости", когато съм свободна вкъщи. Така че все пак Рижко няма да бъде оставен съвсем на произвола на съдбата. Ако не се влошава, РИжко ще успее да поживее. Стига да продължава да се храни така, както сега (много му се радвам на апетита). Повръщанията му са намалели! Слава богу, това е добре.
Не спирам да му стискам палци на тоя рижав пух!

# 367
  • София
 Sad

# 368
  • DE
seat-kata, Джинджи,  ей ме на, тази тема я проспах малко, че имах високи гости от чужбина Simple Smile - девер ми, с когото се виждаме веднъж на 2 години, защото живее много далече, та нямах време за форума. Сега наваксах с четенето, много ми стана мъчно за Рижко, аз си идвам в БГ другата седмица, така че ако трябват парички, че се свържа с rorrr и ще изпратя, миличкия, колко ли страда....

Нашата мацорана вече съвсем е излиняла, станала е 1.800, от 3 килограма, баща ми казва, че яде, обаче явно туморът расте много бързо и буквално я изпива, едва-едва се движела, вече със зор се качва и на леглото. Иначе с бъбречетата няма промяна, каквото изпие, веднага изпишква, сестра ми гледа да не я държи с памперс непрекъснато, за да не й се запарва дупето, сега се е научила да лежи в един кашон, в който й постилат от памперсите за бебета - правоъгълни, та така е по-добре май. Аз като се прибера ще я заведа пак при нашия доктор, да видим какво ще каже за тумора, искам лично да чуя и преценя какво да правя оттук нататък.

Шушулче
, както правилно са ти казали, направи й кашонче, сложи на закътано място и я води да й го показваш честичко. Това обаче не е гаранция, че ще реши да роди там, аз писах някъде за Пусана - тя искаше да ми роди в леглото, та трябваше да я пренасям между напъните в кашона й, където стоях при нея през цялото време, защото иначе плачеше много жално. Дано да успееш да убедиш Шели да ползва гнезденцето си, де Simple Smile

# 369
Здравейте, пак Simple Smile
 Рижко е много готин  Hug
Аз нали ви бях казала, че моята маца не може да има котенца...е да, но ми се струва, че сега май е бременна и ли фалшива бременност. Има коремче вече, цицките са и малко по- големи и си лежи все на едно място...ако някой ми каже как да разпозная истинска бременност от фалшива ще е супер  Hug е аз много се надявам да имат котенца, но вече не ми се вярва  newsm78 след толкова опити...и ако е бременна ще си раждаме заедно кажи речи- и аз юли и тя юли...милата ми тя Praynig

# 370
Сиамка, много се натъжих за твоята мацорана  Cry Силно се надявам доктора да каже, че има шанс да се подобри!!!   Praynig

Whitewitch, това е сигурен признак! Щом циците са наедрели, значи има много голяма вероятност за бременност! Браво  Simple Smile
Котката на моя позната така роди изневиделица - понеже е пухкава и корем не й личеше, но и не очаквахме да е работила по въпроса с окотването... Аз бях забелязала, че циците й са наедрели, дори го коментирахме, но и тогава не се усетихме... Да знаеш, вероятността е много голяма, стискам палци  Simple Smile

Рижко е много по-добре. Почти не повръща. Диша по-леко (явно инфекциите му са намалели). Храни се, наддал е. Все още е много слаб, но не е кльощав. Вече може да го определя само като хърбав. Търпи си инжекциите като истински мъж, миличкия, а аз от лаик станах професионалист... Като приключа с тия инжекции, ще питам пак ветеринаря дали не трябва още лекарства, за да не се разпространят инфекциите. Ще питам, дали да не направим още един рентген, да видят, дали пък няма някое друго подобрение. Животинката ще си поживее още, ако не се усилват инфекциите, които са вторичен резултат от дупката в хранопровода. Имам надежди за този Рижко!

# 371
  • София
Whitewitch ,защо  мислиш  ,че   котката  ти  не  може  да има  котенца.Не  вярвам,да   симулира,щом  й личи.
Сиамка ,радвам,се  че    поне  не  прави  много    бели  ,котанка,и  че  сте   добре!

# 372
Whitewitch ,защо  мислиш  ,че   котката  ти  не  може  да има  котенца.Не  вярвам,да   симулира,щом  й личи.

Мислех, че не може да има котенца, защото сме пробвали с два котарака по доста пъти....особено сега с нейния "мъж" при всяко разгонване....но до сега не е имало нищо, но сега дано Praynig

# 373
  • София
Дано!
Старата  ми котка  Джеси,беше  на   девет  години,когато забременя  .На   всяка  разгонка,я  водехме/вземахме   котак,с  доказани  качества.И  нямаше  никакъв  ефект.
Накрая  Джесито,сама  си   намери  един  котак.Доведе  го(тя  беше  избягала)и три  дни  я нямаше.Стана  работата,почти  пред  нас   в   коридора.След  което  тя  го  изгони  с  ръмжене и  съскане.
Износи  ги , и така.
Успех!

# 374
миличката,дано да не я боли нищо.

Общи условия

Активация на акаунт