Любители на КОТКИ, тема 4

• 20 582
  • 474
  •   1
Отговори
# 375
  • DE
миличката,дано да не я боли нищо.

Ами хайде де, как да я разбера, спи, яде, пишка и пак спи... не плаче, какво да се прави, старица си ми е тя, поне да си я видя още веднъж, само това искам  Heart Eyes

А за бременността, че котките имат ли фалшива бременност? За кучетата знам, за котките не бях чувала. Значи чакаме вече 2 мацки - Шели и мацата на Whitewitch, е, дано всичко да мине наред, ще чакаме снимки после Simple Smile

# 376
  • София
Разбира се,че ще  я  видиш!И трябва  да   черпиш,след  няколко  дни,за    РД  на  писицата.
Моята  Пухка   спи  от сутринта.Днес  ме   е  събудила  много   рано  с    галене,жалване.Глад.Беше  изяла  всичко    в    купичката  си.

# 377
Дано!
водехме/вземахме   котак,с  доказани  качества
hahaha hahaha hahaha
oh, успя да ме разсмееш

# 378
  • София

Децата  ми   завършиха  училище!!!Черпя   ВИ!!!Днес  им  беше  последното  контролно.
Наистина  беше така.На  всяка  разгонка    я   пробвахме.Имаше  издрани,ухапани,но  котенца  ,нямаше.Поне   три   пъти   в  годината   .

# 379
  • DE
Ваканция, ура! Браво на децата!

# 380
  • София
Как искам и аз да съм ученичка Crazy. Нямам нищо против и котка ,в нечим дом  Laughing

# 381
  • DE
Как искам и аз да съм ученичка Crazy. Нямам нищо против и котка ,в нечим дом  Laughing

Нали?  Joy Сестра ми, като взехме Пусана беше на 6 - малко след това, в момента, в който нещо не й изнасяше или не й се разрешаваше започваше да реве - Искам да съм коткааааа. Питаме я - защо - защото си правела каквото си иска, спяла когато си иска, и яденето й миришело много вкусно (пробва се да ме накара да й намажа на филийка няколко пъти, ама не й мина номера)  Laughing

# 382
Искам да съм коткааааааааааааааа и да нямам сесия Cry

# 383
  • София
И   аз  искам  да  съм  котка  .Няма  да   крещя   и  да  бъда  лоша  .За  съжаление  почерпката  се  отлага.Утре  ще  разберем  какво  са  изкарали  на  днешното  контролно.Мъжът  ми  не  позволява  да  се  обадя  на   учителката  за  да  разбера  оценките.Колкото  бях  нервна  сутринта  сега  съм  два  пъти  повече.Страдам  от  нерви 

# 384
  • София
Оооооо, всичките ми колеги искат да са котараци, моите котараци, защото съм им разказвала как се гушкаме, в какви пози спим. Joy

# 385
Като ще се хвалим с училище, аз завърших магистратурата си  Simple Smile

# 386
  • София
Като каза пози.От както замина приятеля ми любимото място за спане на Пинко е между краката ми.Вечер само се бута да се настанява там да спи  Rolling Eyes

# 387
И моят Рижо, дори ми се дървише на няколко пъти

# 388
  • София
На нас приятели не ни минават и не могат да се конкурират с Кьорчо, за когото това е запазено място. Добре че не е Кокорчо, щото откакто го назначиха в извънщатния списък на ХЕИ непрекъснато се старае да поддържа хигиената на околните.  Joy

Между другото, вече съм ви го казвала, но моите котараци наистина миришат много хубаво. Не бива да ги мириша, защото ме хваща кихавицата, но понякога не мога да се сдържам и заравям нос в козинката им.

# 389
Като ще се хвалим с училище, аз завърших магистратурата си  Simple Smile

Искренно ти завиждам, аз 1 година се мотах и се чудих да записвам ли и сега се ...........  Tired мъча. Имам 1 изпит дето ще ме измъчи яко.... Направо й завиждам на Джеса как безгрижно си клюкарства вънка , спииии, не ходи и на работа......  Crossing Arms

Днес ми донесоха един цифров апарат, шефа ми го даде да го ползвам "за работа"..... а вече има цяла фотосесия на Джес  Whistling Laughing . Вече се чуди де да се дене... хахахха Но има един проблем нямам кабел за РС-то  Sad и утре ще търся

Общи условия

Активация на акаунт