Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е цветна точка?
Какви са симптомите на плеврит при котки?
Какви са характеристиките на кълърпоинтчетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е цветна точка?
-
Какви са симптомите на плеврит при котки?
Плевритът при котки може да причини затруднено дишане и хрипове поради натрупване на течност в белите дробове. Лечението може да включва рентгенови лъчи, пункции за отстраняване на течността и други процедури, които могат да бъдат скъпи. Симптомите и лечението трябва да бъдат оценени от ветеринарен лекар.
-
Какви са характеристиките на кълърпоинтчетата?
-
Какви са препоръките за лечение на котка с плеврит?
-
Какви са симптомите на разгонване при котки?

. Нямам нищо против и котка ,в нечим дом
Сестра ми, като взехме Пусана беше на 6 - малко след това, в момента, в който нещо не й изнасяше или не й се разрешаваше започваше да реве - Искам да съм коткааааа. Питаме я - защо - защото си правела каквото си иска, спяла когато си иска, и яденето й миришело много вкусно (пробва се да ме накара да й намажа на филийка няколко пъти, ама не й мина номера)
мъча. Имам 1 изпит дето ще ме измъчи яко.... Направо й завиждам на Джеса как безгрижно си клюкарства вънка , спииии, не ходи и на работа......
и утре ще търся