Работещи майки 2006 г. - тема 15

• 20 765
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
v makedoniya sym....

# 136
  • на правилното място, в точното време

Евалла ти Калино , моме! Можеше и като смс да ни пуснеш това съобщение Wink И какво я полюби тази Македония? newsm78 Съмняваш ме нещо Thinking
Майра  Hug заразително е това с жилището Wink Ама е хубаво.

# 137
Ехо, момичета какво правите? Къде сте всички? Има ли бебе, Майра?

# 138

Няма бе, нали съм ви казала че за 2.7 е поръчано Wink

Кате, Герчо, чакаме подробни разкази и снимки  Simple Smile

# 139
Преди малко се прибрахме от разходка. Гергана вече спи, лягам и аз. Времето е страхотно, не ми се прибира...

# 140
Ей ме, на... Тук съм, ама нещо от работа нямам настроение за писане.
Така... Още на летището Иван и Мишо тичаха като отвързани, без страх, че ще се загубят, та се замислихме дали да не звъннем на бабите... Ама устискахме положението. В самолета заспаха като къпани и не са създавали никакви проблеми. Та пристигаме ние росни-росни в хотела и тези кретени от рецепцията ни казват как трябвало да ни настанят в две спални с обща баня между тях, защото имали препокриване на резервациите и нямало стаи за нас. Чакахме 3 часа и си мечтаехме Калинка да е с нас, че да превежда на англ гневните ни мисли, че направо ни изнервиха тотално. Децата лежаха по земята, тичаха, крещяха.... Лудница пълна отвсякъде. Извикахме си представителката на фирмата и след голям скандал от страна на мъж и на катето най-накрая ни настаниха. Оттам нататък проблеми не сме имали кой-знае какви. Просто ако не си руснак или турчин много-много не ти обръщат внимание, но не е някаква болка за умиране. Комплекса беш супер. Страхотен плаж, много басейни, аква парк, луна парк и много барове и ресторанти. Кофти работа... Ядях като прасе просто  Joy Joy Joy. Катето поне оправдание си имаше жената, че е бременна, ама аз защотолкова копах в тази чиния не е ясно. Мъжете тичаха след децата, ние по-малко. Попекахме се, помързелувахме и така. Иначе дните минаваха със ставане-закуска-плаж-обяд-спане-закуска-плаж-вечеря... То как да не се депресира човек с това денонощно ядене. Като се върнах в неделя и ми стана лошичо. Кантара прехвърли 9-ката, та от неделя съм на Дюкянската диета - вече съм 4 кг надолу и съм доволна - продължавам с пълна сила. Това е накратко. Още не съм си свалила снимките от морето, та другата седмица като го напряв ще пусна да ни видите кви сме.... Аз бях като тюлен  Joy

# 141
Първо с огромно закъснение но от сърце, честитя  празниците  на малката принцеса  Йо-Йо,  и на Майра, с пожелания за много здраве и щастливи дни  smile3525
 jd  честита къща  bouquet

При мен е пълна лудница.Петър ходи на лятна занималня, щото се оказа че му се скучно по цял ден в къщи.Здравчо си е намерил две приятелчета от блока и пада голяма игра.Нали Ви бях казала че ще ги водим в София на ортопед, та пътуването беше кошмарно, още докато излезем от Пловдив се бяха омазали с едни шоколадови бисквити, преживях го щото носех резервни дрехи, но с това не спряха бебо повърна два пъти на отиване и един път на връщане, почти през цялото време мрънка, Петър по едно време лежеше на пода на колата не на седалката, въобще сериозно се замислих как ще се пътува до Обзор.
С парцела сме до никъде още чакаме документи а цените се дигат, вчера гледахме една къща, иска сериозен ремонт ще мислим днес и утре.

Ger4o аз съм на диетата вече два месеца и половина свалила съм 13 кг. и съм много доволна, но имамам мнооооого за сваляне.

# 142
  • на правилното място, в точното време
Ваня, Hug  Моля ви,кажете как сваляте тез кила. Аз свалих 5 и до там. Застопорих се на това положение и няма мърдане.Обезкуражих се, почнах да си хапвам по малко от всичко, верно не съм си ги качила обратно, но искам съвет как да продължа.  Praynig Май трябва някой да ме нарита едно хубаво, че да се взема в ръце.
Ние се уморихме от сватби  Stuck Out Tongue Winking Eye но за сега ги приключихме.Сега почваме с ремонта. Sick Да видим до къде ще я докараме.

# 143
Рави, аз почнах Дюкян. Мъж и на катето е -12 кг и имам и още познати, дато направиха чудеса. Оказа се, че всеки, който питам как е отслабнал е отслабнал с Дюкян. А и се оказа доста лесно за спазване при положение, че може да се яде по много и то не толкава малко неща. Та сега продължавам със свиненето непрекъснато, но само с позволените неща и много бързо слабея. Чак съм се притеснила да не увиса цялата  newsm78

# 144
и аз я зарязах диетата, ама то тия македонци са ужасно... може ли да им е толкова хубава храната... сиренето им истинско, прасковите сладки, краставиците имат вкус... за киселото мляко и гевреците да не говорим, че съвсем не се връзват ...

взех си 10 кг готова пилешка скара, контрабандирах я, сега я замразих и започвам мръвките с нови сили.

рави, мисля, че такава почивка не е чак толкова зле, особено ако не си си върнала килограмите. даже понякога се препоръчва, защото организма се настройва на новия хранителен режим и спираш да отслабваш, но после пак. ти колко още искаш да свалиш?

гер4о, няма да ти увисне кожата, защото протеините я правят много еластична. спокойно.

по повод хотелския английски, може за теб да спретна някой блитз курс само за скандалджийски английски... няма да ти трябва много граматика, интонацията я владееш, мисля че с 3 урока ще се подготвиш за следващата почивка Joy

от македония нямаше как да пиша, а и не бях в настроение... семейните почивки най-много ми харесват, когато са по двойки (аз и Кайо или венци и Кайо) тази бяхме накуп и не мисля да повтарям скоро.

# 145
Kalinka де ходиш в македнонско на почивка  newsm78
За скандалджийския английски аз съм първа в списъка  Joy бягат ми думите  Joy
Роза, направих спец. проучване в офиса кой колко е увиснал от диетата, наблюдава се увисване само при свалилите над 20 кг  Peace Има процедури за събиране на кожата с лазер, но това ще ти го обясня след като родиш още едно бебе  Peace Hug
Мъж ми изобщо не се захрани като хората и качи 2-3 кг., за 1 месец, ама започна да яде шоколади, хлябове, банички каквото ми душа иска  hahaha даже и протеинови дни не правеше последните седмици, но сега го вкарвам пак в пътя  Joy

# 146
Кали  аз като ходя в командировка в Македония си пазарувам винаги колбаси, сирене, кашкавал има и хърватски и сръбски неща които са на почит в къщи.
Рави,  аз съм на тази диета на аз отново подчертавам че имам много килограми за сваляне а мисля че това има значение, аз имам да свалям поне 35 кг. така че си мисля че следващата 1 г. ще съм на диета, не че преди се отпусках просто ядях боклуци.Между другото имам периоди от 10- 15 дни в които нищо не свалям, но стискам зъби и продължавам, и има резултат само дето  ми писна да мъкна бутилките с вода до офиса.

# 147
MAйра има ббббеееебббкккаааа

Hug Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

НОЕМИ

в 13.14
3580 / 55см!!!

# 148
  • нейде там, където ....
Аз съм почитател на ВМ-НВД. Но там трябва да се внимава и смята - да не иде коня у рЯката. Не за друго, а може без месо, пък аз не съм му голям фен. И движение повечко, че да съм сигурна от къде ще се махнат сантиметрите. Последното е от скоро. На едни и същи кила - сега не мога да закопчея едни панталонки . . тогаз се хванах по-сериозно. Малко остана. И от килата, и до морето . . .  Hug Де да можех да кажа същото и за работата Cry

# 149
Майра, честито!!! Много щастие ви пожелавам и бързо възстановяване!!!
Е, не почака Ноеми до 02.07, но нищо - да е жива и здрава!!!

Общи условия

Активация на акаунт