59 ways to stay cool или в сащ се стопли и кроим планове за лятото

• 13 793
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Анет, аз качвам клипчета директно с Пикасата в гугълския си акаунт. Има опция.

# 121
A нещо не мога да качвам с пикаса, не се получава.

Ати, честито ти станали гащи  Laughing

# 122
сигурно са писали неща дето "една позната на една позната казала..."

аааа, не е било така - стринката на третия ти братовчед на учинайка му, че неговата майка казала  Mr. Green
Ох какво е "учинайка"  Embarassed, че да разбера и аз кой на кого казал Mr. Green
За писането из Бг , голяма простотия може да срещне човек , че направо нямам думи. Отказала съм се да коментирам каквото и да е където и да е.
Ати панталоните ще станат , няма страшно на някои отнема малко повече време. Аз миналото лято се разкарвах на 57кг , едва около нова година си върнах моите 53. Е Българските 50кг никога няма да ги видя вече , ама то е защото "ям сладко като за световно"( а един живот живея   NaughtyMr. Green)
 Тандури не се притеснявай , когато можеш сподели  и ако издадеш някоя вкусна рецепта за блат и крем...   bouquet, че ми се изпробват разни неща. Нямам търпение вече да пробвам кухнята в новата къща , тука на тясно , а и с тази допотопна печка дето над 375Ф включва реотан отгоре. Sad... ooooh!
 Вики ами то в айсинга не се ли слага боя. Според мен е почти същото  newsm78. Вярно фондана си е неблагодарна работа  аз тортата на бебето  докато я направих -снимахме няколко  снимки и хайде трябваше да я развалям за да режа(3те етажа бяха с различен вкус). Фигурките ми се досвидя да ги изхвърля , сложих ги в една кутия , но май към коша отиват...но като знам наистина колко време ми отне да ги моделирам...
 Айя не знам за виза какво точно искат. Предполагам се изисква от застрахователната ти компания. Защо не им се обадиш и да ги питаш със сигурност какво точно искат.

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 16:35 от raya_usa

# 123
Ох какво е "учинайка"  Embarassed, че да разбера и аз кой на кого казал Mr. Green

Не беше ли "вуйна"?

# 124
Hear Again, raya_usa целта е за виза. Съпругът ми е там и аз трябва да си извадя медицинско за да ми извадят виза и застраховка покриваща 200 000 за 1 г. И аз разбрах, че трябва да е за спин , васерман и снимка на белият дроб ама да не трябва да има и още нещо?

Хм, ако консулството ти изисква този преглед, иди в едната от двете клиники в София, които правят тези прегледи. В сайта на консулството ги има.

# 125
учинайка=вуйна - научено от новозагорските роднини  Laughing

Това именуване на всеки роднина поотделно в българския ме нерви много, да не говорим,  че не мога и не мога да отуча детето да нарича непознати "леличка" и "чичко", щото руските баба и дядо го научиха така.
-------------
Анет - фейсбук, мултиплай. И двете имат опция да ограничиш кой какво гледа.

# 126
Биз,мерси; трябва ли който гледа да има фейсбук акаунт?(май да ми се струва,к няма да сработи,трябва ми клик и муви за баби)

# 127
Анет, или multiply.com или youtube, все пак. Нашите баби позват и двете, клик и гледат, лесно им е  Simple Smile Не се притеснявам много кой ги гледа, непознати мисля рядко попадат на такива филмчета, а и за да не ги намират, гледам да не слагам много "tags" - пиша "baby" и това е.

Взех билетите за август за БГ, от 12 до 26-ти, ако някой има път към Пловдив тогава - там сме  Simple Smile

# 128
биз...уби ме с тая учинайка хаха  -Марти на руски ли им вика "леличка и чичко "....нали на руски чичко беше "дядя" или е друго.... newsm78......едно време руския ми беше като матерен език,сега толкова неща съм забравила ехххх

анет...аз във уебшотс имам акаунт ,качвам филмчета там  ограничавам да може да се гледа само от хора на които аз давам линка и толкоз,никой друг не може да ги гледа Peace
*ако имате проблеми с качването на филмчета да знаете че е най добре когато ги конвертнете от  MVI to Mpeg ,файла става значително по малък  и може да качите по бързо и повече време

рая...ето за това говоря,нали ...много неблагодарно ...и аз на Елла и пазих патетата дето майсторих незнам си колко часа и след 2 дена установих че смисъл няма да ги пазя Tired ,сметаната пак се оцветява ..да...но  май по малко боя се слага и затова не горчи....във фондана колко боя наблъсках последния път за да си направя коледните фигурки... ooooh!....за ядене въобще и дума не можеше да става.

# 129
Биз,мерси; трябва ли който гледа да има фейсбук акаунт?(май да ми се струва,к няма да сработи,трябва ми клик и муви за баби)

Анет, ами може да им направиш един акаунт във фейсбук, за да можеш да рестриктнеш видеото само за тях, иначе е пъблик (там качеството сякаш е по-добро бтв от други сайтове). Мултиплай е на същия принцип, както навсякъде де - ако искаш да е рестиктед, трябва гледащият да има акаунт. Иначе можеш навсякъде да го постваш и да са пъблик. Аз поне спрях да го правя това и направих акаунти на роднините и те си гледат.

забравих да кажа, че във фейсбук можеш да записваш от уебкам и да изпращаш от телефон

# 130
Взех билетите за август за БГ, от 12 до 26-ти, ако някой има път към Пловдив тогава - там сме  Simple Smile

Ама как, ще пием кафе в Чирпан, отсега усещам.  Laughing

# 131
За тези, които не влизат в Клюкарника. Това чудо прочетох преди малко:
Цитат
Уейт ъ минет!

Какъв номер може да спретне използването на кирилица понякога  hahaha

# 132
Вики, не мисля, че се слага по-малко боя в айсинга, да не говорим, че количеството захар е почти същото във фондана. Според мен и двете са еднакво вредни, но предпочитам фондана, защото мога да го отделя лесно, така децата изяждат вътрешното и не се тъпчат с излишна захар, докато айсинта трудно се отделя.  Peace

# 133
Това именуване на всеки роднина поотделно в българския ме нерви много

На мен пък ми е много интересно Laughing. Брат ми и мъжа ми много обичат да си викат един на друг баджанак и всеки път трябва да им разбивам мечтите с това, че баджанаци за мъжете на две сестри, а те са си зет и шурей Nerd.

# 134
  • Boston, MA
И аз сутринта видях писмото на мамма до Капитал, и опитах да рейт-на гадните коментари като обидни, но не успях, някой да има идея защо?

Няма да се ходи в Монреал за дългия уикенд, още е в криво настроение малкия шеф и не ми се слушат 6 часа лиготии в колата.  Naughty

За тези, които не влизат в Клюкарника. Това чудо прочетох преди малко:
Цитат
Уейт ъ минет!

Какъв номер може да спретне използването на кирилица понякога  hahaha

Супер!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт