59 ways to stay cool или в сащ се стопли и кроим планове за лятото

• 13 800
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
МЕРСИ на всички за идеите за клипове за баби!Весел дълъг уикенд,дами!

# 136
  • USA
Ники, готино е това! Simple Smile
Друг бисер, който съм срещала разговорно е "дай ми един кол" (give me a call Wink).

Бубка, аз говорех за коментарите под оригиналния текст. Не знам какви са тези под отговора на мама.

Айде и една почерпка от мен, че днес остарявам  bowuu!   party023  cook newsm38

# 137
Привет- мривет!
Наминавам да съобщя, че Данни ще става батко на малко момиченце- точно, както го искахме!!!  bowuu Party Flutter

Я кажете какво мислите, че ми е положението, в случай, че срока на условната ми зелена карта е минал, а в момента се разглеждат петиции за махане на условнността от март 2007 (ние сме подали през февруари 2008, предвидения от закона срок)... Нелегална ли съм  Shocked?
Хиър, мисля, че ти би могла да знаеш?

# 138
  • USA
Софко, честито! Да е здрава и усмихната! Simple Smile По другия въпрос не знам. Няма ли нещо като Adjustment of status?  newsm78

# 139
Winx , честит рожден ден. Нека твоите желания бъдат мои пожелания  bouquet
 newsm59 newsm67
Софко, а честито. Безпроблемно всичко да мине , да е жива и здрава
Ирка , е то ей на къде е 9 юли , ще дойде бързо, бързо
Аз до 19 юни съм в гипс а после рехабилитация , раздвижване и не ми се мисли. Докато не ми опукат иншуранса няма да ме пуснат на работа Twisted Evil. Те дори искаха и да го оперират добре че се консултирах с още 3 ортопеди / 2 в БГ и 1 от тук/Ами няма нужда от операция крака, ама ако го питаш лекаря ми ще ме среже за 1 час да ми сложи болчета и телчета #Cussing out
Добре, че все още се грижат за нервите ми , не са ми изпратили сметките за спешна помощ и 2 посещения при лекар

# 140
Софко, честито момиченце!

За зелената карта, подала ли си документи за премахване на условието? Ако да, имаш ли писмо от имиграционните, че са ти получили документите за премахване на условието? Ако да, в писмото има параграф за удължаване на зелената карта и писмото се представя в комбинация с нея.
Ако не си подала, защо? Ако си подала, а не си получила отговор, им се обади и разпитвай, на техния 1 800 номер.  Ако ти е минал срока на зелената карта, и нямаш писмо от имиграционните, че са ти получили документите и я удължават, се обади или най-добре отиди лично в местния клон на имиграционните ( назначават дати по интернет много лесно). Носи си всички документи, вкл. номер на кейса и входящата дата на документите за премахване на статуса. Като отидеш, и те видят в системата по , имат право на място да ти бият печат за удължаване на срока на съществуващата ти зелена карта, до разрешаване на случая с премахването на условието и издаване на нова зелена карта (обикновено година)л
Ако ти е изтекла картата и нямаш писмо от имиграционните, се задействай веднага, защото официално си нелегална. Това е, което на мен ми казаха, и ние минахме по същата процедура.

# 141
Хм, интересното е, че писмо за назначаване на дата за отпечатъци- получих, и даже дадох, но писмо за потвърждение от тях преди това- никакво...
Сега като си проверих случая онлайн, ми пише, че са ми пратили въпросното уведомително писмо, А НЕ СА!!!
Мда, ще им звъня... Зора, голямо благодаря за подсещането и инфото!!!!!

# 142
Няма страшно, щом в техните системи се води, че са изпратили писмото, това поне е добре. Само трябва да го намерите сега. То е реалното удължаване на валидността на зелената карта... и двете си ходят в комплект, докато не дойде новата зелена карта.
Аз се учудвам, че не си получила заплахи от ДМВ, те на мен започнаха да ми пращат писма няколко месеца преди изтичането на зелената ми карта, за да ми обясняват, че документите ми ще станат невалидни

# 143
Ами незнам,
в петък сме на среща с имиграционните да ми бият печат в паспорта, дотогава съм незаконна  Mr. Green...

Мерси, момичета, за пожеланията и за помощта!!!

# 144
Софко честито   bouquet . Да ти е лека бременността до края и лесно раждане .Имате ли име вече?
За имиграционните-те писмата им постоянно се губят. И аз бих казала да им се обадиш!
Winx да си жива и здрава.  newsm67 nbirthday
MVK о ще дойде сметката , няма начин да те подмине. Нали имаш застраховка? А иначе много ясно че са готови да кълцат и слагат телчета и болчета -  това са си пари от иншуранса!

# 145
  • usa
миз, отдавна се съмнявах аз, благодаря че ми потвърди съмненията, айде показвай снимки.

обаче само една, че тези неща - снимките на модели, пари струват...

За тези, които не влизат в Клюкарника. Това чудо прочетох преди малко:
Цитат
Уейт ъ минет!

Joy

winxчестито! жива и здрава и много усмихната да си дълги години  newsm59!

Аз се учудвам, че не си получила заплахи от ДМВ

DMV ли имаш предвид??? те пък какво общо имат със имиграционните служби? толкоз незаконен народ кара със законни книжки  newsm78...

# 146
Winx - здрава и усмихната   bouquet

Много вероятно да не влизам почивните дни, затова по бг време честитя рождните дни на Калин на Тандури и синът на Блажка (ако не се бъркам) Да са здрави и усмихнати   bouquet

представям си какви торти са спретнали вече   Grinning

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 03:57 от Niki1

# 147
Честито на всички празнуващи и най-вече на Софкобофко  Hug страхотна новина!

Не съм чела, та само вмъквам, как 2 чифта бабети ни пяха хвалебствени мурафети за чедото, което се преструваше на спяща красавица на презокеанския и никой не разбра, че има бебе на борда  Mr. Green

В Франкфурт ни конфискуваха бърбъна  #2gunfire не взимайте алкохол от безмитните, по-гадно летище от Франкфурт не бях виждала скоро!

ЕГН се било вадело "минимум за 2 седмици, ма вие какво си мислехте"  Shocked

В София има повече дечурлига отвсякога... аз следвам светлия завет на Зора да не обръщам внимание на негативите и трудностите, но ката ден тихо и страстно проклинам, особено когато дори е Бебешкия Хипермаркет има само стълби м/у 3-те етажа и няма тоалетна  #Crazy #Crazy #Crazy даже ми се поизсмяха на наивитета да си търся място да сменя беба  Thinking убиха ми всяко желание да похарча някой лев за стимулация на китайската икономика...

# 148
  • usa
Честито на всички празнуващи и най-вече на Софкобофко  Hug страхотна новина!

Не съм чела, та само вмъквам, как 2 чифта бабети ни пяха хвалебствени мурафети за чедото, което се преструваше на спяща красавица на презокеанския и никой не разбра, че има бебе на борда  Mr. Green

В Франкфурт ни конфискуваха бърбъна  #2gunfire не взимайте алкохол от безмитните, по-гадно летище от Франкфурт не бях виждала скоро!

ЕГН се било вадело "минимум за 2 седмици, ма вие какво си мислехте"  Shocked

В София има повече дечурлига отвсякога... аз следвам светлия завет на Зора да не обръщам внимание на негативите и трудностите, но ката ден тихо и страстно проклинам, особено когато дори е Бебешкия Хипермаркет има само стълби м/у 3-те етажа и няма тоалетна  #Crazy #Crazy #Crazy даже ми се поизсмяха на наивитета да си търся място да сменя беба  Thinking убиха ми всяко желание да похарча някой лев за стимулация на китайската икономика...

глезла...

# 149
Mиз - и то голяма  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт