59 ways to stay cool или в сащ се стопли и кроим планове за лятото

• 13 822
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • usa

Simple Smile. бързо окопитване и приятно прекарване на родна земя!

# 151

Simple Smile. бързо окопитване и приятно прекарване на родна земя!

Тъй вярно! Слушам и се подчинявам Grinning

# 152
  • usa
good Grinning!

бтв, happy friday, френдове!
аз си седя, сърбам си куба либре, слушам си стинг, всички налични на възраст нелегална за употреба на алкохол са на втория етаж и аз се разтичам... предстоят три дни, в които няма да ставам в 5.15ам! yeah!!!

имате ли вълнуващи планове за дългия уикенд?

# 153

Уинкс, Честит Рожден Ден, всичко най-прекрасно ти пожелавам!     bouquet  bouquet  bouquet
Софко, честито момиченце  Hug

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 19:57 от Jenna

# 154
За планове за дългия уикенд викате...такива ми се люлеят, че се чудя от коя да умра..

Снимките са ужасни, ама като ми пратят по-хубавите може да ги постна и тях. Ако на някой му е интересно как е правено всичко от до, ето тук:
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/05/buzz-lightyear-cake … e-to-buzz_23.html
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/05/buzz-lightyear-cake … bute-to-buzz.html
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/05/buzz-lightyear-is-born.html
http://tandoorisjourney.blogspot.com/2008/05/frankenbuzz-is-born … to-make-buzz.html

Пожелайте ми успех, че имам да правя още сума торти, та дългия ми уикенд е в канала.  Tired #Crazy

# 155
миз, точно DMV имах предвид. На мен ми издаваха книжката още докато бях с условна зелена карта. Като приближи време да изтича започнах през седмица да получавам писма от тях, че ако не ида да докажа, че имам нова, шофьорската ми книжка ще стане невалидна.. 4-5 писъмца получих, милите те..

Агентката, ама ти съвсем на американизация си го обърнала бе, диър, повивалници, стая за кърмене, асансьори, молове, чшшшшшшшшшшшшш, алоу. Айде нема да се даваш, ти си търпеливо балканско чедо, девойка убава.

Планове за дългия уикенд. Ще се спи. Ако шефката даде  Laughing
Иначе, разходка, закуска и обяд в Сакраменто. Неделя, пазар, моткане, плаж евентуално, вечерта имаме гости. В понеделник кино маратон. Отпочнахме уикенда с приятна вечеря навън и 2-3-4 коктейла.

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 08:17 от Зора

# 156
Winx, честито мила! Да си много щастлива!

Честито и на Калин на Тандури! (При мен е вече след 12ч:) Честно тази торта прилича повече на играчка, направо не ми се вярва, че е за ядене!

Агент, аз едно време имах карта на столичните тоалетни, каквато съм си пикла  Mr. Green ма хич не бяха много. Simple Smile Да кажеш после как си разрешила проблема с преобуването.

Дженна, тук в мола с главно М, май няма специални стаи за кърмене, обаче в магазина на Картърс например има, както и в Бейбисаръс, ма не са така убави като в Дъблин както описваш.

Софко, честита новина! Как се чувстваш?

Ние утре ще празнуваме 24ти май. В църквата до нас има статуя на двамата братя, ще занесем цветя сутринта. А в понеделник сме на въпросното бри (брис?), за което никой нищо не каза. Аз малко прочетох в интернет, а пък приятелите ни успокоиха, че щяло да е съвсем информал, та да видим. Ще ви разправям като се върнем, това било голяма работа сред евреите.

Това за ДМВто си е от щат до щат, аз си мислех, че при нас е най-строго, пише до кога ти е валиден престоя на самата книжка. Имиграционните адвокати тук бяха полудели като се приемаше това, защото полицаите изобщо нямат компетенции да решават дали си легален или не.

# 157
ама аз нищо не съм казвала за моловете! в мола, в който си ходим обикновено има /тва в Бостън/... но да си дойда във ваканция и да се пъхна в мола няма да стане Simple Smile и при положение, че съм в бебешки магазин аз помолих само за тоалетна бре, хора! не за повивалник! това и в колата и на коляно вече го правя, да не казвам по какви места кърмя, че ще се смеете до понеделник!

# 158
Джена, в един наш мол има такава семейна стая му казват, с всичко което си изброила + телевизор за децата, маси, столчета, играчки, две стай за кърмене и тоалетна с мивка и тоалетна и за малките човеци. Но в цял ЛА само един мол е така, /поне аз друг не знам/, след основен ремонт.

Уинкс честит празник   bouquet

Честит Рожден Ден и на Калин! Тортата е жива играчка!

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 11:15 от Пумпал

# 159
Е, Джена ти го изкара това в Дъблин, рай за бездомните направо там да си ходят. Аз освен стол да седна нямах много нужда от друго. БТВ, във всеки мол в Минеаполис има такава стая. Агентката, ти да не се оплакваш много Simple Smile.

Миз, ммм - кра-со-та!

Айде сега подред - Уинкс, Калин, Борис (Блажка-сивушка, нали той беше?) Честити ви Рождени Дни!!!!!

И най вече на всички - Честит ви 24 Май!
Ние ходихме на манифестация, децата много се впечатлиха, Марти най-много хареса мажоретките  Mr. Green. Умилих се, но се опитвах да си припомня, колко ми беше досадно едно време да ходя. Разликите с едно време са: вече не е манифестация, а шествие, децата са по-модерно облечени, мажоретките и учителките са по-предизвикателно облечени. Иначе беше хубаво, с музика, песни, голямо - много училища имало във Варна, кмета мина, всички частни и нечастни, детски кръжоци и театрални групички. Личеше си, в кое училище са се постарали повече, в кое не са много. Абе, хареса ми Simple Smile. Ето снимков материал.

# 160
Гледам тук един концерт на Лили Иванова и си мисля..вие представяте ли си, че тази жена, която има самостоятелни концерти по два часа, на които пее с пълен глас, с много емоция, скача, тича и танцува е родена 1939г и скоро ще стане на 70г  Shocked Аз мисля, че тя е просто велика!

Ето края на концерта: http://www.youtube.com/watch?v=Des7vYxWHwE

# 161
  • Spain
ТАндури 4естит рожден ден на Калин!

желая му щастливо детство изпълнено с лудории и нови приятел4ета !

bouquet

# 162
БТВ, във всеки мол в Минеаполис има такава стая.

абе вие с Атти не живеете ли в един Минеаполис  Wink

Честити Рожден Ден на Калин, Борис - да са живи и здрави и много да радват прекрасните си майки (и бащи)   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 02:59 от Jenna

# 163

Ха, тя е в Ст. Пол!  Laughing Ама и не знам за кой мол говори - ако е великия мол ъф америка, там има, стига да знаеш къде да ги търсиш. В по-луксозните магазини винаги има стая, където можеш да седнеш и да си накърмиш бебето. Аз съм ходила и в пробни да кърмя и никой нищо не ми е казвал.

# 164

Ха, тя е в Ст. Пол!  Laughing Ама и не знам за кой мол говори - ако е великия мол ъф америка, там има, стига да знаеш къде да ги търсиш. В по-луксозните магазини винаги има стая, където можеш да седнеш и да си накърмиш бебето. Аз съм ходила и в пробни да кърмя и никой нищо не ми е казвал.

Тъй, тъй, май излиза, че съм непросветена значи. Да, за МОА говорех, там само в Картърс открих спец. стая, ама не е и като да съм търсела много-много. Значи казваш, че има? Имат ли някакво кодово название?
BTW във вашия район кой мол е най-удобен, Southdale? Нещо хич не съм ориентирана.

Общи условия

Активация на акаунт