59 ways to stay cool или в сащ се стопли и кроим планове за лятото

• 13 832
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Честит ден на буквичките!Сред многото важни и по-малко празници,този ми е най-любим. Биз,мерси за снимките,гледам ги няколко пъти,верно умилително..
*
ЧРД на Калин и Борис! Да са здрави!
*
на какъв език сънувате?
*
мили боже 5.15.ам става миз..евала..много са полезни такива риалити чекове че да оценява човек какво има,а да не мрънка(аз вчера като ме събудиха в 7.15ам вместо в 7.30 с будилник, че имало монстър в горната баня)

# 166
Благодаря момичета за пожеланията!!!  bouquet Ние се приготвяме за тържеството в музея Wink
Честито на Борис на Блажка!!!  bouquet  bouquet

Пумпал, не само че се яде, ами стана и толкова вкусна, че дребните нямат търпения да я отрежем. Правих Devil's food за единия блат, Zesty lemon cake за втория, вътре е с шоколадов ганаш и отгоре е с лимонов айсинг.
Направо стана супер на вкус ( ние вече опитахме от изрезките  Laughing

# 167
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден
на
Калин и Борис
Да са здрави и щастливи деца!

Уинкс, Честит Рожден Ден и на теб! Да си здрава и много обичана!  bouquet

Честит 24 май на всички!

Биз, снимките наистина са хубави!

Тандури, аз нямаше да си позволя да я ям тази торта! Направо си е произведение на изкуството!

Пумпал , няма остаряване тази жена, и това е! От както я помня все една и съща ми изглежда!

# 168
Tandooriтортата е невероятна. Да ти е жив и здрав рожденика
 bdbaloni  cookБлажка честит ти рожденик , много да ви радва юнака  nbirthday  party023
Агенткатаех така са първите впечатления от Бг , свиква се. Wink
Бизприпомни стари спомени. А мен ме е обхванала една носталгия-всички се изпоприбирахте към Бг ...искам и аз Sad
 Днес уж щяхме да ходим на българското парти в Сейнт Луис , но моето магаре пак провали нещата. Сега сме "наказани" да не ходим на партито и на рождения ден на една малка хубавица. Едва ли бандидка ще разбере смисъла , но ...вече наистина съм вдигнала ръце #Crazy
 Затова сме си в нас за дългия уикенд , баща и ще работи естествено, пък ние ще се гледаме из нас.

# 169
  • У дома
Честит празник на всички!  bouquet 

На Калин и Борис - честито на мъниците!!!  ura  party023

# 170
Благодаря ви много за пожеланията!  Hug
Танндури, честит ти рожденик, да е здрав и щастлив!   bouquet
Нашата палатка пристигна преди 2 дни, и заминаваме днес на къмпинг, сравнително близко до нас като за начало, ще ходя да стягам багажите, подаряваме приключение на хлапето.  Simple Smile
Пък да видим дали за нас няма да е по-голямо приключение това, никога не сме го правили досега, ни с деца, ни преди деца, имала глава да пати.

# 171
О, блажка, честито и на твоя Борис! Надявам се да ви хареса къмпинга, особено на децата!

# 172
Честит ви празник, девойки, много го обичам 24-ти май ..

Честит рожден ден на Борис, блажка, да ти е здрав и усмихнат!

Тандури,  всичко най-хубаво на Калин и весел празник!

Уинкс, на хубав празник си родена! Grinning

# 173
Днес е празник и на моя град. Атмосферата е неповторима.

Поздрав за всички: http://www.youtube.com/watch?v=hEZXWkpA6oA&feature=related

Наздраве Тина Simple Smile

# 174
Ех, Ники, Ники, спомени върна ....това беше първата песен на нашата сватба...

# 175
  • USA
Момичета, сърдечно ви благодаря за поздравите и хубавите пожелания!  Hug Много обичам рождени дни!

Честит рожден ден на Калин и Борис! Да растат здрави и усмихнати деца!

Честит 24 май на всички! С пожелания да имаме повече време за четене!  Laughing

Биз, мерси за снимките. Обичам манифестациите и се радвам, че са се постарали училищата.

# 176
честит рожден ден на Калин и Борис! да са здрави и усмихнати!

честит празник и от мен Simple Smile.

специален поздрав до всички, които работят или са работили в сферата на образованието.
http://www.zazz.bg/play:6b315e7b

# 177
 Да са хубави спомените ви още много години Зора Simple Smile

За първи път чух Н. Чакърдъкова и видях този ансамбъл тази година. Бях впечатлена. Момите и момците са подбрани  - високи, напети, стройни. А носиите изписани. Слязоха от сценатаи поведоха хорАта навъх Нова година Heart Eyes

# 178
Честит рожден ден на Борис!:cook: Блажка, весело на къмпинга, много смело за мен така че ще чакам с любопитство как сте изкарали.

Зори, страхотна песен за сватба, ако знаех и аз бих започнала с нея!

# 179
Честит рожден ден на Калин и Борис! От все сърце много здраве и късмет newsm59 newsm67

Общи условия

Активация на акаунт