59 ways to stay cool или в сащ се стопли и кроим планове за лятото

• 13 827
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Блажка, Тандури, да са ви живи и здрави момчетата  Grinning

Пумпале, не ти се получава с клиповете, защото се опитваш да качваш от сайта и пак минаваш през гугъл видеос. Аз качвам клипове през Пикаса програмата на компютъра, все едно са снимки.

# 181
Блажка, Тандури да си ви живи и здрави рожденниците и много да ви радват.   bouquet
Уинкс, най-сърдечни благопожелания и за теб   bouquet
Честит празник на всички !!!
Тук е такава мръсна жега, че всеки ден ми е лошо...нещо аклиматизацията здраво ми куца...не смея да си помисля ако сега е към 100 градуса през Юли и Август какво ще става  #Crazy
Тандури, тортата е уникална. И аз искам да творя за 1-ви юни, ама не знам време дали ще ми остане  Sad
Някой по-напред питаше за Сан Антонио. Аз сега съм до Далас близо,което е на 4 часа път от Сан Антонио- още не съм ходила, но чувам че било много хубаво  Peace
Утре май ще отпрашим към Остин или Хюстън, ако не ни мине котка път. Весел лонг уикенд на всички  Hug

# 182
Минавам набързо, за да поздравя рожденниците на Тандури и Блажка. Нека Калин и Борис са много здрави, щастливи и лъчезарни!

Честит 24ти май на всички!

Аз си имам гости за дългия уикенд - свекър и свекърва, така че ще се разписвам по-дълго другата седмица. Сега ми е време за релакс и чаша вино след цял ден пазаруване и готвене.

Clairette, аз бях в Далас миналата седмица на business trip и така се кефих на горещото време, защото ние тук още лято не сме видели в Илиной. С колежката бяхме наели един convertible и цяла вечер бръмчахме напред назад със свален покрив.

# 183
Тандури и Блажка, да са ви живи и здрави прекрасните синове!  Gift  Tada

# 184
  • У дома
Леле, къде ги тези жеги? Аз съм пуснала парното пак.

Момичета, много ми е странно вкъщи - излязох с Мая на разходка, а се прибрах без нея. Няма още 4 год, а остана през няколко улици на слийп оувър и сега ми е едно такова... не знам да се радвам ли, да плача ли. Малко рано сякаш за тези неща?
Отивам да си сипя един пръст винце.

уинкс, как съм пропуснала... Най-добри пожелания и от мен  bouquet

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 06:36 от Atalanta

# 185
уинкс, днес минах набързо и съм пропуснала, че и ти имаш рожден ден Embarassed.
желая ти много здраве и късмет!  bouquet
биз, много ме зарадва с тези снимки от варна:hug:. да беше споменала, че ще ходиш, щях да те помоля да снимаш колежките Laughing.

# 186
Ех, момичета, нямам време да припаря до интернет кафето.  А.Джей  ми разказва играта. Не иска да седи в количка, иска да я бута, а като види листо, фас, камък или хартия се спира взима и в устата, като му ги взимам се почва невероятна истерия #Crazy Онзи ден искаше да ходи по едни бордюри, след 10 минути реших, че достатъчно сме се гъзили на хората в близкото кафе, тръгваме, рев, след 5 метра го пускам, той се обърна и право на същото място се върна Shocked Яде по 2 филии хляб с кири, пюре само, ако ме храни с хляб в същото време....и така ни минават дните... получила съм толкова неискани съвети от приятели близки и непознати за една седмица, колкото у дома не съм за 1 година...здраве да е...само няма да мия очите през мръсните метли Crossing Arms  Laughing

Честити празници на патерица на всички, които са празнували/ празнуват!  bouquet

Не съм чела темата, нито старата дочела, сега отивам, може пак да се включа, ако малкия не се събуди...

Целувки от нас Hug

# 187
Kъде четох къде не, но каквото си спомням да допълня...

Софко, честито за дъщеричката и лека бременност!  bouquet

Тандури, не знаем къде ще живее, офиса е в Matawan (ако правилно съм запомнила).  Ще ни летят да търсим апартамент, няма да помагат за къщата Sad...дано имаме късмет да я продадем или дадем под наем.

бг магазините- за сега всички са били много любезни, освен в една оптика за 5 минути се правеха на заети и никой не ми обърна  внимание естествено  си излязох... в други не ходя много, защото са толкова малки, че дори с триумфа не мога да се завъртя. В един детски поръчах столче за А.Джей, много любезни, изпратиха ме до вратата, но сама се мъчех да я държа отворена и да дръпна количката навън, продавачката до мен не помогна....

Джена, дано си права, че ще свикна....опитвам се поне на майтап да обръщам нещата...

Мрс Г, поръчвам Доминото, мерси Hug

Пумпал, нямаме този ТВ2 за съжаление, пък и нещо не гледам тв тук. Айдола го гледах в интернет докато бях там, сега не се и сещам, луда работа Crazy....намерих пюретата на Гербер, мерси Hug

# 188
Честито на патерица на всички (че аз все със закъснение влизам  Embarassed ) Уинкс бъди жива и здрава!
Блажка и Тандури да са ви много щастливи рожденниците!!! бтв Тандури видях тортата, супер е! Благодаря че ъпдейтваш за интересуващите се Simple Smile
Агент кажи, кажи за кърмаческите неволи обещавам няма да се смея... Grinning Да знам че не съм единствена. Онзи ден седя на една възможно най закътана пейка и се опитвам да накърмя малката и една циганка спира и почва да ми говори как трябвало да съм я завиела през глава та да не видел някой  #Crazy ..... набързо я разкарах ам извинете никога не съм се опитвала да флашвам....напротив  Crossing Arms както и да е
Аз имам лоши новини от NVC, всичките ни документи са пристигнали, разгледани и обработени, но сега пък проблема бил, че няма авейлибъл дата за интервю в посолството до средата на юли!!!  #Cussing out , вече бях започнала да се настройвам за пътуване през юни ..... ееех ще си изсъхна тук от чакане
Хайде махам се, че имаме среща на випуска след час, 9 години откак сме завършили  ooooh!

# 189
Да се отчета аз на Атти, аннетте, стела, и ако някой друг се обаждал по темата за къмпинги и палатки (извинявам се, ако не се сещам, но и не мога да ровя на назад), че на къмпинга беше наистина хубаво! Природно, социално, и с добре премерена доза цивилизация. За деца като нашите беше чудно! Играха миниголф, плуваха, гониха се с други деца, сбъдна им се отдавнашното мрънкане за палатка и сандвичи от бисквити с маршмало, непременно полуразтопено на барбекю, усетоха го като авантюра, изобщо, пак ще ходим!
Тодлери сякаш не видях, бебета - малко, но огромната част от присъстващите бяха семейства с деца от 4 години нагоре, тук-таме млади двойки. Бяхме си съвсем на мястото, и за в близките няколко години, живот и здраве, това ще ни е може би предпочитаният избор за лятна почивка!

# 190
знам че не е редно да публикувам подобна тема,защото то не е точно тема.Скъпи мами от скоро живея в Ню Йорк и имам бебе,но май ме е налегнала следродилната депресия.По цял ден съм сама и ще откача.Мъжа ми постоянно повтаря да излизам на разходка,НО С КОГО?????????????????????? Аз не познавам никой,а и не смятам че с някоя американка или рускиня мога да се сприятеля,за да излизаме заедно. много моля ако има някоя майка българка в Ню Йорк и по-точно Бруклин бих желала да се запознаем с удоволствие.Чела съм много статии на други майки в чужбина и знам ,че на нито една от нас не и е лесно.Затова,който желае да се запознаем нека пише и остави координати.Искрено се надявам да имам поне един отговор....

# 191
Здравей, а в коя част на Бруклин живеете?

# 192
Здравейте Hug
Едно въпросче  newsm78 Имали промяна в количеството багаж за презокеански полети?
Вчера ми казаха ,че  вече имаме право на по един куфар, а не на два #Cussing out

# 193
Блажка, аз сигурно ще прозвуча смешно, ама не ви ли беше страх да спите на открито? Embarassed Моите ме врънкат за палатка, ама Ели малка ми се вижда.  newsm78

Сега да по питам....Софко, вие ли си бяхте взели куче наскоро? newsm78 Как се аклиматизира с малкия? Ти как се справяш?
Тука ни минават едни еретични мисли за Голдън ретривър...ама много се притеснявам как ще се справим.
Колко скъпо удоволствие е гледането на куче, доктори, ваксини, храни, принадлежности?Моля тези които имат да споделят! newsm78 Отгоре на това и ограда ще трябва да си сложим...По принцип мислим дали да не е някъде към другата година по това време, Калин ще е на 6, Ели на 2.5...

# 194
Здравейте Hug
Едно въпросче  newsm78 Имали промяна в количеството багаж за презокеански полети?
Вчера ми казаха ,че  вече имаме право на по един куфар, а не на два #Cussing out
Не вярвам да има промяна, преди по-малко от месец летях- имах право на 2 по 23 кг. Виж в страницата на някоя компания, Юнайтед например-със сигурност пише ако има промяна  Peace
Ето сега погледнах, не виждам да има промяна http://www.united.com/page/article/0,6722,52482,00.html
Тандури, с кучето май беше Сипируми, не Софко. На мен ми харесва идеята за деца и куче, като малка все си мечтаех. Ретривъра супер се спогажда с децата, но си трябва грижи много и двор, че е голяма порода  Peace
Браво Блажка за начинанието, мен ме е страх да спя на открито- торнада, урагани, твари...пъзла съм си аз  Mr. Green
Софко, страхотна новина за дамското бебе  Heart Eyes
Пингвин, много кофти с това забавяне на интервюто  Sad . Чак пък едно интервю да не могат да сместят...това е само заради бригадите шЪ знайш  Thinking . Стискам палци да намерите прозорче.
Да ви се похваля вчера ходихме на Далаския аквариум и беше супер яко, а пък днес ходихме в един парк с животни на свобода, пускат те с колата там и можеш да ги храниш- голям кеф, супер съм въодушевена  Crazy . Успях да нахраня едно бебе жирафче,  един елен здраво ми сръфа пръстите, а една зебра се навря в колата и едвам я изкарахме  Laughing После ще пусна снимки за природолюбителите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт