59 ways to stay cool или в сащ се стопли и кроим планове за лятото

• 13 771
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Чета ви подписите - Блажка, много хубаво ми стана да прочета стиховете на Лилиев, любим...

Уинкс - и ти ли беше ню уейв едно време, ееех, Кюр, еех, колко млади бяхме и колко важно ми се струваше всичко, което пеят. бтв, техните текстове, силно допринесоха за речника ми на английски Simple Smile

# 76
  • USA
Е, как!  Laughing Старо, но златно. Само дето сега като им гледам клиповете си падам от смях.  hahaha
Обаче, не може да се сравни със смеха от вчера като гледах Братя Аргирови на едно от клипчетата, дето пусна Джи.  Joy Танците просто ме разбиха, то не са чупки в ханша и във врата, то не е щракане с пръсти... А танца на групата отзад ми напомни аеробиката едно време.

# 77
Честит имен ден на всички именници  bouquet.
Тандури и тази торта ще е супер както всички други Peace
Пумпал Иван е страхотен.
Вече разбрах , защо Плами е бил крив цяла седмица / 2 зъба/. Сега ще може спокойно да си ме хапе с 4 горни и 4 долни Laughing

# 78
Честито на именниците малки и големи!
Брех този Иван Пумпалов голям сладур  Heart Eyes отдавна казах аз, че президент ще го правим с този авторитетен поглед  bowuu и как пълзи на тази невръстна възраст брей-брей...
МВК как е крака, оправяш ли се?

# 79
Честито и от мен на всички именници! Да сте живи и здрави с тези хубави имена!  Heart Eyes

Благодаря и за пожеланията за прпазника!

Пумпал, много сладко си ги снимала Иван как пълзи и си играе. От къде а тези малки играчки, много ми допаднаха?

Много ме просълзихте и мен с тези таралежи онзи ден, снимани са на детската ми площадка (май мен още ме е нямало по това време, но важна е идеята).

# 80
Честит иман ден на всички именници - малки и големи  bouquet
 Иван Пумпалов-ех сладур голям , а страшна конкуренция се насъбра ... Mr. Green. Пумпал той на колко месеца е вече?
Тандурия издай тайната какъв фондан правиш. Аз правя ММФ , но нещо ми кондензира, пробвах с този желатиновия , уж е о'к тестото еластично , увивам го и го слагам в кутия , на следващия ден става на трици. Какво става и аз не мога да разбера. Ако имаш идея , подскажи моля те  bouquet
 Вики ние не го ядем , тортите стават красиви , но на вкус ми идва множко всичката тази пудра захар. Иначе аз Дида не я спирам да яде каквото и да е( е джънка го ограничавам до минимум) , но тя пък торти не яде. Хапне 2-3 хапки"хубава е..." и това и е яденето. За украсата изобщо даже не се сеща да иска да опита, но предполагам защото е по-голяма , заради това newsm78

Ех пак сте писали снощи нещо което изтървах - за мъжете някаква теория. Жалко че Джена така бързо трие Crossing Arms

# 81
  • Boston, MA
Честито на Кейси, Джена, Ели, Ела и Константин, и на всички останали празнуващи!

Страшен е Иван, успях да го видя. Как пълзи бе, на колко стана този мишок?

Мишолина, другата седмица те чакам.  Wink

# 82
  • Boston, MA
Абе, видяхте ли това:
http://capital.bg/show.php?storyid=497190

# 83
Смятах аз, смятах, и Иван, и Ноли са вече почти на 8 месеца! Grinning Да са живи и здрави, и двамата са Gerber babies.

Според вашите теории от снощи, излиза, че съм мъж.

Бубка, бием ли отбой - няма Лаймска, има само лайм в Маргарита, надявам се. Wink

Честито на всички именици, малки и големи, не изброявам, за да не пропусна!

# 84
И Ноли и Иван са родени на 1 ви октомври, значи скоро ще са на 8 месеца...

Лайм в Маргарита, саундс гууууууд Grinning

# 85
Не, Бубка, не го бях видяла, но не се учудвам. Преди време някой беше пуснал линк с хвалебствена статия за този форум, в който т.нар. журналистка патетично благодареше на форума за цялата мрежа от приятелства и емоционална подкрепа (дотук бива, макар че аз и в това отношение си имам резервите), но когато се изказа, че се стигнало дотам, тя, журналистката, от национално издание, да научава новините и да си пише статиите въз основа на наученото във форума, ме побиха тръпки. Не знам другите как са, но аз не смея да вземам за чиста монета това, което се приказва тук, проверявам допълнително сериозни източници, ако нещо наистина ме заинтригува. И много се надявам никой да не взема за чиста монета това, което аз приказвам. Умът ми не побира как може национално издание да го прави (в случая не визирам "Капитал", а друго издание).
Но има и по-тежки случаи. В "Ню Йоркър" имаше преди няколко месеца статия за едно момиче, което се самоубило заради липса на взаимност в приятелството си с някакво момче от MySpace, което момче всъщност не съществувало, изобретила го нейна приятелка, за да й отмъсти за не знам си какво си.
Хайде, лека нощ от мене!

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 06:24 от блажка

# 86
блажка, в конкретния случай не става въпрос за липса на информация в Капитал изобщо.. .точно те повдигат въпроса за това, че подобен форум е в състояние да провокира подобна реакция в клиентите на някоя банка..

# 87
блажка, в конкретния случай не става въпрос за липса на информация в Капитал изобщо.. .точно те повдигат въпроса за това, че подобен форум е в състояние да провокира подобна реакция в клиентите на някоя банка..

Аз ли криво ги написах, ти ли криво го разбра ... но аз точно за това приказвах, за влиянието на този форум в територии, където не му е мястото.

# 88
Грешката е моя. Решх, че реферираш към Капитал конкретно, и скочих да защитавам любимия вестник.  Simple Smile

# 89
Оо, да, а помните ли, бях споменала тук за едно бг селебрити, дето го видях в един тукашен мол? Моментално го изтипосаха това в някакъв жълт бг вестник, украсено до безобразие при това. Има една девойка в Клюкарника, Шушон, тя направо заплатата си изкарва от инфо и клюки от бгмамма.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт