59 ways to stay cool или в сащ се стопли и кроим планове за лятото

• 13 781
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Мисис, ами да почваме с клюките тогава  Laughing

# 91
Мария, ехеее два зъба нови има да хапят, честито!

Ати, играчките са гумени за вана, голям хит за дъвчене  Wink Едните са на Нуби, другите не знам.

Мишолина, аз нямам идея. Снимам видео с малкия ми фотоапарат, нямам нерви да сменям, така е лесно /а имам и видеокамера/ и бързо. Само съвет да внимаваш това, което купуваш да е лесно за сваляне на компютъра и лесно да се обработва /една от причините поради които не позвам моята/.

Джи и аз съм мъж  Laughing Аз определено съм в ролята на мъжа в случая. Антъни продължава да усъвършенства усмивката си, много сладък аватар  Heart Eyes

Оле, хванах се за главата с форума и информацията. И аз как наред си пиша кой съм видяла /селебритис/ Може ли модераторите да ни трият мненията ако помолим. Джена хубаво прави, че трие.

Благодаря много за комплиметите за моето гардже. Да, Иван и Ноли са родени в един и същи ден. Като си представя какво невероятно съвпадение, пред вид обстоятелствата на двете ни с Джена.

# 92
здравейте,

Понеже вие вече сте минали по този път и знаете как е ...да попитам какви изследвания трябват за медицинско за САЩ? По телефона жената ми каза спин, васерман и снимка на белият дроб ама се чудя  newsm78 дали не трябва още нещо и после да ме върнат ? Някой запознат ли е?

Hug

# 93
Благодаря, дами за пожеланията. Да се намърдам и аз сред младото поколение в темата...

Винаги много ме радва Иван  Simple Smile

# 94
здравейте,

Понеже вие вече сте минали по този път и знаете как е ...да попитам какви изследвания трябват за медицинско за САЩ? По телефона жената ми каза спин, васерман и снимка на белият дроб ама се чудя  newsm78 дали не трябва още нещо и после да ме върнат ? Някой запознат ли е?

Hug

С каква цел медицинско?

Има 1-2 клиники в София, които правят изследванията и там си знаят какво да правят. Едната беше д-р Грийнберг, другата Вита струва ми се.

При мен прегледът за имигрантска виза беше СПИН, Васерман, снимка на белия дроб + интервю с лекар, което включваше преглед на зрението, прислушване...

# 95
здравейте,

Hug
За какво точно става въпрос - предполагам за Зелена Карта? Ако е за изследванията за ЗК , те се правят само в две клиники в София , и те там си знаят какво е нужно. Обаждаш им се за час и отиваш. Спин , Васерман правят със сигурност , за бял дроб не си спомням , гледат имунизациония ти картон и ако има нужда слагат ваксините които нямате.

# 96
Бял дроб заради туберколоза. Нас луди ни направиха с тази туберколоза, слагаха ни инжекциите за проба в крайна сметка, на мъжа ми даже два пъти. Сърби ужасно.

# 97
Ха, Блажка, и аз я четох тази статия в Ню Йоркър. Ти ли я беше пуснала, не помня. Много трагично наистина...

Ама ти сега в тъч ме хвърли - как да не вземам за чиста монета всичко, което казваш? Еееее, стига сега де, reference librarian, а пък непроверена информация ли ни предлагаш? Wink

––––––––––
Иван Пумпалов -  Heart Eyes
------------
Някой от вас чел ли е Positive Discipline и какво ви е мнението?

# 98
Оле, хванах се за главата с форума и информацията. И аз как наред си пиша кой съм видяла /селебритис/ Може ли модераторите да ни трият мненията ако помолим. Джена хубаво прави, че трие.

Дженна беше споменавала, че 'и четат мненията и хора знаят информация преди тя самата да е споделила. Мисля, че заради това трие. Да ме поправи ако греша.
При мен напоследък се случи същото и меко казано ми се подкосиха коленете от изненада.
...
поправям мнение, за да не се изтълкува погрешно.
Само да кажа, че много, мноооого ми се пътува...

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 18:27 от Niki1

# 99
Ха, Блажка, и аз я четох тази статия в Ню Йоркър. Ти ли я беше пуснала, не помня. Много трагично наистина...

И аз. Помня, че исках да ви я пусна, ама не помня дали го направих. Като гледам тук дългите текстове ги игнорирате, та ми мина мерака да ви пускам.  Mr. Green Втресе ме от нея обаче.

# 100

Дженна беше споменавала, че 'и четат мненията и хора знаят информация преди тя самата да е споделила. Мисля, че заради това трие. Да ме поправи ако греша.
При мен напоследък се случи същото и меко казано ми се подкосиха коленете от изненада.

ми тези 23 гости от къде ще идват? е гати популярния клюкарник сме направо. друго обяснение е, че има много българи в хАмерика, дето не искат се регистрират, ама четат.

Хиър, ти май я пусна статията.

# 101
Грешката е моя. Решх, че реферираш към Капитал конкретно, и скочих да защитавам любимия вестник.  Simple Smile

И моя, аз доуточних, защото се върнах да прочета какво съм нашляпала в 11 вечерта.  Laughing Добре поне, че съм уцелила откъде идва недоразумението.
Ей Биз, ами аз тук понякога си приказвам ей така, по женски, казвам например "преди време имаше статия за нещо си", но не навлизам в подробности за заглавие, брой, дата, защото не се доверявам на паметта си, дори на точността на спомена за какво е било, но ако на някого му е интересно, или ще попита, или ще си го намери, не ми е поръчка да го правя. Сега ще ме караш да се чувствам на работа, и когато не трябва.  Thinking
Аз леко настръхвам и от самата презумпция, че щом съм казала какво работя, се приема автоматично като истина, че е така. Не мисля, че този форум изисква това. Някой би ли назначил някого на работа например само въз основа на изказванията му тук? Аз бих се въздържала.
С което не отричам форума като цяло. Добре се модерира, и затова е и силен, заради контрола над тоталната простащина. Подсеща те да мислиш за това или онова, учи те да отсяваш неща, които не работят за тебе, поизглажда ти писането на български, разменяш по някоя и друга свежа реплика или внезапно огорчение тук-таме и ти олеква, но да вземаш решения изцяло въз основа на казаното тук ми се струва наивно.

# 102
шегичка беше блажка  Laughing

аз нали свързвам твоята професия с prairie home companion по НПР Simple Smile

# 103
шегичка беше блажка  Laughing

аз нали свързвам твоята професия с prairie home companion по НПР Simple Smile
О, аз четох някакъв транскрипт веднъж, около нас не съм засичала такова шоу, но ми беше странно, може точно този транскприпт да е бил такъв шантав. Малко общо с професията имаше, много малко, направо си просеха reference librarian да ги светне. Но едва ли би имало смисъл, някои стереотипни представи са хронични.
А я кажи ти води ли вече Марти в Добричкия зоопарк? Че е много хубав, или поне беше много хубав по-миналата година. Варненският е направо гаден.

# 104
ooo, The adventures of Ruth Harris reference librarian   Laughing нищо общо с професията, и тя е само един от много тим персонажи, както и скечовете за english majors или каубоите.  Joy

страхотно комедийно шоу е, много ми липсва (ей сега ще си го пусна). Много забавно, много либерално, много активно ангажирано с политически хумор и всякакъв друг, вкл. религиозен и минесота, водено и създадено/създавано от минесотската литер. звезда Garrison Keillor. Музиката им само ми бърка в здравето - blue grass - ама се преживява. Понякога имат и готина музика.
Те са синдикирани по почти всички НПР станции, дори виждам, че ще са в New Jersey Thursday, August 21, 2008. Потърси ги тук http://prairiehome.publicradio.org/stations/

Последна тривия - последния филм на Робърт Алтмън беше за тях и така се казваше А prairie home companion.

Не съм на зоопарк водила. за варненския си напълно права, не ми се стъпва там.

много писах днес, стига вече Crazy

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 19:09 от Biz

Общи условия

Активация на акаунт