59 ways to stay cool или в сащ се стопли и кроим планове за лятото

• 13 770
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Тандури ...бе сетих се за тортата,много ти е станал хубав човека ,изпипала си го един път.
Само да те питам ,ядете ли го фондана или го побутвате-тортите стават невероятно красиви с фондан ама  много гаден вкус има това нещо(да не говорим като се боядиса).Не е като да е само захарен вкуса ...един такъв леко горчив ...абе незнам как да го обясня.
Аз на Елла като и правих патетата за РД и тя понечи да ги яде ...лошо ми стана.Хич не са за ядене фигурките като са само от фондан.Много наситено лепкаво дъвчащо и невкусно нещо....виж само марципан по се ядва за ядене.Та питам аз даваш ли на твоите да ядат колко им душа иска ...те харесват ли...,ти ядеш ли го?
Виж аз затова повече почнах да обръщам внимание на айсинг покрити торти... те са ми къде  по трудни за украса и правене по принцип,но ми се струват по малкото зло.

# 61
фю! отдъхнах си. бтв, едвам се удържам да попитам бански на лалета ли има съпружието ти , щом сте се спряли на тази песен за сигнал на неговите обаждания, но ще продължа да се въздържам. поне за сега Simple Smile

кикикики, ама не, бе госпожаааааа, заради "ще почакам да порасна, и за теб ще се оженя, ще живеем прекрасно, цял живот ще бъдеш мой" е... ние се познаваме от хиляда години понеже  Laughing

# 62
  • У дома
Тандури , не помня къде и кога те похвалих, ама пак да си кажа - голям си артист! Благородно завиждам.  bouquet

Ох, ще ме уморите с вашите теории. Аз пък да ви кажа, че моят мъж винаги усеща кога е пълнолуние, без календар, само по моето викане Laughing

Аз пак да попитам за паспорт на дете - някой натурализиран да е вадил паспорти на малките? Ако е тайна някаква, може ли да ми драснете на лични Praynig

# 63
Atalanta, мерси  Embarassed  bouquet

Вики, аз си правя фондана в къщи вече и няма вкуса на купешкия+ слагам бадемова есенция и става като бадемов марципан, но чак да е полезен, не е Simple Smile За това дали го ядем, малките естествено харесват украсата, една пчела тук, едно цвете там не отказвам, не се "вторачвам" в това колко точно изяждат, за да не им прави впечатление и те по-често искат да си играят с фигурките, отколкото да ги ядат. Когато режа парчета торта който иска си изяжда покритието, който иска не. Малките обикновено не го ядат, но не защото аз не им казвам, просто ние с баща им не го ядем.
Аз наблягам толкова стабилно на фонданените торти, защото имам по-малка практика с тях, съответно искам да изпробвам много повече неща, там е съвсем друго измерение от кремовете, което позволява много по-голяма свобода на "изразяване" в тортен смисъл Simple Smile А моите са яли и преяли на торти с кремове Simple Smile, идеята ми е да се усъвършенствам и открия нови измерения с тези с фондана, другите не са ми проблем Simple Smile Е, те и тези с фондана не са ядрена физика, но там имам по-малко опит, а децата се радват на шаренийки Simple Smile Не всеки ден ти се пада да захапеш Бъз Лайтиър все пак  Joy

# 64
Момчетата определно биеха по повечето показатели (умение да слушат, умение да водят комуникация, буйност, писане на домашни, само по самочувствие момичетата бяха по-зле от тях). Но всичко се променяло в при-тийн възрастта, и през пубертета момчешките майки си отдъхвали, пък за момичешките предстояло десетилетие да си скубят косите.
Чувала съм я от майки тази теория, и аз така знам, че уж е по-лесно с момчета после. Аз не бях ужасна тиийн, но много крива, ей така в лошо настроение често.  Sunglasses

Зора, аз съм за чесновия сос, но можеш да си ги нарежеш на тънко, посолиш, оваляш в брашно и подредиш в голяма намазнена тава на един слой, печеш, докато се зачервят. Мммм супер става без да пържиш и пак можеш с чеснов сос да ги залееш.

Миз, приемам поправката  Peace

# 65
Случайно днес някой да празнува?

Кейси?
Честит имен ден   bouquet
На всички с имена Константин/а и Елена - Носете си с много здраве и късмет имента Simple Smile

# 66
Случайно днес някой да празнува?

Кейси?
Честит имен ден   bouquet
На всички с имена Константин/а и Елена - Носете си с много здраве и късмет имента Simple Smile

Ооо, да има, има празнуващи, и Елени и даже за един Константин се сещам Simple Smile. Да са ви живи и здрави имената! И на малката Елена Тандурина, не знам Елла Викториова празнува ли, ако да - и на нея! Simple Smile

# 67
Честит имен ден на всички Елени и Констатнини! Бъдете здрави и усмихнати   bouquet  Grinning Поздрав от нас с Иван http://picasaweb.google.com/tatyanagaydarova/Crawling/photo#5202837043972964130

# 68
Аз сефте го чувам това, кой е по-изостанал сега, а?

Честито на именниците и от мен  bouquet

За тиквичките: Аз на последък практикувам зеленчуци на грил ( включително и тиквички) още докато са топли посолявам, зехтин и балсамик, отлежават и стават невероятни. Стават и топли и студени. Много ги уважаваме у нас.

# 69
Ай, ай, сладък Иван! Много добри снимки си направила, Пумпал  Heart Eyes

Честит празник на Джена, малкия Константин, Ела на Вики, и Ели на Тандури  Simple Smile За тези се сетих  Simple Smile

Моето американско пътешествие наближава! Кажете, ако някой има видеокамера дето си я харесва, кой модел и с какъв вид памет работи - искам да си донеса една, и не знам дали да гледам да е флаш, мини диск, или хард диск  Rolling Eyes

# 70
Честито на празнуващите!   bouquet

Тая теория със слуха на мъжете га че ли е вярна при нас. От около година въобще не може да ме чуе като пусне чешмата или вентилатора. Предполага се аз да съм глухата в семейството.  Laughing

Като подреждах нещата на майка ми, намерих невероятни неща - медали, членски книжки, разни документации от комсомолски събрания. Запазих в една кутия.

Зора, пържи и поливай с чеснов сос! Рядко удоволствие е това!

# 71

Честит празник на Джена, малкия Константин, Ела на Вики, и Ели на Тандури  Simple Smile За тези се сетих  Simple Smile

Честито и от мен на всички малки и големи празнуващи днес!   bouquet

Пумпал, много е сладък Иван, многооо.  Hug

# 72
Честито на празнуващите!

# 73
Благодаря ви много момичета за хубавите пожелания за Ели!! Мен ще ме хване липсата пак, защото такова търчене пада...не е истина  ooooh! Един път да свърши този Май месец ще си почина!

# 74
  • USA
Честит имен ден на всички празнуващи с хубавите имена Константин и Елена (и производни)!   bouquet

Пумпал, страхотен е Иван!  Heart Eyes Много хубаво детенце, направо да го схруска човек!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт