Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ПРОЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПОПИТАШ! ..::.. Бели и черни списъци, координати на специалисти

 • 271 989
 • 67
 •   1
Отговори
# 60
 • Мнения: 26
Препоръчайте ми добър нефролг или уролог

# 61
 • Мнения: 1
Здравейте! Много спешно моля някой да ми препоръча очен специалист в гр.Варна.
Майка ми е много зле с очите от няколко месеца се лекува в очна клиника Свети Николай Чудотворец но няма подобрение и не могат да разберат от къде идва проблема😣 Аз съм страшно притеснена за нея и Незнам какво да правя!

# 62
 • Мнения: 1 397
Здравейте! Много спешно моля някой да ми препоръча очен специалист в гр.Варна.
Майка ми е много зле с очите от няколко месеца се лекува в очна клиника Свети Николай Чудотворец но няма подобрение и не могат да разберат от къде идва проблема😣 Аз съм страшно притеснена за нея и Незнам какво да правя!

отидете в Света Петка новата на Терапията.


Аз търся за дядо ми двама специалисти - за плексит предполагам травматолог или терапевт някакъв и гастроентеролог.

# 63
 • Мнения: 24
Д-р Саша Захариева, офталмолог. Преглед 10 минути - нищо против, но резултатът е лоша корекция, налагаща незабавно посещение при друг очен лекар. Дотогава - мъка за очите, главоболие и пълна неспособност да си върша работата, която е свързана с много четене. Но да кажем, че за това обвинявам и себе си. Трябваше вероятно АЗ да настоявам да проверим как виждам и наблизо, а не само надалече.  Все едно, не го направихме, така че сега не си виждам телефона, не мога да чета и т.н. Но не за това ми е думата. Най-разочароващото е, че познавам тази жена от 1986 г. Затова най-много ме - не възмути, натъжи, е пълната загуба на морала. Продаде ми лещи на безумна цена, надвишаваща точно 2 пъти реалната. Знаейки, че впоследствие мога да проверя, знаейки къде работя, виждайки, че не съм примерно пенсионер, който не знае да работи с компютър и интернет. Това ме потресе много … да разбира, че повече няма да ме види като клиент и въпреки всичко да не устои на изкушението. Касова бележка естествено няма. Избрах я измежду много други опции именно поради факта, че я познавам отпреди 35 години, но за съжаление няма да повторя.

# 64
 • София
 • Мнения: 3 541
Да добавя една дама в ЧЕРНИЯ списък.
Бояна Милева- невролог в Св.Иван Рилски. Ужасно отношение, претупва нещата и ако разбира нещо от неврология, значи не и личи.
Гледа неразбиращо и чак отегчено.
С нищо не ми помогна, единствено ме натовари с поведението си. Категорично не препоръчвам.

# 65
 • Мнения: 2
Внимавайте с психиатъра д-р. Петър Василев!!!!!!
Води се за когнитивно-поведенческа терапия и масово пращат хората при него от Медицинска в София в частния му кабинет до Южния парк под предтекста, че щял да помогне. Нищо подобно!

АБСОЛЮТЕН MOШЕНИК!!!

Ще ви иска една баслословна сума пари, ще ви наложи поне 10 посещения, ще се направи, че ви слуша и че има решение на проблема ви, след което ще ви ИЗЛЪЖЕ как ще слушате една група от други "специалисти", което щяло да помогне.
После ще се окаже, че ви използва за опитно зайче да седнете да си разкажете за ЛИЧНИЯ проблем пред 10, 15 СТУДЕНТА а не "специалисти", които по същия начин е залъгал, че ако платят по 1000 лева ще научат "нещо"
 от измисления му курс с цел да печели пари от всички доверили се на него.
Като той ще ги остави да ви разпитват, той ще мълчи и ще чака да мине времето, като накрая ще ви каже, че и той има проблеми, които не може да реши и ще ви отчая още повече.
Нито може да научи студентите си на нещо, нито може да помогне като специалист, плюс залита по по-младички студентки...
Тотално нарушение на доверие лекар-пациент, никаква етика като специалист и чиста загуба на парите ви!!!

# 66
 • Мнения: 46
Искам да изкажа безкрайното си разочарование от д-р Лейла Омар, очни болести. Бях на платен преглед при нея в болница Токуда, платих 75 лв. за него, продължи точно две минути, защото бързала да си ходи. Имах час за 11:30 и чаках на регистратура, за да се запиша от към 11. Тогава тя идва и ме пита дали аз съм за нея и дали съм могла да дойда утре, защото трябва да си тръгва - аз съм бременна в 8 месец. Но да оставим на страна как искаш бременна жена да се разкара втори път, защото записаният й час не ти е удобен. Не ме попита за абсолютно нищо освен от колко време имам червенините по клепачите си, погледна ми окото за 2 секунди и предписа мехлем, който трябвало да започна веднага. Само че този мехлем от много време не се внася. Все едно си взех 75 лв. от портмонето и ги скъсах - нито разбрах какво ми е, нито от какво се е получило, нито пък с какво да го лекувам. Дори не ми написа амбулаторния лист, защото нямала време.

# 67
 • Мнения: 6
Здравейте, искам да попитам дали някой е посещавал оздравителен център Хармония в квартал Зорница, Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт