Нетърпелива съм вече през НОЕМВРИ да гушкам малкото човече!

• 10 151
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Хмм май се базикаш с мен а ?  Mr. Green
татенце това към кого беше? И защо някой ще се бъзика с теб?

# 151
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС С НЯЙ-ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ!

А това е почерпката за моето Щурче, което също празнува днес:

СофиHug много се радвам за резултатите!

Сиска, Розичка и аз имам болки в таза особено нощем много ме тормозят  #2gunfire

ЧЕСТИТО  ЧЕСТИТО на всички узнали пола!

Мишле, 3 УЗ на месец на мен ще ми докарат само нерви, но ако ти си по-спокойна - лошо няма  Peace

# 152
Хмм май се базикаш с мен а ?  Mr. Green
татенце това към кого беше? И защо някой ще се бъзика с теб?

Виж как позна че е за теб. Flutter Ми ... сряда било ...   bouquet

# 153
Татко Барба аз съм обстоятелствена личност,когато някой попита нещо аз го приемам лично и винаги се опитвам да предоставя максималната информация,ако си се засегнал не е трябвало!
Руми ,честит празник на малкия щурчо,да те радва мноого и да ти е вечно усмихнат!  smile3525

# 154
Татко Барба аз съм обстоятелствена личност,когато някой попита нещо аз го приемам лично и винаги се опитвам да предоставя максималната информация,ако си се засегнал не е трябвало!

Peace  bouquet Joy  Mr. Green просто разговор да става

# 155

Не мисля че се е засегнал  Hug Я бързо да си каже  Sunglasses
Иначе наистина си го обяснила страхотно  bouquet

# 156
ок,сори за тона,аз си имам причина да съм докачлива newsm62

# 157
ок,сори за тона,аз си имам причина да съм докачлива newsm62

Спокойно все пак сме във форум пълен с хормони  Simple Smile пък и не сме малки деца да се цупим за глупости ? Mr. Green

# 158
Руми, честит празник на твоя щурчо.Да е жив и здрав и много щастлив.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 159
http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=342

за тези като нас които не знаят какъв точно е пола на детето им. а тези които го заят да проверят и да кажат вярно ли е Simple Smile

# 160
  • София
Здравейте, сладурки и сладурчо  Hug
Благодаря на всички от предишната тема за поздравите, много сте мили, но аз докато се включа и ... нова тема сте отворили. valcheva elica, valya 76 08, estrellita 75, tinkatink, lightblue, tonesa, mama didi 72, Сиската   Hug  bouquet
Да знаете само как ми изкараха акъла на прегледа - преглеждат ме и изведнъж, смръщване и "каква е тая дупка?" - направо примрях. Гледа ме, гледа ме и се оказа че от движене.ията се образувало петно, което заприличало на дупка. Спря ми сърцето..., после ми каза, че е момиче, а аз като си тръгнах се наревах в колата от нерви. Като звъннах на таткото и хлипайки му казвам, че е момиче, той се притесни и вика "нищо де следващия път ще е момче"  Joy Иначе ме гледаха на обикновен видеозон т.е. 2Д вагинален. Сорри за дългото писание, ама исках да си кажа  Hug

# 161
  • София
TatkoBarba, за мен не излезе вярна тази таблица, а как ми се щеше, ама следващия път Laughing

# 162
Мая, честити ти сини гащи.
Руми ,честит празник на малкия щурчо,да те радва мноого smile3525
 Hot_Lady браво за розавите гащи

# 163
Hot lady къде се загуби мила! Браво за прегледа,тия доктори обаче знаят как да ти изкарат нервите! Ама за корема се държа,твоя татко ме пръсна от смях Laughing много сладък хумор! Hug
И честити розови роклета!
На мен таблицата ми казва момче,ще я видим тая работа Grinning

# 164
Айдеееееееее на розовите полички  Heart Eyes Хот Лейди , честито ти розова новина Hug

Ама бива ли така да ти изскарват акъла значи , пуу страшни хора са тези лекари Crazy Whistling

Общи условия

Активация на акаунт