Нетърпелива съм вече през НОЕМВРИ да гушкам малкото човече!

• 10 158
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Трифи много странно,как така рано?
това са моите витамини,но не мога да преценя дали от тях съм живнала,защото не съм била на бе витамини newsm78 Моя док също каза няма нужда приемай плодове,но не мога да изяждам по 5 порции всеки ден плодове,за да си набавя нужните вещества,нося на работа круши и ябълки,но не мога да хрупам по цял ден Laughing
Hipp Natal е течна хранителна добавка, гарантираща достатъчен прием на хранителни вещества. Съдържа фолиева киселина, желязо, йод и всички важни витамини и минерали необходими за периода на бременността.

Оптимален прием – дневната доза е (20 ml.) една мерителна чашка, между храненията напълно задоволява необходимостта на организма от допълнителни вещества до 100%.
 Отличен вкус. Естествен 100% плодов произход.
 Без консерванти, оцветители, ароматизатори и добавена захар.
Разработен за специалните нужди на бременните, съгласно най-новете диетични изследвания и заедно с гинеколозите и бременните жени.

# 136
  • Sofia
Добро утро сладурани,
 Нямам време да ви изчета в момента.Много сте изписали Grinning
 Да споделя инфо, вчера бях при д-р Марков-бебока се развива съвсем нормално, каза ми и пола-99,9 % според него момче. Както се изрази той" татето това си може".  Wink Е остава ми 0,01% да се надявам на момиче Simple Smile Както и да е само да ми е живо и здраво.
Източиха ми кръвчицата днес и за БХС.
Взех си детето в неделя от свекито-милото след шарката пипнало и летен грип с повръщане и разстройство.Много е отслабнал, направо е "изпразнил гащите". Та се чудя какво да му давам да го подсиля малко? newsm78. Дайте съвет.
Чао за сега сладурани. Събрала ми се е адски много работа.
Лек и усмихнат ден.

# 137
И аз да се включа - днес и на мен ми токнаха кръвчица Mr. Green
Отидох да оправям детските и не стига, че дребен едва го озаптявах, ами и навсичко отгоре ме върнаха, че не съм носила акта за раждане #2gunfire #Cussing out това е някаква нова простотия или аз не помня от миналата година какво е било.
Мая честито юначе и на теб мила Hug
Ама много мъжки отбор се заформи ноември Grinning

# 138
Ейййй още един син щъркел значи ще долети  Laughing Честито Майче  Hug

За подсилване на апетиа , аз в момента давам " Апетон " на Цвети , то е сиропче , дават го точно за апети и за друго беше , то на шишито си пише. Съдържа пчелно млечице. Много е приярно на вкус , плодово е и ние нямаме проблем с приема му , че иначе ни е много страшно като трябва да пием сиропи ooooh! Ако искаш питай в някоя аптека за него. Аз вече второ шише започнах , направихме почивка от 1 месец , и сега пак го пием Hug

# 139
  • София
Розичка благодаря, че ми отговори. Не виждам с какво може да ми навредят да си ги предпиша сама, все пак е нещо като концентрат от от плодове. И аз не мога да изяждам много на ден, като се има предвид, че и апетит много нямам.

# 140
Честит празник на всички празнуващи днес!

# 141
Добро утро сладурани,
 Нямам време да ви изчета в момента.Много сте изписали Grinning
 Да споделя инфо, вчера бях при д-р Марков-бебока се развива съвсем нормално, каза ми и пола-99,9 % според него момче. Както се изрази той" татето това си може".  Wink Е остава ми 0,01% да се надявам на момиче Simple Smile Както и да е само да ми е живо и здраво.
Източиха ми кръвчицата днес и за БХС.
Взех си детето в неделя от свекито-милото след шарката пипнало и летен грип с повръщане и разстройство.Много е отслабнал, направо е "изпразнил гащите". Та се чудя какво да му давам да го подсиля малко? newsm78. Дайте съвет.
Чао за сега сладурани. Събрала ми се е адски много работа.
Лек и усмихнат ден.
Маичка честито ти момченце-борченце! май и аз вече искам да си знам 99 % пола Thinking

# 142
  • София
Трифи, Розичка,  и аз вчера си купих тези витамини.
Едната док ми казва- не препоръчваме допълнителни витамини, стигат ти тези от пазара, т.е плодове и зеленчуци, но и аз не мога само от това да си ги набавям, понякога дори се насилвам да изям един плод, като не ми се яде ooooh!
А другата док- след 4 месец вкючваш и допълнителни витамини Peace
Ха сега де! Crossing Arms Шах с пешка! Joy

Мая, честити ти сини гащета!

Сиска, мерси за отговора. Бях останала с впечатлението, че и там ще ми точат кръвчица, че напоследък съм станала като някой донор Mr. Green Моята док каза, че това изследване с УЗ замествало БХС и било много сигурно и надеждно Praynig А дано да е така! Praynig

Ако знаете как съм пристрастена към УЗ Crazy Всеки път като го видя мишлето да се върти и да подскача - и аз си примирам от кеф Hug Praynig
На мен ми се събират средно по 3 УЗ на месец, мислите ли че е проблем? newsm78

# 143

Ау Мишле ти наистина си пристрастена Laughing Mr. Green Grinning аз пък си дадох вето следващия път като съм на уз ще е минало месец и половина,много се шашкам,а и искам по-спокойно да го давам,като зачестих с уз-тата и сякаш още повече мислих ,ама що това ама що онова Crazy

# 144
Какъв ден е днес?

# 145
Сряда , защо Mr. Green
Иначе е празник на св.св. Константин и Елена и затова има именници Laughing

# 146
Почита се паметта на св. св. Константин и Елена
Празник в памет на Светите Равноапостоли император Константин и неговата майка Елена. Царуването на Константин е свързано с налагането на християнството като официална религия - Милански едикт, 313 г. Самият той приема християнската вяра в края на живота си. Според преданието, майка му царица Елена отива на поклонение в местата, където е живял Христос, построява няколко манастира и открива кръста, на
който е бил разпнат Исус.

Денят е свързан с годишнината от смъртта на Константин Велики, римски император
/около 280-337/. Той премества столицата на Римската империя в гръцката колония
Бизантион. На 11 май 330 г. новият столичен град е осветен и наречен в негова чест Константинопол.

На този ден именници са всички с имена Константин, Костадин, Костадинa, Динкo, Елена, Еленкo, Елен, Ели, Елица, и Койчо.

# 147
  • Sofia
Hriska-piska не сме пили такъв сироп, но ще го пробвам щом казваш че нямате проблеми с пиенето му. Че ние сме същите с приемането на течности през устата Simple Smile

# 148
Хмм май се базикаш с мен а ?  Mr. Green

# 149
Добро утро.
Чувствайте се почерпени всички за именния ми ден.
Извинете, но не знам как се слагат онези вкусни картинки, а и нямам под ръка.

Общи условия

Активация на акаунт