ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама

• 11 421
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
sunkaa,много се радвам за теб Hug
Дано след малко повече от 6 мес. да чуеш още едно ''Честито''!

# 151
sunkaa   честито и от мен   bouquet

# 152
По-нормално ми се струва да се качват килограми, а не като мен - нито грам. При това от 10 дни не ми се гади,нито съм повръщала преди това. Не съм си променила начина на хранене, но спрях алкохола(как звучи само Embarassed). Преди с мъжо всяка вечер разпускахме я с ракийка,я с биричка. И като се лиших от тези калории и не ям повече,няма май откъде да дойдат тези кг. То и коремче нямам още, а вече го усещам от време на време(матката си,не бебо, за съжаление). Ако не бях го видяла как се мята и върти, не бих си и помислила,че съм бременна  Rolling Eyes

# 153
Здравейте от мен!
Едва смогвам да изчета какво сте написали. Бях 4 дни в болница с детето ми.

Вчера ми биха 2 упойки, за да започнем умъртяването на един зъб - толкова пъти ходих на зъболекар само и само да го оправя, но се оказа, че май няма надежда за него. Дано шушулката да понесе всичките манипулации.

С това за Димитрова и ФМ ме озадачавате, трябва да седна и да си сметна седмиците как вървят, за да си направя устата за час във Фемина. Но както разбирам няма май да имам успех. Ще търся връзки Grinning Не искам при Мазнейкова да ходя, но ако се наложи и при нея ще отида.
Ранен БХС освен да се опитам да си направя, 11 ГС казвате, така ли? Там час трябваше ли да съм записала...голяма е трагедия на този 14 етаж в Майчин дом, помня едни скапани лаборатории и тъмни коридори, чак не ми се вярва, че толкова важни изследвания се правят в такава обстановка. И аз знам, че нищо не се поема от казата - всичко се заплаща от нас.

Честито на новодошлите мами, и дано всичко има успешен завършек!  bouquet

500хил Е не е толквоа голяма сума за една частна болница, така си мисля аз. Но това не означава, че тези пари са дадени. Важното е да се огледат органите и основните данни за плода да са в норми. Дали ще му правят "цветна снимка" неродено не ми е грижата - искам си го живо и драво наяве Mr. Green

Тези дни пак ще ходя на гинеколог, за да го видим дали е ок, защото от болници и манипулации много се натоварих, така поне мисля, и малко се притеснявам дали плодчето ми е ок.

Корем иначе имам.Направо се вижда. Whistling

# 154

И аз имам.От ядене  Mr. Green

# 155

И аз имам.От ядене  Mr. Green
От ядене, естествено! Че то от толкова ранна бременност кореми няма Joy

# 156
sunkaa, добре дошла, много се радвам за теб, лека и безпроблемна бременност!
Момичета, аз пък вече 2,5кг.съм качила и най-вече ми личи на корема.Приятен ден!

# 157
Добре дошли на новите мами newsm51,много се радвам ,че дружинката ни се увеличава newsm44Аз също имам коремче,но горе,където е стомаха,все едно съм изпила няколко бири,а аз корем никога не съм имала през живота си.Обяснявам си го със забавената перисталтика и задръжката на газове и храна.Док каза,че до сега напразно съм гледала и че трябва от сега да гледам за корем Laughing.Иначе и аз си усещам матката,сякаш имам тежести в нея,особено когато се обръщам на една страна в леглото.По някога имам чувството,че там всичко е изтръпнало.А за килограмите-качила съм доста,особено по дупето,но при мен това си е структора,въпреки,че не ям много,така,че радвайте се още ,че не напълнявате.Приятен ден на всички  bouquet

# 158
Сункаа, добре дошла и голямо честито   bouquet Само положителни емоции от сега нататъка   bouquet
Аз също наблягам на тестените храни, миналата седмица си купих пълнозърнест хляб, но и от белия не съм се отказала  Blush Месото определено не е сред любимите ми храни  Sick За сега съм качила най-много 1/2 кг. Но пък преди да забременея качих 3-4 над обичайните за мен  ooooh!
Онзи ден усетих пробождане в левия яйчник на няколко пъти и много се притесних. Но изпих нош па, наспах се добре и сега съм ок  Flutter Възможно ли е да е от преумора?  newsm78
Усмихната и слънчева неделя!

# 159
Благодаря ви мили дами за топлото посрещане Hug
Да ви се връщат и на вас всички пожелания за лека бременност
 newsm17 newsm10
На мен от 14 дена ми се гади дост Sick,но не съм стигала до повръщане,спасявам положението с тонове лимони,грейпфурти,тоник и солети.Някой наясно ли е до кога ще е така?И аз като някой от вас съм станала като ловджийка,и преди бях ама сега е върха просто smile3506Усещам кой с какво се е пръскал,каква паста за зъби е използвал,като се има в предвид че работя с клиенти е направо ужас,адски неприятно ooooh!
Другия месец трябва да отида да се запиша и тогава най-вероятно ще ми каже доки какво трябва да правя
Лек и приятен ден  на всички и само положителни емоции newsm51 smile3525

# 160
Здравейте момичета,

добре дошли на новите мами! Аз все още ви чета, въпреки, че скоро може да се наложи да се преместя при януарките, защото съм няколко седмици назад (дано всичко е наред и това се дължи на късна овулация)! Иначе и аз вече съм няколко кг +, не ми се иска да се меря обаче, за да не си развалям настроението! В четвъртък съм на лекар  и нямам търпение да видя дали всичко е номрално!
Shark   за полета не се притеснявай-аз летях миналата седмица и нямах никакъв проблем! Лекарката дори не ми каза да пия но-шпа, но аз пих защото доста се разхождахме и ме беше страх да не навредя на бебо.

bouquet  bouquet  bouquetПриятна неделя на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 161
barboran4e, отчитай се и в двете теми, не ни напускай така бързо Simple Smile

Някоя от вас посещава ли лекциите на  "9 месеца" ?

# 162
аз бих искала да посещавам такива лекции само да ми кажеш къде да ги намеря.и искам да попитам някой нае ли в варна дали има училище за бременни?много бих искала да ходя на такова място но......

# 163
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1199/

Интересно е. По време на първата си бременност ходих.

# 164
И на мен би ми било много интересно да посетя такива лекции.. Grinning
Колко време се състоят и какво правите на тях???

Общи условия

Активация на акаунт