ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама

• 11 419
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
  • София
сега и аз влязох, ама след като се регистрирах в Пикасата
големи сте сладуранки всички!
аз пратих на Захира мои снимки от сватбата да качи, но явно не е имала възможност още...

# 136
току що ги качих. Много хубава булка си била! Не би трябвало да ти иска парола. Само ако качваш сама снимките тогава.

# 137
Биби много красива булка си била пу пу и какви сте сладури с мъжа ти все така да сте щастливи  Hug

Момичета приятен уикенд от мен много усмивки, любов и само положителни емоции   bouquet Hug

# 138
мале  до декември още колко ли теми ще минем още......Simple Smile

# 139
Здравейте,момичета!
Invisible и мен ме разчувства Heart Eyes
Ние също ходихме на преглед и вече сме 4 см.Голям човек Mr. Green
И ни махаше с ръчички BlushА за ЖК ще се запиша в понеделник или вторник

Ще се постарая и аз да пратя снимки тези дни!
За сега чао и лек ден!

# 140
Invisible много ме развълнува и мен,нека само  с такива добри новини се пълни темичката. Hug
BIBI_SZ много сладка булка си.

# 141
Ето ме и мен "засега гост". Laughing
Съобщихме новината на всички и вече спокойно мога да си пиша с моя ник.  Grinning
В сряда пак бях на преглед, за да може да ме изпрати доктора за БХС. Чочката е станала цели 5 см. Само, че резултатите от БХС не успях да си ги взема. Дано в понеделник успея.   Praynig

# 142
  • София-Лозен

някой който вече се е записал за БХС може ли да ми каже къде точно трябва да звънна в кабинета за генетична консултация ли? и понеже трябва да има и актуална снимка къде я правихте при вашия си доки или там? Знам че изследването е 37 лв. а ехото колко е?

Invisible, аз отидох със ехографска снимка направена при моя доктор, който ми води бременноста. Съветвам те и ти да идеш с готова вече снимка, защото там докато чаках говорех с една девойка, която се оплакваше,че са я карали доста да чака в самия МД, за да й направят въпросната снимка, тъй че иди си с готова. Моята им я дадох и си я преснимаха.
Защо да звъниш някъде?! Направо отиваш горе на 14-я етаж в МД и си чакаш пред лабораторията. Взимат ти кръв, пишат там ина билежка и след това отиваш долу на първия етаж на касата да си платиш 37-те кинта. Резултатите стават готови на следващия ден. Носиш си въпросната фактура, която ти издават долу на касата, за да удостовериш, че си платила и си готова! Успех!  Peace

# 143
Не мога да насмогна да ви изчета...
Вече имам коремче, 53 кг съм, а не ям много, движа се много, работя доста все пак. Ям повече от преди разбира се, но 2 кг вече са налице. Това е много... Ще трябва да спра хляба нацяло явно. Но това да са ни дертовете.

# 144
Ето ме и мен "засега гост". Laughing
Съобщихме новината на всички и вече спокойно мога да си пиша с моя ник.  Grinning
В сряда пак бях на преглед, за да може да ме изпрати доктора за БХС. Чочката е станала цели 5 см. Само, че резултатите от БХС не успях да си ги взема. Дано в понеделник успея.   Praynig

Айде от кога те чакам.  Laughing

Значи мацка, а?  Grinning

# 145
и аз да се запиша в албум4ето, като сте се запоказвали на сватбите си да не остана и аз назад Simple Smile

# 146
Добре дошли в отбора на Karacheviyska и alessia  Hug
Спокойно бременеене и здрави сладкишчета на финала.

Каспър, миличка ти предният път спря ли хляба? На мен напоследък ми се услаждат само плодове и всичко тестено  Shocked  no  Shocked за сметка на всички месни продукти..

# 147
Същата работа - само плодове, домати, сирене всякакви разновидности, без синьо - любимото ми преди да забременея, сага ми се повдига от него и яко хляб...
Предишният път спрях хляба в седмия месец, но основното го бях качила дотогава.
Нормално съм си 48 кг, изведнъж преди да забременея станах 51 и сега 53, няма да се разберем така.

# 148
ЗДРАВЕЙТЕ,на всички чакащи бъдещи мами, Hug
 newsm51Дойде време и аз да се запиша в темата след толкова много мъчително чакане.Термина ми по ПМ е 28.12.2008г.,по ехографа е началото на януари. С една дума и аз незнам на кое да вярвам за това влизам при вас тъй като ви чета от самото начало  Simple Smile.
Малкото човече е чакано доста дълго,от 10 години се боря с какви ли не геникологични проблеми.От 3 години правихме безкрайни опити,съчетани с доктори ,изследвания и много,много нерви,напрежение,разбити надежди и т.н.
Най-накрая чудото се случи и до онзи ден не смеех да се запиша при вас да не би да се случи нещо... newsm03На 22 бях при докторката която ме лекува през последната година и чухме сърчице и ми каза "ЧЕСТИТО". newsm442 дена се чудя от къде и как да започна за да ви се представя и да се включа до колкото ми е възможно в темите...
От Бургас съм на 30 год.
Благодаря ви че ви има и желая на всички ви лека и безпроблемна бременност smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 149
Същата работа - само плодове, домати, сирене всякакви разновидности, без синьо - любимото ми преди да забременея, сага ми се повдига от него и яко хляб...
Предишният път спрях хляба в седмия месец, но основното го бях качила дотогава.
Нормално съм си 48 кг, изведнъж преди да забременея станах 51 и сега 53, няма да се разберем така.

Мда, основното в менюто ми е препечена филийка със сирене и домат Simple Smile
Надявам се това, че спрях цигарите да не ми се отрази допълнително на апетита и килцата..  Crazy

sunkaa, добре дошла и Честито.  Hug
Дано след голямото чакане има само усмивки и щастливи мигове.

Общи условия

Активация на акаунт