ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама

• 11 417
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Нашето бебче чакаме да дойде на бял свят на 20 декември 2008 г.

# 121
Добре дошла в отбора!
Момичета благодаря Ви за хубавите думи, усмихнат ден на всички!
 Hug

# 122
Инвизивъл,браво newsm44,твойто бебе е най голямото от всички,от главичката до дупето ли е 9 см.,мойто беше 5см от глава до дупе,мъж ли ще бъде?

да ти кажа не я питах  newsm78 понеже точно го видях да мърда и ревнах...само успях да питам колко см е и тя каза около 9, обърна ми само като мереше главичката и видях че пишеше 13 г.с. и нищо повече не питах. За пол нищо не ми каза, въпреки че се беше обърнало много добре и му се виждаше коремчето и крачетата...ама не видяхме нещо да стърчи между тях  Joy другия път, аз изобщо забравих и пол и чудо като видях че е добре всичко ми се изпари от главата.  Crazy

Дано всички се радваме така след всеки преглед Praynig

за това се моля всеки ден  Praynig

Karacheviyska добре дошла и само усмивки ти пожелавам   bouquet

# 123
Браво за всички хубави новини  Grinning аз съм на лекар чак към 10 и дотогава ще почакам  Sad
А момичета знаете ли защо не се отваярят линковете на 1 страница  Shocked в моя комп ли е проблема?

# 124
Здравей те момичета едвам успях да прочета всичко което сте изписали в новата тема, много се радвам за всички които имат толкова добри новини. Аз съм на преглед на 4 юни и се надявам тогава да науча повече подробности за бебока и това какви изследвания трябва да правя. Искам да ви попитам някои знае ли ако живея с котка дали трябва да си правя някакви специални изследвания и имали проблем за бебето че има котка вкъщи. Благодаря предварително за информацията.

# 125
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Invisible направо ми идва да ревна като чета за вълненията. За съжаление чакам да ми стане застраховката за да се запиша на ЖК и сигурно ще хода около 10юни.

Karacheviyska добре дошла при нас    Hug  и леко бременеене!

eses в твоя трябва да е проблема.

kabzi трябва задължително да си направиш изследване за токсикоплазмоза /май така се казваше поправете ме ако греша за точната думичка/

# 126
Инвисибъл, Страхотна новина! Изкара сълзи и на моите очи  Laughing Много се радвам за теб и бебчо!
Добре дошли на новите мамита!   bouquet

# 127
ninanb мерси за бързия отговор ще разпитам къде правят такива изследвания. Simple Smile

# 128
kabzi Тук има няколко мами, които вече си направиха тези изследвания и съм сигурна, че до утре ще ти дадът по пълна инфо.

# 129
От сърце ви благодаря още веднъж, пак да кажа всички само с усмивка и сълзи от щастие да излизаме от кабинетите  Hug а днес толкова бебковци имаше за консултации и направо ми идеше да ги нагушкам подред  Heart Eyes и си представих как е декември и всички ние си седим с бебовците и чакаме за ваксинки, да ни премерят и т.н  Joy

някой който вече се е записал за БХС може ли да ми каже къде точно трябва да звънна в кабинета за генетична консултация ли? и понеже трябва да има и актуална снимка къде я правихте при вашия си доки или там? Знам че изследването е 37 лв. а ехото колко е?

kabzi не е хубаво да има коте и бебе на едно място, но всеки сам си преценява, задължително си пусни изследване за токсопласмоза.

# 130
  • София
Инвизибъл, наистина е много голям бебчо!!! Все така голям/а и здрав/а да расте!.  newsm44
Моето в 12 седмица е 5 см и доки каза че си отговаря на седмиците. Ама те май вече почват да растат по-бързичко...

# 131
Токсоплазмоза правят в Цибалаб и Кандиларов / поне аз там съм си правила/. Не се поемат от ЗК. Проба може да се вземе по всяко време. Хубаво е да се видят резултатите от лекар. Аз си направих и двата титъра за по сигурно - всеки е около 20 лв.

# 132
Е айде момичета, приятна събота и неделя от мен. Нека почивните дни да са изпълнени с много положителни емоции. Peace
Ще пътувам малко и няма да ме има, а вия да изпишето повечко странички и то вси с хубави нещица!

# 133
  • София
а само да ви питам сайта със снимкчиците, който Захира прави не мога да го отворя, иска ми име и парола...  Thinking Има ли такива?

# 134
Нинка приятно пътуване Hug до сега гледах снимките в албумчето кака Йоана е голяма сладуракна  Heart Eyes да ти е жива и здрава

Биби при ме се отваря без парола  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт