ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама

• 11 415
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
 Simple Smile хей мами-бърборани   bouquet
добре се справяте с нещата и много бързо пишете  Wink

Аз съ вмъквам относно мазането. Започнах да се мажа преди почти месец. Голям мерак да не ми се появят стрии. Понякога забравях, ама сега почти ми стана навик.
Аз използвам в момента олио за бременни на Бюбхен. После съм се заредила с лосиона за бременни на Бюбхен.
Предишната бременност си купувах малсото на Икаров, но не само това. След като ми свършваша опаковката си вземах друго за мазане. Редувах различни неща. Не съм имала проблем с никое от използваните продукти.

Понеже си мисля, че не всички мами го знаят, ще ви напомня, че е добре да се мажете от гардите, през корема и ханша и дори горната част на бедтрата /отвън и отвътре/. Ако някоя мам нарстава и в горната част на ръцете е хубаво и там да се маже. Тези обяснения ми ги беше дала моята лекарка. Тя ми обясни, че масово се говори, че се маже корема, но би трябвало да се мажат всъщност всички места, които наедряват. Да се пазите, че като си направим след време пак албумче пак да сме си хубави  Flowers Bouquet

# 106
  • София, в момента в любимото ми село Железница
@->-- wild flower чного съм съгласна с теб, относно местата за мазане, защото при първата си бременност между трети и четвърти месец качих най-много кг-.и се нацепих по външната част на бедрата, при колената отвътре и не се учудвайте много по празците. Така, че препоръчвам на всички да се мажат поне с най-обикновено олио или масло по цялото тяло, че не се знае "от коя дупка ще изкочи заек". 

# 107
точно в 10 седмица съм.на 6 юни ще ме регистрират вече за жк.имам час за изследвания newsm03

# 108
  • София
ZAHIRA, благодаря ти за инфо-то за Д-р Врагалева. Аз тъка или иначе си записах час при нея, пък това че е внимателна и добра специалистка, може само да ме радва!  Но за Д-р Димитрова, просто няма часове месеци напред.

zuerich, страхотна новина. Вече си имаме едно мъжле в отбора  newsm30

Коя седмица си Zuerich и къде си ходила на проследяване, като ти казаха пола?

# 109
Бамби, много се радвам на добрите новини  Hug
Желание, честита племенничка! Да е жива и здрава и много да ви радва! Ти сама ще прецениш кога е най-удачно да споделиш с брат си своята новина, но не мисля, че нещо толкова прекрасно ще го разсее - ще се радва и на дъщеричката и на теб  Peace
Деси джул, дано всичко се развива нормално и няма повече такива нощи  Hug
Аз се мажа от време на време с мляко за тяло, но сега ще си купя нещо специализирано и се захващам сериозно  Flutter

# 110
Ох ето ме и мен още ревяща от щастие направо ми беше заседнала бучка в гърлото докато не го видях малкия ми муцунчо е около 9 см. отговаря на 13 г.с  newsm44 newsm44 newsm44 Two Hearts Two Hearts видях му сърчицето, махаше ми с ръчички и крачета ...Евтимова каза "че си имам чудесно здраво бебе"  Heart Eyes Heart Eyes разплаках се от щастие като го видях и не мога да спра просто толкова ми е пораснал мъника. Даже ме пита къде е мъжа ми, понеже не можа да дойде. Взеха ми цитонамазка и ми пусна направления за всички кръвни и зследвания трябва да видя кога ще ходя, сигурно понеделник. Мериха ми кг, корем, таз- каза ми че имам перфект таз само за раждане, което много ме зарадва защото държа на нормалното раждане  Joy Joy Пожелавам на всяка една от вас всеки преглед да си тръгва с такова щастие  Hug  bouquet Каза ми за БХС да отида 15-16 в Майчин дом, а за ФМ най-добре било 18-19 г.с като ме насочи към Фемина или Мазнейкова. Това е от мен за сега сигурно съм забравила да питам 100 неща ама просто всичко ми излетя от ума Simple Smile

bambi25 много се радвам мила, наистина днес новините са добри все така да са   bouquet Hug

Желание честита плеченница да е жива и здрава, много радост да носи на всички вкъщи  bouquet според мен няма да го разсееш ако му кажеш, ще има още един повод за радост...какво по хубаво  Hug

Деси дано нямаш повече неприятни моменти и само поводи за усмивки  Hug

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 14:09 от Invisible

# 111
Ох ето ме и мен още ревяща от щастие направо ми беше заседнала бучка в гърлото докато не го видях малкия ми муцунчо е около 9 см. отговаря на 13 г.с  newsm44 newsm44 newsm44 Two Hearts Two Hearts видях му сърчицето, махаше ми с ръчички и крачета ...Евтимова каза "че си имам чудесно здраво бебе"  Heart Eyes Heart Eyes разплаках се от щастие като го видях и не мога да спра просто толкова ми е пораснал мъника. Даже ме пита къде е мъжа ми, понеже не можа да дойде. Взеха ми цитонамазка и ми пусна направления за всички кръвни и зследвания трябва да видя кога ще ходя, сигурно понеделник. Мериха ми кг, корем, таз- каза ми че имам перфект таз само за раждане, което много ме зарадва защото държа на нормалното раждане  Joy Joy Пожелавам на всяка една от вас всеки преглед да си тръгва с такова щастие  Hug  bouquet Каза ми за БХС на отида 15-16 в Майчин дом, а за ФМ най-добре било 18-19 г.с като ме насочи към Фемина или Мазнейкова. Това е от мен за сега сигурно съм забравила да питам 100 неща ама просто всичко ми излетя от ума Simple Smile

bambi25 много се радвам мила, наистина днес новините са добри все така да са   bouquet Hug

Браво на бебока! Много послушен и порастнал значи Simple Smile  newsm51  Аз съм на преглед чак на 9 Юни и се моля за същите добри новини от Евтимова  Praynig

# 112
Invisible  освен, че се чувстваш, също и звучиш ужасно щастлива:) Накара ме да се усмихна   bouquet

# 113
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Invisible страшно се радвам за теб! smile3521 Много пораснал маникът. smile3501
Надявам се всички да носим вси така хубави вести.

# 114
  • София
Честито на щастливите мамчета Бамби и Инвизибъл с хубавите новини!  newsm44
Дано всички все такива хубави новини да научаваме.
Исках да ви питам на какъв видеозен ви гледаха-вагинален или коремен? Защото мен вчера ме гледа на коремен, аз съм в 12 седмица и образът беше много мътен и видях бегли очертания на бебчо само, но поне му чух сърчицето. Та се чудех не е ли рано за коремен още и дали замазания образ е защото видеозонът е коремен или защото не е добър апарата...  Thinking

# 115
  • София
Invisible,  
мн. хубави новини, много е порастнало твоето бебче. От милиметри, вече почваме да говорим за бебоците в сантиметри, колко бързо растат!

# 116
Уау, Invisible много голямо бебе.... браво! Много бързо растат тея бебчовци, хех. Grinning АЗ последно преди две седмици в някакви си 2 см се вглеждах Grinning Супер е всичко значи! Евтимова ти се е израдвала значи. Дано е така и след седмица, тогава съм при нея. А сега с какъв УЗ те гледа и всички изследвания по ЗК ли ти пусна?

Момичета, само такива новини искам да виждам!  bouquet

# 117
Наистина и на мен много ми се стори мислех че ще каже 5-6 см... а то  Simple Smile наистина само такива новини.
Евтимова да беше много внимателна и доста ме успокой, даже като ми взимаше проба за ЦМ ми вика "сега ако видиш капчица кръв не се шашкай не е от бебето то си е наред, просто от четчицата може да се раздразни лигавицата" но нямаше нищо  Simple Smile
Незнам какви точно са изследванията предполагам всички, които се полагат по ЗК, но са описани с разни кодове и не мога да разбера като отида в понеделник- вторник ще кажа.

Казаха ми да ям плодове, зеленчуци и млечни продукти, да избягвам тестените и сладките неща да не се трупат излишни кг. Още малко да пия ФК и после да си взема някакви витамини каквито си харесам общо взето ми каза. 

Благодаря на всички за милите думи  Hug вашите резултати ще са същите нямам търпение да се похвалите   bouquet

пропуснах да кажа с коремен УЗ, каза че ако не се вижда тогава ще пробва с вагинален ама то си се видя добре  Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 15:12 от Invisible

# 118
Е това е!  Peace
Днес деня е страхотен! Пожелавам на всички ни отсега нататък ако има сълзи, те да са от щастие
Инвизибъл, вие вече сте много големи.  newsm74

# 119
Инвизивъл,браво newsm44,твойто бебе е най голямото от всички,от главичката до дупето ли е 9 см.,мойто беше 5см от глава до дупе,мъж ли ще бъде?Дано всички се радваме така след всеки преглед Praynig
Мен също ме гледат с коремен ехограф и образа е доста добър.

Общи условия

Активация на акаунт