Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните лекари за бременност в София?
Какви са препоръчителните изследвания по време на бременност?
Какви са препоръките за летене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните лекари за бременност в София?
-
Какви са препоръчителните изследвания по време на бременност?
-
Какви са препоръките за летене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за поддържане на температурата по време на бременност?
-
Как да се справяте с негативните мисли по време на бременност?
Да ви кажа момичета, тази нощ беше кошмарна за мен. В 3 часа се събудих до тоалетна(за пореден път) и като се почнаха едни силни болки и контракции през минута, побърках се. Пих но-шпа и оплаках бебенцето приживе
Нали декември имам спонтанен аборт и знам какво е усещането , а сега наново се почваше. Успокои ме след половин час и заспах. Със събуждането пак една тежест в корема. Отидох първа пред лекарския кабинет, бях готова за лоши новини. А докторката ми вика"На момиче го направих"
Попитах я дали е живо, а тя ми пусна да го видя "как мята тумбаци". Разплаках се от кеф 
Az si kupih bebe6ko olio na Event, to e super evtino, no o6te nqmam navik vseki den da se maja. Raste mi malko korema i ve4e razkop4avam dunkite, no gurdite hi4 ne me boliat. Sega mi kurvqt vencite kato si miq zubite
i ot vreme na vreme mi prilo6ava. Tova e edinstvenoto po koeto razbiram, 4e sum bremenna. Utre 6te putuvame do moreto i se nadqvam da nqma problemi.
.Shark,ФМ е едно просто гледане на 2D,док просто гледа нещо и измерва-ако не се лъжа се гледа нещо за носа,не знам,но каза,че е в норма.А по между другото бебо като се обръщаше,каза,че е видял някои чаркове

Мисля, че наистина е редно да изчакаш с няколко дни за казването на твоята хубава новина на братлето.