ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама

• 11 413
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро Hug Да ви кажа момичета, тази нощ беше кошмарна за мен. В 3 часа се събудих до тоалетна(за пореден път) и като се почнаха едни силни болки и контракции през минута, побърках се. Пих но-шпа и оплаках бебенцето приживе Cry Нали декември имам спонтанен аборт и знам какво е усещането , а сега наново се почваше. Успокои ме след половин час и заспах. Със събуждането пак една тежест в корема. Отидох първа пред лекарския кабинет, бях готова за лоши новини. А докторката ми вика"На момиче го направих" newsm03 Попитах я дали е живо, а тя ми пусна да го видя "как мята тумбаци". Разплаках се от кеф newsm68
Желая ви прекрасен ден изпълнен само с положителни емоции!

# 91
Stiskam palci vsi4ko da e nared s pregledite dnes i izob6to za napred Simple Smile Az si kupih bebe6ko olio na Event, to e super evtino, no o6te nqmam navik vseki den da se maja. Raste mi malko korema i ve4e razkop4avam dunkite, no gurdite hi4 ne me boliat. Sega mi kurvqt vencite kato si miq zubite Sad i ot vreme na vreme mi prilo6ava. Tova e edinstvenoto po koeto razbiram, 4e sum bremenna. Utre 6te putuvame do moreto i se nadqvam da nqma problemi.
Celuvam vi vsi4ki  newsm51

# 92
Добро утро Hug Да ви кажа момичета, тази нощ беше кошмарна за мен. В 3 часа се събудих до тоалетна(за пореден път) и като се почнаха едни силни болки и контракции през минута, побърках се. Пих но-шпа и оплаках бебенцето приживе Cry Нали декември имам спонтанен аборт и знам какво е усещането , а сега наново се почваше. Успокои ме след половин час и заспах. Със събуждането пак една тежест в корема. Отидох първа пред лекарския кабинет, бях готова за лоши новини. А докторката ми вика"На момиче го направих" newsm03 Попитах я дали е живо, а тя ми пусна да го видя "как мята тумбаци". Разплаках се от кеф newsm68
Желая ви прекрасен ден изпълнен само с положителни емоции!
Razbiram te! Mnogo e stresira6to. I az neprekusnato se pritesnqvam i se pla6a ot nai-malkata bolka ili tejest. Sno6ti stava edin put do toaleta, edin put da otvarqm vratata 4e mi be6e mngoo toplo i edin put da zatvarqm, za6toto nqkakva tupa alarma ne sprq da pi6ti cqla no6t  #Crazy

# 93
Bambi,Invisible,стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedНо съм сигурна,ме всичко ще бъде на ред.Сбъдваща мечти,много се радвам,че всичко е минало ок,само не ми е ясно,упойката не вреди ли на бебо newsm78.Shark,ФМ е едно просто гледане на 2D,док просто гледа нещо и измерва-ако не се лъжа се гледа нещо за носа,не знам,но каза,че е в норма.А по между другото бебо като се обръщаше,каза,че е видял някои чаркове Laughing.Аз да ви кажа си купих на мустела серията за бременни,но хич не съм доволна-много е мазен,не попива,полепват ми дрехите и се потя,а трябва 2 пъти на ден да се мажем.А една моя приятелка,която живее в англия се маже с някакво олио,което се води за най добрия продукт за сега,само не запомних как се казва,но ще я питам и ще пиша,но лошото е ,че го няма в бг. :(Desi jul ,моля се за теб Praynig Praynig Praynigаз вчера тъкмо се бях успокоила,ставам днес от леглото и гледам,че пак зацапвам,а слагам утрогестан Sad,ще се побъркам вече #Crazy

# 94
За мазане от моя приятелка знам за масло от Карите, което се използва предимно от бременни. С много добри показатели е и е точно за целта.

# 95
Привет, мамита  Hug
zuerich, страхотна новина. Вече си имаме едно мъжле в отбора  newsm30

bambi25, Invisible, чакаме да се отчетете  Hug

adi75, как се казва твоето масло? Аз мисля да ползвам бебешкото олио на Джонсън, някой има ли впечатления?

# 96

Аз мисля да ползвам бебешкото олио на Джонсън, някой има ли впечатления?

аз се мажа с него, впечатления какво да кажа не е нещо особено овлажнява кожата и седи една такава лъскава Simple Smile ама и аз не съм от най-редовните  Embarassed

# 97
Здравейте момичета!
Тази нощ станах леля, брат ми си има момиченце, мъничко се е родило, 2,300, но иначе всичко е наред, малко ще е в кувьоз, всички сме много щастливи.
Снощи казах на моите деца, че ще си имат братче или сестриче през декември и те минута мигаха на парцали и нищо не казваха, после се зарадваха, после дъщеря ми се разплака, после цяла вечер ме целуваше по корема, голяма лудница беше, синът ми вика да му напомням отвреме навреме, че щял да забрави, но му казах, че като ми вижда големия корем ще се сеща...
Тъкмо онзи ден се чудех кога да казвам на брат ми, че и ние чакаме бебе, сега като се роди неговото момиченце може би ще трябва да поизчакам, да не му отвличам вниманието, Вие какво ще ме посъветвате за това?
Приятен ден на всички!

# 98
За мазането, аз си взех на Мама дона на Чико и съм доволна, не е мазен, не мирише, което ми е доста важно, иначе аз по корема имам доста стрии от предишните бременности.Надявам се поне нови да не ми се получат.ЧАО!

# 99
Аз и двете предни бременности се мазах с крема на Дева, стрии имам много малко по горната част на бедрата, които си признавам че редовно забравях да намажа. Сега като се прибера в Бг пак ще се запася с това кремче.
Пробвала съм и други кремове, някакъв американски с палмово масло, както и крема на Мустела, ама ми докарваха алергични обриви. От Дева съм най-доволна.

zuerich, и аз се притеснявах че упойката ще навреди на бебето, но лекарите тук ме увериха че риск почти няма - явно са използвали медикаменти съвместими с бременността. Тук си знаят работата. Така или иначе операцията беше спешна и не можеше да се чака, твърде опасно беше.

# 100
масло от пшеничен зародиш - на Икаров. Евтино е и е много ефикасно - не мирише на нищо - за мен е голям +,защото сега не понасям миризмата на повечето парфюми .

# 101
Здравейте момичета!
Тази нощ станах леля, брат ми си има момиченце, мъничко се е родило, 2,300, но иначе всичко е наред, малко ще е в кувьоз, всички сме много щастливи.
Снощи казах на моите деца, че ще си имат братче или сестриче през декември и те минута мигаха на парцали и нищо не казваха, после се зарадваха, после дъщеря ми се разплака, после цяла вечер ме целуваше по корема, голяма лудница беше, синът ми вика да му напомням отвреме навреме, че щял да забрави, но му казах, че като ми вижда големия корем ще се сеща...
Тъкмо онзи ден се чудех кога да казвам на брат ми, че и ние чакаме бебе, сега като се роди неговото момиченце може би ще трябва да поизчакам, да не му отвличам вниманието, Вие какво ще ме посъветвате за това?
Приятен ден на всички!

4estito! Da e jiva i zdrava malkata princesa! Izglejda fina kato manekenka ot malka Simple Smile

# 102
ехо здравейте . видях си бебенцето  вече е 27.8 мм.риташе ,скачаше, махаше с ръчички ,мяташе се просто не мога да си опиша радостта направо ми идва да се разрева от щастие а и малко от мъка защото таткото го няма милия и само по телефона може да се радва и на него му е аки мъчно но........важното е че сме живи и здрави .

# 103
ехо здравейте . видях си бебенцето  вече е 27.8 мм.риташе ,скачаше, махаше с ръчички ,мяташе се просто не мога да си опиша радостта направо ми идва да се разрева от щастие а и малко от мъка защото таткото го няма милия и само по телефона може да се радва и на него му е аки мъчно но........важното е че сме живи и здрави .
V koia sedmica si Bambi?

# 104
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Радвам се за хубавите новини bambi25 ! Hug
jelanie Честито! Peace Мисля, че наистина е редно да изчакаш с няколко дни за казването на твоята хубава новина на братлето.

Общи условия

Активация на акаунт