ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама

• 11 406
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
  • На брега на реката
Леле колко сте напреднали  Shocked
Изтървах предната тема!
Да се похваля, вчера се видяхме с бебо  Simple Smile Мърдаше сладко и махаше на мама с ръчички, имаме си и снимчица!
Обаче се чудя, дали да не ходя и при друг лекар, защото така един път в месеца не ми харесва. Не че нещо, ама ми действа побъркващо. А като видя мъника на видеозона и се успокоявам!
Иначе от снощи пак не съм добре. Гаденето и драйфането се завърнаха с пълна сила. Днес съм като парцал и не мога да се мръдна. Карам на сандвичи, а дано довечера успея да хапна манджичка  newsm78 надявам се бързо да отшуми, че вече ми писна от това дижурене в тоалетната  Rolling Eyes

# 76
  • София-Лозен
Добре дошли на новите мами anhelito и jelanie!!!  Hug Hug Hug

Бръм, хич не ме изкефи с тъз информация относно Фемина и записването на час за ФМ.  Thinking При мен се налага да ходя всеки месец, защото трябва да ме следят и на доплер, а това записване за след 2 месеца е просто ужас . С предишната бременност ходих при д-р Димитрова, наистина страхотен специалист и толкова внимателна. Дано сега да имам успех и пак да съм при нея.

Гаденето вече поотшумя, храня се нормално. А тез температури са ми странни, нямам или поне не знам да имам де, не съм я мерила.

Гърдите не ме болят особено, ама аз го свързвам и с това, че съвсем скоро спрях да кърмя Вяра.

# 77
Добре дошли на новите мамчета.
Колкото до коремчета и моето още не се личи,даже съм отслабнала с 2кг от това повръщане,което си мислех че вече е спряло но уви .В понеделник ми се наложи пак да ходя да ме влючват на системи ,почнах отнова да повръщам и да ми се гади ,но слава богу сега съм по добре и дано Praynig повече не ми става лошо и не повръщам.Казаха ми че след седмица вече ще отмине и аз се моля  Praynig
Pupinka радвам се че с теб и бебчо всичко е наред.Ще се молим само това повръщане да спре.

# 78
  • София
Здравейте, сладки мамчета!
Дани,миличка, страшно много съжалявам, явано така е трябвало да стане, колкото и да е тежко. Прегръщам те много силно и ти пожелавам от все сърце да се похвалиш скоро с прекрасна новина!  Hug  Praynig
Благодаря ви момичета са хубавите пожелания за сватбата! Пратих снимки на Захира да ги качи в албумчето.
Днес бях на лекар и чух сърчицето как тупкаше, много беше хубаво и видях бебчо беше легнал(а), вече е 5 см. Simple Smile Успокоих се, че не съм му навредила в Египет. Иначе лекарката каза, че е рано още за ФМ и най-добре да се направи 16-18 г.с, така че аз за тогава ще го оставя. Също за секса каза, че не вреди по никакъв начин освен разбира се ако няма прокървяване или не е рискова бременност. За колан при шофиране каза, че поне до 5 месец може да го слагам. Са слънце и море каза, че може, но да не е разбира се в най-голямото слънце и повече на сянка да е. И така, накрая обобщи, че много се шашкам, да гледам по-спокойно и че като съм бременна не съм болна и начинът ми на живот може да продължи почти както досега Simple Smile Мислех си че съм качила килца, понеже коремчето ми се струва голямо, а при нея илзезе, че съм даже 1 кг надолу!
Иначе при мен гаденето продължава перманентно, но не съм повръщала засега, гърдите не ме болят, но са много чъвствителни. Не мога да понасям кафе, месо и сладко.

# 79
Здравейте момичета тъкмо се връщам от доктора.Всичко е наред бебчо е пораснал и си отговаря на седмиците.Пусна ми и първите изследвания.И аз вече имам корем и доста се уморявам на работа.Реших да излизам болнични от средата на юни гадното е че за един месец трябва да лежа 4 дена в болница без да ми има нещо.Вие момичета които сте в болнични лежите ли в болница.

# 80
 Hug Дани, надявам се бързо да си изправиш след случилото се. Знам, че каквото и да се каже не ще те облекчи. Една от моите приятелки бе забременяла почти по същото време, когато и аз. Така се зарадвах, когато научих...но...радостта бе кратка. Зародиша не можа да се имплантира и та загуби бебето. Сега ще се моля и за двечките ви  Praynig

Мами-бърборани  Simple Smile
днес си видях изследванията за Токсоплазма. И двете изследвания /IgG и IgM/ са ми отрицателни  yes

# 81
Здравейте пак,Bubabo,твоите симптоми са същите като моите,но явно аз съм по голяма параноичка.Ходих на док.Бебо е добре слава богу Praynig,видях го как се обръща през глава и ръчичка с 5 пръстчета видах Grinning,и сърчицето как тупка чух,направо чудо  HugДок. ми каза,че ако е грип да се прекръстя 3 пъти и да се надявам да няма последствия Praynig Praynig Praynigне искам и да си помисля.Освен това ми каза,че е момче newsm44 много се очудих,щото мислех,че е рано,но той беше сигурен,гледа и за нухална транслуцензия и каза,че е в норма.Сега остава само рутинните изследвания да направя.Сега си говорех с мъжа ми и му разправях,как искам да си имам малко портативно ехографче и да си гледам бебо всеки ден Rolling Eyes

# 82
ZUERICH  в коя седмица си че са ти казали пола на бебо ? питам защото и аз много искам да разбера нямам търпение.утре сутринта съм на доктор и много искам да чуя че всичко е наред ,не че имам причина да се притеснявам но а се притеснявам и също така искам да си видя малкото съкровище .Стискайте ми палци всичко д е наред  Praynig Praynig Praynig

# 83
Привет от мен.
Днес ме изписаха от болницата - бях за спешна операция - махаха ми жлъчката. Имаше някакви минимални рискове за бебето, но операцията не можеше да се отложи, така че действахме максимално бързо. Според ехографа след операцията бебока си е ОК, нищо му няма. В 12 седмица ще се гледаме по-подробно, тогава ще се види хубаво наистина всичко ли е идеално.
Сега лежа и се възстановявам.

# 84
мили дами, и аз дай боже ще съм една от вас късметлийките които ще имат бебчета декември 2008. Определиха ме за 18 декември. Адски много съм щастлива за това. Аз и моето мъжле опитвахме от началото на годината и най сетне се получи.
Може ли да ви питам, нещо. Аз влизам във третия месец и искам да знам дали мога да се мажа с кремеве против стрии. Не че съм напълняла от 53кг.станах 55, но си мисля дали не е вече време да се мажа. Някой знае ли нещо по тоя въпрос. Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет.

# 85
Добро утро и от мен  Hug
Добре дошли на всички нови майчета. Много се радвам че отбора се увеличава  Peace, а и gerri_as, и jelanie са с  моя термин  Laughing .
Дани искам силно да я прегърна и да и вдъхна кураж  Hug.
За мазането - и аз не съм почнала сериозно да се мажа. Ако не забравя се мажа с едно бебешко олио, но трябва скоро да си купя нещо по-специализирано. От първата бременност имам стрии по вътрешната страна на бедрата и по ханша, не са много но има. Не съм решила обаче още какво да взема. Ако някой вече е започнал да казва с какво се маже...
Иначе и при мен вече гаденето отшумява, и гърдите не ме болят чак толко, но сега имам чувството че започва кръста да ме боли, но той мен си ме наболява по принцип още от първото раждане насам.
Коремчето ми е пораснало, ама и аз доста си хапвам. А на килограми сигурно съм качила 1-2 не повече, но миналия път до края ги лепнах 19, така че и сега няма да съм от симпатичните бременни дето имат само коремче  Flutter .
Хайде сега на работа. Желая ви лек и усмихнат ден!

# 86
Добро утро и от мен  Hug

zuerich това е страхотна новина   bouquet Hug
bambi25 стискам ти палци мила  Praynigаз съм на обяд днес и на мен стискайте палци, че така ми се е свил стомаха ooooh! Praynig
Сбъдваща мечти бързо възстановяване ти желая   bouquet

Добре дошли на новине момичета, желая ви само хубави емоции и здрави бебета Hug за мазането аз също съм качила 2 кг. и използвам само бебешко олио за сега, скоро ще си взема нещо друго още не съм решила какво.

Усмихнат ден   bouquet

# 87
Привет!Добре дошли на новите мами, с пожелание за лека и безпроблемна бременност!            Отнтосно мазането,аз се мажа с бадемово масло,както и през първата ми бременност,а тогава качих... 27кг.  и не ми се появиха стрии.Много усмивки и приятни емоции ви желая!

# 88
Здравейте, мами  Hug
Инвисибъл, Бамби, стискам палци, сладурки!  Praynig И следобед да се хвалите  Peace
Zuerich, наистина чудесна новина! Доколкото разбирам чрез ФМ е установил доки пола, нали? Ти при кого ходи? Иначе и аз искам портативен ехограф  Laughing

Усмихнат ден   bouquet

# 89
Здравейте мамчета ! Аз от първата бременност нямам изобщо стрии- мазах де с масло от пшеничен зародиш и съм много доволна и сега ще си взема от него.

Общи условия

Активация на акаунт